PumaZ
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PumaZ
MemberMinu meelest päris põnev filmike oli. Noortele ma arvan, et paras vaatamiseks, mõni võibolla kohkub isegi ära.Eriti lahe oli, et see nö doktor ise ka kogu aeg suitsu tõmbas.
Väga hea film
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, täna tutvustas seda Reporteris samuti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 11, 2009 at 7:37 p.l. in reply to: +Oksjonil on (09-13 märts) Creatine Dorian Yates ilt #186176PumaZ
Member150
PumaZ
MemberMiks sa peaksid siis e-poest tellima ? Kohapealt saab ka ju osta.aga ma tahan äkki kasutada ostu sooritamisel fitte kah
PumaZ
MemberPeaks kah ära proovima, kuid ei usu et eriti palju tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PumaZ
MemberSeda ma teadsin,aga see malto6 vms,muud maisimaltodekstriinist vms nagu see eelnimetatud Mülleri vms oma ?Et siis ostan viinamarjasuhkru mitte mingi muu süsika.Igast nautukene suuremat sorti kauplusest leiad Trauben zuker, punakas pakk kus on jooksev mees peal.
PumaZ
MemberSuht vihale ajab selline asi nagu umbes 25 aastane mees, tuli minuga paukuma ja lubas vaese omaks peksta, kuna ma toetasin tänavalaterna postile mis jäi tema majast 30m eemale ning ei olnud tema maa peal.
PumaZ
MemberKaela saab treenida, kui võtad raskuse nt 10kg ja paned selle vahelt rätiku läbi ning hoiad rätikust hammastega kinni, nõksutades pead üles alla.
PumaZ
MemberMina käin peale ujumist saunas tavaliselt, siis temp on kuskil 80-100C
PumaZ
MemberSegga kui sa ei harrasta mõnda võitluskunsti siis pole sul vist mõtet lasta endale kõhtu peksta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PumaZ
MemberSee isa oli tal ikka tõeline ajuinvaliid.
PumaZ
MemberSamuti minu poolt õnnitlused
MemberIse söön banaane ja porgandeid regulaarseltTavaliselt pesen õuntelt selle rasvase säilitusaine kihi fairyga maha
MemberTaipoksi trennis lööme kõhulihase harjutis tehes peale igat istessetõusu käpikuga vastu kõhtu, et lihased peaksid paremini löögile vastu.
PumaZ
MemberPalju Õnne!
MemberMinu jaoks on karamell, aga see on jällegist maitse asi, igale inimesele maitseb omamoodi.
-
AutorPostitused