PumaZ
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PumaZ
Member“Auhinna saab kätte fitness.ee poest Telliskivi 51. Soovi korral võime ka postiga koju saata saaja kulul”Seda ma ei tea kas keegi teine saab kätte.
http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=21562
Siin teemas on kirjas, et Spartasse võib tulla kah, aga tahaks kindel olla.
PumaZ
MemberMinule kirjutab malev tõenid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga eks ta ole võimas vms?

Ma eiole kaitseliidus, on olnud soov liituda aga niigi aega on viimasel ajal nappiks jäänud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PumaZ
MemberMul on Polar töödanud ka ilma igasuguse niisutuseta. Aga kui on vaja, siis kasuta lihtsalt vett.Oot miks üldse niisutama peab?
PumaZ
MemberLurich oli kõva mees
PumaZ
MemberAnanassimahl pidi väärt olema ja ka keefir, aga mine sa tea
Eks ma proovin homme järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PumaZ
MemberCANYON CNS-SW1 maksab umbes 600 krooni, kuid ei oska öelda kust neid hetkel osta saab. Aadressil http://www.minupood.ee/index.php?cPath=1856_1829 on mõned Canyoni kellad hindadega, kuid osta sealt ei saa, kuna on otsas.Äitäh olen mõelnud pikka aega juba pulsikella soetamie peale
PumaZ
MemberTegelikult on probleem juba sotsiaalne ja arvata võib, et tänu sellele hakatakse asja muutma juba ühiskonna tasemel. Arvan, et lähima kümne aasta jooksul lisatakse koolide õppekavadesse mingil kujul toitumis õpetus, et vältida tulevikus selliseid asju:Kas sa saaksid lühidalt tõlkida mis seal Fat Familys kirjas on, kuna mu enda inglise keel ei ole eriti hea
PumaZ
MemberToores juurvili, linaseemned, (kala)õli, rohkelt vett + liikumine
Banaan on selline universaalne asi et see aitab pea kõikide seedeprobleemid puhul.Kas banaan ei pane pigem just kõhtu kinni.
PumaZ
MemberKui see on neljapäeval siis peab vaatam, kuidas koolist puudmistõendi saan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
PumaZ
MemberMina ise proovisin ie just solaariumimõnud ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
, muidu poleks käinud, aga jh natukene pruunimaks sain minagi. Kas porgand mitte ei pidanud nõrga oranzika jume andma?PumaZ
MemberMinul on aidanud külm Borjomi