PumaZ
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PumaZ
MemberTere, olen suhteliselt pikk ja kõhna kehaehitusega ja suhteliselt kiire ainevahetusega, söön palju ja teen trenni ka piisavalt, aga kaalu eu tule juurde?Palun abi:D?
Keegi ei oska aidata, kui sa ei täpsusta, kuidas sa sööd palju sa sööd.
PumaZ
Memberaga sellega ka nii nagu iga teisega… et peale trenni kohe sisse ?ja kui vahendid paremad , siis ennem trenni kah
Enne trenni ei soovita eriti glükoosi, pigem söö aeglaseid süsivesikuid nt leiba.
PumaZ
MemberKas on toite, millest peaks kindlasti dieedi ajal hoiduma?
On soovitav jälgida rangelt arsti poolt tehtud dieedikava ja nõuandeid. Dieedi 1 ja 2 faasis tuleb täiesti hoiduda toitudest/toiduainetest, kus on süsivesikuid. Süsivesikute puudumine aitab kaasa ketokehade tekkele, mille tulemusena hakkab organism energia saamiseks tarvitama omaenese rasvkude. Samuti on soovitav dieedi 1 ja 2 faasis süüa Eurodieedi tooteid vastavalt arsti ettekirjutustele.
Mida teha kui tunnen end ikka näljasena?
Dieedi 1 ja 2 faasis toitude kõrge proteiinisisalduse ja ketoosi tõttu ei tohiks tunda näljatunnet. Oluline on, et ei sööks süsivesikud, sest see pärsib ketoosi. Kui tunnete end ikkagi näljasena, siis võtke üks Eurodieet jook või snäkk.
märts 29, 2010 at 4:17 p.l. in reply to: Vitamiinidest nende ametlikud normid ning tegelik vajadus. #263048PumaZ
MemberOT: Aga huvitav mis kehatüüpi neandertaallased tänapäeval kuuluda võiksid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .PumaZ
Memberega ei juhtugi midagi hullu, see lihtsalt enesetunde küsimus vast, seal oli mingi 100 põhjust veel aga ei mäletaenda peal vähemalt töötab, kõhugaasid 0 ja muud gaasid ka 0 kui õieti niimodi süüa, + ei ole rasket tunnet peale söömist
aga vastuseks kellegile et liha kõrvale midagi ei söö
siis liha kõrvale sobivad küll juurviljad ja värgid, et salatid üldiselt või midagi sellist,
ise võibolla isegi kahetsen et selle dieedini jõudsin sest nüüd väga raske lahti saada, sest kui nö enda jaoks ”valesti” söön, siis kas liha koos riisi või makaronidega, siis hakkan tundma jälle seda rasket tunnet ja hakkab tekkima väsimus jne,
nende probleemide tõttu sinna dieedini jõudsingi, nüüdseks kõik need mured mis olid on lahendatud
Kui sööd sgamini ja mälud toidu täesti läbi, siis ei ole samuti rasket tunnet kõhus ja gaase mitte, omats kogemusest võin seda öelda.
PumaZ
MemberKuidas see siis välja näeb? Liha kõrvale ei söö siis midagi?Ma arvan et ta mõtles pigem loomseid ja loomseid nagu liha ja kohupiim.
PumaZ
MemberAga põhimõtteliselt ei pea iga päev neid võtma nagu pakkidel ja igalpool kirjas on, võib ka ainult trennipäevadel ?Sest mitte-trennipäevadel on toidukorrad justkui paigas…
Ei pea, kui saad piisavalt valku.
PumaZ
MemberPeale trenni, Jalapäeval 40g herat 45g glükoosi,muul päeval 35g herat ja 35g glükoosi, tunni aja pärast söök otsa.
See oleneb täiesti su enda kaloraazist palju sa võtad.
PumaZ
MemberSamuti võid lõuatõmbekangi otsas teha rippumist.
PumaZ
MemberParem vist jah lihast treenida kui haarde tugevust .Ja millest haardetugevus sõltub kui mitte lihasest?
PumaZ
MemberAga mida ma valesti teen, kui jooksmine ei mõju? Kas võib asi olla liiga ühtlases trennis?Jooksin suvel ja sügisel (umbes augustist novembrini) 3 korda nädalas 8km ja mitte midagi erilist ei muutunud. Kaal ka ei langenud. Toitumine oli nagu enamvähem vastav füüsilisele aktiivsusele. Säärelihased küll paisusid..

Mõtlesin nüüd kevadest rohkem intervalli proovida, on see hea mõte?
Viga toidulauas
PumaZ
Member.Kõhule on tähtis et rasva maha saaks ja triibud välja tuleksid.Mäletan eelmisest suvest kui treenisin kõhulihaseid iga päev ja nii kaua kui jaksasin.Alles siis sain kõhu perfektselt trimmi.Praegu treenin 2-3 korda kõhtu nädalas ja kasu eriti midagi.
Pean iga päev hakkama valu andma,et 6pack taastada,suvi varsti käes.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
PumaZ
MemberMillega on tegu, kui kätt sirutades(täiesti sirgeks) ja kõverdades(sama liigutus nagu biitsepsi trenn kangi, hantliga) annab küünarnuki pealne veidike tunda. Valu meenutab nagu verevõttu, siuke teravapoolne. Lihasvenitus? Tekkis peale biitsepsi tegemist kangiga, arvan.Lisa oma kavva pealthaardega biitsepsitõstad või pealthaardes käevarre tegemine kangiga.
PumaZ
MemberPoolteist aastat olin puhas suitsetamisest tuttavad hakkasid snusi tegema, proovisin kah, nüüd kasutan seda aga seekord peaks ma loodan see mu viimaseks pakiks jääma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.PumaZ
MemberKõige odavam on minu meelest Maximas müüdav tuunikalakonserv, 9.50 maksab vist, 100g-s 26g valku.Säästumarketi 200g rasvatu kohupiim trumpab üle makstes 6.20 ja valku saab pakist 32g :
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused