pumper
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
pumper
MemberAga ma lugesin, kuidas keegi kuskil kirjutas, et käis paar kuud bodypumpis ja jalalihas kasvas mühinal.
pumper
MemberVaheta spordiala:) Otsi midagi mis oleks sulle lõbus ja põnev.Mul vanaema ütles ikka, et kui tetä, siis tetä ja kui ei mõista tetä, siis ei massa tetä ja kui ei taha tetä, siis sitta ei massa ka tetä.
Ühesõnaga, kui ei ole huvitav ja rõõmuga ei tee, siis tõepoolest otsi tegevus, mida meeldib teha.
pumper
Memberettepanekul on jumet.
pumper
MemberSolvuda mu postituse peale pole vaja, aga otsingut võiks kasutada küll ja harida ennast, mitte umbes küsida mida nö. “tegijad” söövad ja teen ka nii, et äkki saan siis suureks ja tugevaks?!
pumper
MemberTrennipäeval “söön” kell 7 ühe sheigi, peotäis tablette ja lonks kalaõli peale.Trennivabal päeval söön kell 7 tavaliselt 3-4 muna ja mingit silo ja õli ka.
Ei imesta su asukoha üle
pumper
Membermetallist või mõnest muust sobivast materjalist rõngas on ümber ringi ühtlase kujuga igal pool.
ringi tasapinnast 14-26mm
Selle võru ülemine serv peaks olema ümbritseva muruga (st platsiga) samal tasapinnal – millest tuleneb, et heite tasapind on 14-26mm platsist madalamal.
Aga kuna platsi katab muru, siis pole väga oluline teema.
pumper
MemberKurat, Pärnus vihma sajab … Kisubki sinnapoole nagu Jackie ennustas …
Selleks ei pea Jackie olema, et tänaseks vihma ennustada. Õhtul jääb vihm järele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pumper
MemberTulevik on ju ka homme
pumper
MemberAga, kas on harjutusi, mis lailihast justnimelt paksuse suhtes arendab?Või tuleks mõista, et lailihas ainult laiusesse kasvabki üldiselt, et lailihase paksuse arendamiseks mõeldud harjutusi siis pole nagu olemas eksole?
Tõmmetel eest vastu kõhtu töötab lailihas ju ikka ka kõvasti. Seda peetakse tinglikult just paksuse harjutuseks.
pumper
MemberSa mõtled, et trapetsi ülaosa annab selja pindalale juurde, ses mõttes trapets ka laiuse juures või?Ei, ikka paksusele annab juurde.
Visuaalselt võib arenenud trapetsi ülaosa hoopis suuremas plaanis proportsiooni veidi sassi ajada ning õlgu ja selga kitsamana näidata vms.
pumper
MemberEi jää jah
pumper
MemberTule tee proovi – aega on 1 minut, selg vastu seina, liigutus maksimaalselt pikk (kang peab puudutama reisi) ehk siis lased käed sirgeks! Ega ta nii lihtne ei olegi
Kehva või poolik sooritus jäetakse lugemata!Nõus-nõus. Provokatsioon õnnestus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selg vastu seina polegi proovinud – kui selleks ürituseks harjutada, siis kindlasti peaks sedasi tegema.
Ma pakun, et aktiivsed bodypumpijad peaks päris hea ettevalmistusega olema selliseks võistluseks.
Mis tuletab meelde, et härra Vähk teeb seda värki ju 10x nädalas. Püüdke Tartu poiss kinni ja on järgmisteks aastateks kõva märk maas.
pumper
MemberSelja paksuse alla arvatakse ikka lailihas ka.
Trapets jääb vist veidi välja. Seljasirutaja jälle sisse.
See siis minu arusaamise järgi
pumper
Memberguarana on guaraana ja cayenne pepper on cayenni pipar
pumper
MemberPagan, ajasin pada, need olid eelvõistluse 3 paremat, kus kang oli 23,5 kg. Finaalis oli kangil 28,5 ja siis olid esikolmiku tulemused 35, 34 ja 31 kordust
Misasja? kogu krempel kahe käe peale kokku 23 või 28 kg? Sellega vehib ju sellise tuuletõmbuse endale nina alla, et saab kopsupõletiku.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused