pumper
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
pumper
Member1. lunges tehnika. eespoolse jala põlv ei tohi sama jala varvastest kaugemale ulatuda
2. lõuatõmbed. (isiklik seisukoht)
3. ise oled foorumi enda jaoks selliseks konfigureerinud
pumper
MemberOmaltpoolt kah üks MEGAMASS PILT MEGAMEESTEST:Jüri Nael keskel – milline vorm

pumper
MemberIseenda näitel:Taust – 9 aastat treenimata mees 95kg, alustasin 3x nädalas pedaalimisega, 1x 45min, 1x1h ja nädalavahetusel 1x1h30min (vahel ka 2h)
Söök – Rämpsu ei söönud, koguseid ei vaadanud. Sõin kõhu normaalselt täis 3x päevas, nii, et nälga polnud. Söögiks tarbisin pruuni riisi, kartulit, palju köögivilja, liha, kala, kana, mune, kodujuustu ja kohupiima, hommikul sõin putrusid. Ei söönud poolfabrikaate, magusat, ei joonud magusaid karastusjooke, ei joonud ka magustatud karastusjooke, valgetele jahus küpsetatud toodetele samuti ei. Enamjaolt lürpisingi vett ja teed, vahel kohvi.
Tulemus – 6 kuuga 12kg alla, boonusena tuli kaasa kordades parem enesetunne.
Nagu õpikust

pumper
Member-1000 kcal energiadefitsiiti = u 1kg kaalukaotust nädalas
Seda on palju pikaajalises plaanis
-500 kcal energiadefitsiiti = u 0,5kg kaalukaotust nädalas
See on juba mõistlikum pikema aja jooksul hoidmiseks. Veel parem oleks -200 kuni -300 kcal päevas.
See väike miinus võiks siis tulla sellest, et kulutad rohkem kui tarbid. Trenni abiga on seda suhteliselt lihtne teha. Eriti kui suudad trennis kulutatu vähemalt mingis osas lisaks söömata jätta.
Rasvapõletuseks sobivad rahuliku pulsiga (110-140) sooritatavad treeningud. Kestvust võiks neil trennidel olla üle 40 minuti. Poolteist tundi korraga on samas juba kindlasti palju. Eriti alustades. Nädalas 3-4 tundi võiks alustuseks käima lükata kogu selle pika protsessi (e siis mingi 3-5 korda nädalas).
pumper
MemberMa arvan et ikka on küll sportlane. Ja 21 mitte 19
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ei ole ju sportlane. Modell on.
pumper
MemberVälimuse järgi võiks pakkuda nii umbes 80,5 kuni 81 kg hommikuti.
pumper
MemberHuviline, kes leiab fitness.ee üles peaks leidma endale iseseisvalt trennikava. Kasvõi siitsamast lehelt. Trennikava ostmise juures pooldan selle saamist treeneri käest jõusaalis – kõik saalid ei ole ühtmoodi varustatud ja soorituse tehnika aspektid jms. Nii et isiklikult trennikava soetama ei hakka ei sellise hinna eest ja ilmselt odavama eest ka mitte.
Toitumiskava on natuke teine teema. Selle eest võib veel rohkem maksta – see on lihtsalt nii oluline element. Korra Bonsunalt toitumiskava tellinud ja sigarahul sellega. Ajaga olen kül ise natuke kohendanud detaile, aga see on raudselt üks paremaid investeeringuid, mida olen teinud ja mida iga kulturismist/fitnessist huvitatud (harrastus)sportlane saab teha. Loomulikult väga vajalik ka inimestele, kel huvi alla võtta kaalus tervislikult seejuures ülemäära liigutamata.
jaanuar 25, 2008 at 11:16 e.l. in reply to: Kui palju kaotatakse ühes trennis keskmiselt kaloreid? #137419pumper
MemberSõltub paljudest asjadest:
Spordiala: rattasõit, jooksmine, aeroobika, bodypump, ujumine – kõik on erineva spetsiifikaga ja sama inimene kulutab erinevaid asju tehes erinevas koguses energiat.
Inimene ise: kehakaal, vanus, sugu
Treeningu intensiivsus.
Eile rattatrennis kulus tunniga 610 kcal umbes, nädal tagasi samas trennis u 660 kcal. Tunniga olen ratta seljas ka 900+ kcal välja pigistanud.
pumper
MemberNjah. Ma ei tea, olen ma pime või mis, aga sel korral pole küll vist tegu sportlasega. No igakord ei peagi olema.
Kui meeldivad veidi paremas vormis naised nagu Katarzyna Kozakiewicz näiteks, siis hmmm… lahja.
See mul isiklik arvamus, kui kellelegi see ei sobi, siis see mind ei huvita.
pumper
MemberÖstrogeentüüpi rasvaladestumise vastu pidi aitama intensiivne anaeroobne koormus, mis keha piimhapet täis ajab. Et näiteks intensiivne jõutreening minimaalsete puhkepausidega, ringtreening jõusaalis, jõu intervalltreening Tabata meetodil, sprindi intervalltreening.Kui ainevahetus kiire, siis seda lisanditega kiirendada pole vist mõtet… Östrogeeni kontrolli all hoidmiseks väldi greipi ja söö palju erinevaid kapsaid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>intensiivne anaeroobne – üsna bodycombat, kui täiega anda. Juba mõte korralikust bodycombati tunnist tõstab adrenaliinitaset veres.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pumper
MemberSellist varianti ei ole, et vaatab logidest, kes teine kasutaja veel samal ajal samalt IP-lt on käinud?
Kui mingi korrelatsiooni leiab, siis on ju Heli isik peaaegu tuvastatud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pumper
MemberTribulus toimib
“>Seda sai kasutama hakatud samal ajal kui dieet muutus veidi läbimõeldumaks – üleliigsed süsivesikud välja ja rasva kogus optimeeritud, mis minu puhul tähendas mõningast kasvu rasvade tarbimisel.
Vanust 30.
pumper
MemberTervis on siin kõige olulisem märksõna. See, et on ilus või ei ole, see pole oluline.
Aru ei saa, kuidas inimesed endist ning oma lähedastest nii vähe hoolivad. No ei saa aru. Sellise kaalu tõttu on ju terviseriskid kordi suuremad. Elu jääb ju suuresti elamata?
pumper
MemberMa mõtlen, et ega see vist tore ei ole, kui pead olema selline suur staar nagu Ott või Kalmus või Vähi…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pumper
Membersuurt midagi ei saa aru, mis harjutusi sa silmas pead. Võta harjutustepangast oma harjutustele üheselt arusaadavad nimed ja proovi uuesti
-
AutorPostitused