PumaZ
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PumaZ
Memberprobleem lahendatud võtsin paki rosinatega kohupiima ja müslibatooni
??:”>, aga vaevalt 1dl on 154 g
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PumaZ
Memberpaha paha paha
PumaZ
MemberVot, taheti lihastes meest
Ta pidi kuskil soomes jõusaalis möllama vms
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PumaZ
MemberSõber rääkis, et tal lööb peale trenni vadak põhja alt, ta väga kiire ainevahetusega, mul seda probleemi õnneks ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PumaZ
MemberKuskilt lössipulbrit saab ka väiksemate kogustena, kui 25 kg kottidena?
PumaZ
Membersiis võib juua natuke valku ja ei lagunda nii palju lihast, kuidas ta siis rasva peaks põletama sinu arust kossutrennis?liha kaob nagunii rasva põletades
loe seda teemat ja saad kõik vastused
Korvpalli tavaliselt ei mängita aeglase pulsiga, mängija kiirendab seal ja tavaliselt tõstab sellega oma pulsi lakke, see aga tähendab süsivesikute vajadust, kui süsivesikuid pole, siis hakkabki lagundama lihaseid.
Söö just enne trenni süsivesikuid ning enne magamaminekut, söö natuke vähem.
PumaZ
MemberKui hommikul muna sisse ajada, siis ajab küll gaasid sisse. Eks ikka ajavad valgud peeretama.Võibolla sõid millegagi mis ajas kõhus käärima.
PumaZ
MemberEsimesed nädalad jood igapäev selle kausliku 0.5l, kuu aja pärast suu janune ja lased päevad liiter kaks.
PumaZ
MemberSeadmed on ilmselt vanemat sorti ? Kõige hullem on see, kui pead koguaeg vaatama et kuhugi vastu ei läheks, muidu oled paksult õliga koos.Käisin seal, seadmed ei ole õlised, seadmed on puhtad.
PumaZ
MemberKahjuks ei tea keegi, kuidas hoopis peenemaks treenida. Mina ntx sooviksin seda teada.Siis tuleb rauda tõsta et kael ja keha proportsiooni saada.
PumaZ
MemberVeidi kaldusin teemast kõrvale küll. Aga point oli ikkagi see, et ei saa öelda et nüüd pead tegema reljeefi ja nüüd jõudu ning kui sa ainult ühte teed, siis pole see ka päris õige. Ise vahetan kavu iga kuu-paari tagant. Kord rohkem jõule keskenduv, kord massile/reljeefile.Reljeefi vast saab kõige paremini teha köögis, poti ja panniga.
Ma ise olin sinuga suht samas seisus , et kõhtu kattis väike rasvakiht ning siis mõtlesin, et kumba teha kas kuivemaks minna või siis lihast juurde võtta. Aga kuna suvi on kaugel, siis mõtlesin juurde võtta ikka. Kui sul keha talletab rasva kergelt, siis ära liiga suurde + kaloraazi kah mine.
PumaZ
MemberSa võid proovida seda süsteemi.
PumaZ
MemberPalju Õnne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!PumaZ
Member1)Rööbaspuud
2)Prantsuse surumine
3)Plokil
PumaZ
MemberTere.Sooviks teada rohkem selle Arginine kasutamise kohta. Kas iga päev peab tarbima ja kas enne või pärast trenni?
Ette tänades Janar.
Võta enne trenni 5g.
-
AutorPostitused