PumaZ
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PumaZ
MemberMina kütan juba ammu oma tuba soojusenergiaga
PumaZ
MemberOsad pildid ajavad naeru peale osad ajavad südame pahaks
PumaZ
MemberMul on nina siiamaani kõver

PumaZ
MemberMida need Thermox kapslid annavad?
PumaZ
MemberMujal maailmas on erinevaid jõutõstmise federatsioone liiga palju ja kandepind on neil enamikel üsna väike. Sellest ka madalad tulemused. Vähemalt saab igaüks meister olla.
PumaZ
MemberTaipoks trennina ja käin jooksmas ja ujumas.
PumaZ
MemberSpartas
PumaZ
MemberMees jalanumber ~45,5, aga jalg on lai, seega tekib esialgu uute jalatsite kandmisel raskusi kuna on kitsad
PumaZ
MemberKuidas te ise aru ei saa, et see on absoluutselt mõttetu vaidlus!!! Nagu lasteaia lapsed! Ma respekteerin neid naisi, aga nad ei meeldi mulle mitte üks raas, ei meeldi, kui naised, kui sportlased, ok, aga naistena mitte, isegi need fitness ja figure on nati liig, amatöör tasemel samad alad on igati tip-top! Aktivist, Sulle läheb ikka eriliselt korda, mida mõned kulturistidest arvavad, pohhui pole või, rahune maha ja tegele oma alaga. Mulle kulturism meeldib, meeldib jälgida, ise sellise suunitlusega trenni ei tee, pigem jõud ja üldine mass, aga arvan sellegi poolest, et kulturistid on ilged eneseimetlejad, see on selge, selle ala jaoks peabki olema!Peace!
Nõustun täielikult sinu seisukohaga
PumaZ
Memberväga hea kuulda! vaatab siis mis saab:)Kus juures Mul on, et paremaga oskan ma põhiliselt ainult Kehasse jalaga lüüa ja Low-Kicke, aga paremaga saan kõike tehtud
PumaZ
MemberTee endale toitumine kõigepealt korda. Söö umbes 5-6 korda päevas aga väiksemates kogustes. Nagu ma olen lugenud ja aru saanud, siis FasBurner aitab juhul kui sul on toitumine ja treening korras.
PumaZ
MemberPalju Õnne!
PumaZ
MemberTa ei muutugi värdjaks…ma arvan et visuaalselt sellise “kavaga” ei muutu mitte kuhugi poole , ei paremuse ega halvemuse