PumaZ
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PumaZ
MemberMa tegelt mõtlesin neid täiskohaga proffe, võib-olla keelatud ained võimendavad veel seda tissikadu, igatahes, kas nad on plangud või kannavad rõvedaid võltstisse, mõlemad variandid on minu jaoks vastuvõetamatud!See on väga jube kuidas on näha silikoone rinna lihase peal nagu ühed pallid lihtalt.
PumaZ
MemberMinul on oma motivatsiooni allikas
veebruar 27, 2009 at 10:09 p.l. in reply to: Kuidas tarbida seda Fat Burnerit, kus l-karnitiini on 3000mg? #146604PumaZ
Memberpool pudelit 30min enne treeningut, ülejäänud pool täida veega ja tarbi treeningu ajalAga peale treeningut koheselt?
PumaZ
MemberMitte ainult masendav, vaid ka piinarikas, kui mõne tõsisema vigastusega tegu.Jah,seda kah kindlasti

PumaZ
Membertere mure järgmine olen 20aastane kaalun 95kg ja pikus on 171cm .sooviks kaalust alla saada sooviks kindlat toitumis kava ja lisandeid mis aitaks kiiresti kaalust alla saada ..ja muidugi treening kava kah paha ei teeksTreeningkavad saad tasuta http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;bot=bot.lime
Toitumiskava pead aga tellima hind 500kr.
PumaZ
MemberMasendav on vahest, kui kaua peab traumapunktis oma järjekorda ootama eelkõige mustamäel
.PumaZ
MemberSee pilt jätab palju parema mulje juba, kõik peale käte on ilus. Käed on liiga mehelikud minuarust.Parem ikka, kui need eelmised pildid:D, vähemalt minu seisukohalt vaadates

PumaZ
MemberKõik mehed ? Ole nyyd, see on rõvedalt proportsioonist väljas ju :S
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Sääred on nagu õlekõrred all, ülejäänud keha on selline tavaline.
On jh kuidagi kahtlane sealt altpoolt…
PumaZ
MemberTäna kui ma olin umbes 45 minutit jooksnud hakkasin ma mõtlema, et jõaks ma koju saaks juba süüa
Vaja oli veel läbida 15 minuti pikkuseline tee.PumaZ
MemberEI jõua ära naerda seda:DMida
, üks suur susistamine käis ainlut
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.PumaZ
MemberNimelt siis selline lugu et kui näiteks kätekõverdusi teha siis vasakus küünarnukis käib raks , paremas ei käi (vb sellepärast et see tugevam ). Kas see kuidagi kahjulik ? Kogemusi sellega kellegil? Aa ,ja kükke tehes on ka seda juhtunud .Tänud ette vastajatele.
Sa mõtled ikka,et põlvedes käivad raksud, kui teed kükke?
PumaZ
MemberSain kah nautkene targemaks

PumaZ
MemberNoh, palju sõltub ka “presentatsioonist”.
Naiselikkuse välimuse poolest on sellel pildil olev naine parem, kui need, kes olid esimesel postil.
PumaZ
Member185,76,17