PumaZ
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PumaZ
MemberNoh jh gaasidega joogid on minul kah järgmise päeva joogid mida ma joon et enesetunnet parandada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 6, 2009 at 3:12 p.l. in reply to: Kulturistide trio Kiivikas,Ader,Morozov täna 21.00 saates “Auk Seinas” #185134PumaZ
MemberLugedes teksti ja vaadates pilte ootan juba huviga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
PumaZ
Memberhttp://www.eiselt.ee/ Seal hetkel kõik väga odavalt saadaval sinu pekkide põletamiseks!Tabletid ei aita, kui sul pole trenn ja toitumiskava paigas.
PumaZ
Membertere foorumi rahvaleolen 14 aastane ja kaalun umbes 91 kilo ja olen umbes 172 cm pikk
söön hommikul putru normaalses koguses
koolis söön natukene
ja söön lõunal ühe liha ja kartulit või ube kella 3-4 ajal
õhyul söön natuke puuvilju alustasin sellist toitumist umbes 2 nädalat tagasi
kas see on normaalne ?
alustasin just treeningut lehelt http://www.iwantsixpackabs.com
rääkige kõigest ida pean tegema et oma kehakaal normaalseks saada?
ette tänades
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kasuta otsingut, saad palju targemaks.
PumaZ
MemberPeaks seda proovima
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PumaZ
Memberkrt kohas kus mina käin tahetakse 150.- ühe kuu eest, esmaspäevast reedeni kella 16:30 st 21:00 ni ja laupäeval 12:30-17:00
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
natuke ohtlik on mõne asjaga teha aga ei ole hullu…seal käivad ka väga suured mehed
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kus sa siis käid kui küsida tohib?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PumaZ
MemberElan ühiselamus ja olen harjunud tõusma 30mini enne tundide algust! pudru ja munade tegemine hommikul võtab ju suhteliselt kaua aega!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võta piima ja müslit või kohupiim või singisaia.
PumaZ
MemberTäpselt nii. Ostu sooritades tuleb linnukene ennem checkouti lahtrisse panna, et soovid kasutada ostu tehes oma boonuspunkte.Tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PumaZ
MemberHoiame pöialt Murumetsale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.märts 5, 2009 at 2:43 p.l. in reply to: SPORTACT 2009 – messi täielik info, ajakava ja üritused #184915PumaZ
MemberKas on ka soodukaid riietele ja toidulisanditeleSama küsimus.
PumaZ
MemberIlmuvad nad Fitness.ee kontole. Ehk siis lihtsamalt seletades, punktid kogutakse kokku ja on nähtaval vaid Fitness.ee pealehel. Kui on neid soov poodi kanda, peab seda pealehel kasutaja seadete alt ise tegema. Näiteks on võimalus sul siis kanda 1 FIT online poodi, kus on ta nähtaval kui 0.25 EEK kuni südaööni. Peale südaööd kaob see soodustusraha poe kontolt – nüüd juba igaveseks.Kas,kui ma kannan nt 200 FITi üle e-pood siis ma saan osta mingi asja 50kr odavamalt?
PumaZ
MemberTõsta oma päevast kaloraazi
PumaZ
MemberKas kanafilee sialdab vadakuvalku?
PumaZ
MemberViimasel ajal pole nagu mul enam üldse aega arvutis veeta ainult 22.00-23.00 nüüd saan olla, kuna trenn ja isiklik elu surub vahele
“>PumaZ
MemberEi ole Kristjan Pärna vaid on Kristjan Nöörlaid.
AutorPostitused