PumaZ
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PumaZ
MemberPumaZ
MemberAitäh, nüüd tean kuidas aeroobset trenni teha
PumaZ
MemberMul 34cm
kaal 76 ja vanus 17.PumaZ
MemberKuulan klubimuusikat, põhiliselt siiski Fidget House ja Electro House
PumaZ
MemberJoostes ma ei mõtle midagi, ujudes ma mõtlen, kui hea ujuda on
PumaZ
Member76kg ainult 1x kord
PumaZ
Membernjaa… olen siin nüüd praktiseerinud vasakut, aga no ikka sitakott küll selle parema kõrval:D kuidagi nö. kabariite ei taju vasaku jalaga. ja kui vähe valesti kotti tabad, siis on ikka kisa suur:DHarjuta vasakut jalga rohkem koti peal, mul oli sama mure, kuid nüüd on mul vasak jalg tugevam natuken kui parem jalg
PumaZ
MemberIse olen jooksnud juba suhteliselt pikemat aega alguses alustasin lühemata distantsidega järk-järgult pikendasin neid. Kindlasti peavad jalas olema mugavad jooksujalatsid
PumaZ
MemberSugu : M
Ma olen : Alaealine
1. Kas majanduskriis on mõjutanud sinu lähedaseid ( sõbrad, vanemad,
vanavanemad jne. ) ning kas see on mõjutanud ka teievahelisi suhteid ?
Majanduskriis on mõjutanud mu lähedas, aga samas pole see mõjutanud meie vahelisi suhteid.
2. Kas allahindlused ning kaupadel olevad sildid “soodus” köidavad sind
rohkem kui varem ?
Ei
3. Millest oled pidanud loobuma tänu majanduskriisile ?
Asjadest mida ma tahaksin osta, aga ei osta.
4. Kas majanduskriis on pannud Sind elule teise nurga alt vaatama ?
Natukene.
5. Kas tänu majanduskriisile oled kaalunud varianti minna esimesel
võimalusel elama välisriiki ?
Ei
6. Kas tänu majanduskriisile sa ei raiska raha ”niisama” ?
Võib ka nii öelda
7. Kas käid tööl ja teenid endale ise raha ? Kui JAH, siis kas sinu töötasu on
vähendatud ? Kui Ei, siis kas saad võrreldes varasemaga vähem
taskuraha ?
Käin pooleldi tööl, töötasu pole vähendatud, samuti pole taskuraha vähendatud.
8. Kas majanduskriis on takistanud teil midagi alustatut lõpule viia (näiteks remont) ? Kui JAH, siis mida ?
Ei ole
9. Kas teie vanemate sissetulek on vähenenud ?
Jah
10. Millist eluvaldkonda on majanduskriis Sinu elus kõige rohkem mõjutanud ?
Vaba aega, ei kuluta enam nii palju raha, kui ennem.
PumaZ
MemberMe ju ei räägi jooksmisest vahetult peale sööki,
PumaZ
MemberViimasel ajal vaidlustatud seisukoht,et aeroobset tuleb teha enne hommikusööki.Aga näiteks väga halb on minul jooksma minna kui ma olen eelnevalt söönud,toit hakkab üles tulema, tavaliselt jooksen ma 9.6km
PumaZ
MemberKui teed ajateenistuse üldfüüsilise testi täispunktidele saad 1500 kr toetust
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Võta eesmärk mille nimel pingutada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PumaZ
MemberKindlasti harjuta endale sisse hommikune söömakord.
PumaZ
MemberTahtsin küsida kass mass2 võib võtta ka mitte trenni päevadel mis see kasuks toob ? aitab see midagi või ei ole mõtet võtta niisama peale sööki või midagi ?MASS2 on tänapäevane toode kõigile, kelle eesmärgiks on kasvatada lihast. MASS2 on hea maitsega valgupulber, mis sisaldab kvaliteetset proteiini ja süsivesikuid- ehk siis just neid aineid, mida lihased vajavad kasvamiseks ja tugevamaks muutumiseks.
MASS2 ei soodusta asjatult vedelike ja rasva kehasse kogunemist, vaid kaalu tõus on lihaste arvelt. MASS2 sisaldab kiiresti imenduvat vadakuvalku. Samuti süsivesikuid on nüüdisaegne fruktoos ja maltodekstriin. MASSA2 kasutatakse päevas 1- 2 portsu lisaks tavalistele toidukordadele. Võib kasutada ka toidukorra asendajana kui ei ole aega tavatoitu nautida.
Kellele?
MASS2 sobib kõigile neile, kes väga kiire ainevahetuse tõttu on raskusi kehakaalu tõstmisega. MASS2 sobib ka juhtudel, kui tavaline vadakuvalgu baasil jook imenduks liiga kiiresti.PumaZ
MemberÕhtul peaks valgurikas toit olema, vähe süsivesikuid.
AutorPostitused