pumper
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
pumper
MemberGeneetika taha püütakse sageli oma laiskust ja rumalust peita. Ei saa kuidagi vaielda selle vastu, et inimesed on erinevad, aga minu silmis ei vabanda see küll kedagi ebatervislikult elama ja mitte sportima.
Õnneks on ka positiivseid näiteid – naistest kehvade geneetiliste eeldustega Chris Sare näiteks.
pumper
MemberEks see mass vanusega tuleb
pumper
MemberSäär istudes trenazööril
Biitseps seistes hantlitega
Triitseps seistes/istudes hantliga kukla tagant
Kõik neist raskusega, millega teise-kolmanda seeria 11. kordus enam ei liigu.
pumper
Member1.
pumper
MemberKas on peale selle, et kõhulihased pinges hoian, veel midagi, mis võiks selga vähem valutamast hoida?BP ajal biitsepsi, õla ja püsti triitsepsi (ma ei tea, kas 64-s kavas seda on, sest ma pole ise veel trenni jõudnud
pumper
MemberKorruta söödud mandakate kaal nende energeetilise sisaldusega ja sa näed, et mandariinid küll seda kaalutõusu põhjustanud pole. Kg mandakaid annab päevas parimal juhul kuni 50gr kaalukasvu rasva näol. 4kg keharasva = umbes 70kg mandariine.
Mandariinid muidu head vitamiinide jt mikrotoitainete poolest.
pumper
Memberstiil on hea, sisu …
pumper
Memberei ole targem, sama tark olen
pumper
MemberKui veidi teaduslikumast küljest vaadata, siis 2007. a Horisont nr 3-s oli kohvi kohta artikkel. http://www.horisont.ee otsingu ja google cache abil saab seda tänase seisuga ka onlines lugeda.
Pikk jutt lühidalt – väikses koguses pole kahjulik, pigem kasulik.
Minu jaoks olulisim kohvi featuur on mõju ainevahetuse kiirendamisele – kui päevas kaloreid vähem, kui keha tahaks, siis vaja trenni teha ja kohvi juua veidi.
Kulturismi seisukohast: ainus negatiivne mõju minu teada on kreatiini tarbimise korral viimase mõju kahandamine.
pumper
Memberka see aadress ei paista enam toimivat.
Leidsin selle asja mingi väljatrüki ja mõtlesin üle arvutada mõned asjad.
Aga jah eks vist parem on kui see enam töös ei ole. Suht segast jama ajas: pakkus rasvade koguhulgaks 16g ööpäevas 100kg 30a mehele, selle vana väljatrüki järgi.
pumper
Membermillist posti pakud?
mis sa ise arvad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pumper
MemberKui postidega kitsas käes, siis on üks pakkuda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pumper
MemberPool koondist on meil siin vist lausa omasooihaleja. Teatud toast kostis poole ooni ohkeid ja naudinguhaalitsusi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hetkega muutus see spordiala mulle vastumeelseks
pumper
MemberParem on ikka ise teed jahutada jah:)P.S. Aile kas sa seda uut megametaanalüüsi oled lugenud, mis päris veenvalt minu arvates näitab et aspartaam on ohutu?
kus sellist analüüsi näha saab?
pumper
Membertea, kumb on siis nüüd rõvedam, kas joker või see karvane lontrus.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused