PumaZ
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PumaZ
MemberMiks sellist jama sööd,osta parem kvaliiteet lisandeid goldi vmsMiks sa arvad, et hera80 on jama?
PumaZ
MemberMida see pärm teeb ja milleks see kasulik?Pärm ei tee midagi, aga sealt saab B grupi vitamiine.
PumaZ
MemberOlengi viimasel ajal ainult kanget joomingutel jooma hakanud, kord kuus saab joodud õlut ega muid lahjasid ei näe mõtet rüübata kui eesmärk on purju jääda.
PumaZ
MemberSaad sa piisavalt mineraale. Võimalik et Mg puudus.
PumaZ
MemberMa mõtlesin esimesena, et fitnessi Joker.
PumaZ
MemberScoutsrännak tundub minu jaoks uus väljakutse lähipäevadel mõtlen kas vüõtta osa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PumaZ
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
PumaZ
Member551
PumaZ
Member5176
PumaZ
Memberaga kas ma peaks mingi pulsimõõtja või asja muretsema?mingi pool aastat tagasi läksin jalgpalli trenni ja seal tegime mingi kiirendust..ja treener ütles, et väga kiiiirelt läheb üles pulss ja väga aeglaselt taastub..kas see rikub ka midagi, kui mingi väga kõrge pulsiga joosta..
sest kui 3km läbi on, siis suht hingeldan ja kops koos..st ma võiks mingi edasi panna küll, aga kas see on tervislik?
ma loodan, et kasutasin õigeid termineid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kindlasti oleks soovitatav pulsimõõtja, endal pole muretsetud seda, sest olen suht pikka aega jooksnud. Ise jooksen vastupidavuse arendamiseks, mitte kalorite põletamiseks.
PumaZ
MemberSisutu targutamine nagu tavaliselt…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pikka aega ma ei joonud trennis mineraalvett, vaid tarbisin kodust kraanivett mis oli pudelis kaasa võetud, tekkisid jalakrambid une pealt tänu mineraalide puudusele, hakkasin võtma Calcistrongi, mis sisaldab Ca,Mg ja D vitamiini, peale seda enam jalakrampe pole esinenud une pealt, vanust oli siis umbes 15
PumaZ
Memberca 3-4h. Tahaks vähem:)Njh, arvuti röövib tegelt suht palju aega, aga enam pole midagi parata
MemberTegelt vahest ma tahaksin lihtsalt tänaval, et keegi minug “paukuma” tuleks ning ma saaksin tema peal oma viha maandada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aga ise ma esimesena ei lähe
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PumaZ
MemberTahaks seisvat poksikotti osta. Lakke kahjuks ei saa midagi riputada.http://www.budopunkt.ee/?cat=1∏=48 lehel on veega täidetav 3400 eek. Kas see ümber ei lähe kui natuke kõvemini lüüa? On kellegil kogemusi ja ehk teab kust hea hinnaga saada?
Kui seisvat poksikotti taguda, kas ta siis “hüppama” ei hakka? Alumisi naabreid ei tahaks ka päris ära ehmatada.
Mul oli plaanis samuti osta endale selline poksikott aga eelistasin ikkagist nö “vanemas stiilis” poksikotti. Aga kõigeparem on sul kohapeale minna ja ise kohapeal küsida
Memberise üritan ka jooksma hakata nüüd
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
üritan iga päev umbes 3km joosta ehk 3*7 km nädalas
kas sellel on mõtet, või peaks ka mingi 10km distantse läbima?
Valid endale sobiv distans alguses, kui sa pole eriti aktiivne jooskja olnud siis iga jooksukord tõsta vahemaad natukese võrra.
AutorPostitused