PumaZ
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PumaZ
MemberMis trenni sa teed? Midagi ei oska soovitada kui sa ei ütle oma kaalu ja pikkust.
PumaZ
MemberEile lugesin, nautkene HIITi kohta ja otsustasin täna hommikul madala pulsisagedusega jooksmise asemel teha HIITi. Tegin 30 sek sprint 60 sek sörk nii umebs 15 min kokku. Uus kogemus ja väga võttis läbi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aga kui mu jaoks peaks selline sprindi-sörgi suhe kergemaks muutuma, kas ma peaksin suurendama või vähendama sprindi aega?PumaZ
MemberTervist!Kuna pole eriti teadlik toidulisanditest ( pole kasutanud ), siis sooviks teada et kas toidust saaadud valk ( munast ,kohupiimast, kodujuustust jne ) on enamvähem sama mis saada nt Whey’st v millegist muust toidulisandist.
Võibolla imelik küsimus veidi, aga lihtsalt olen kuulnud et kui toituda õieti ja korralikult siis polegi vaja mingeid toidulisandeid. Aitäh!
Eks need kõik ole valgud kas muna või piima või liha. Erinevus peaks selles olema, et osad valgud imenduvad kiiremini kui teiseid. Enamusjaolt müüaks vadakuvalgu pulbreid mis on kauslikud peale trenni kuna need imenduvad kiirelt, kohupiimas ja kodujuustus on aga kaseiin mis on aeglasemalt imenduv valk.
Toidulisandeid ei ole vaja kui toitumine on korras.
PumaZ
MemberOleks vaja nõu kuidas jooksmisel pulssi alandada et teha aeroobset trenniMure siis selline et tahan teha aeroobset trenni aga pulss on koguaeg laes kuigi ma omaarust ei jooske väga kiiresti, sellist mõnusat sõrki.
Kuid alati läheb peale paari minutit jooksmist juba üle 180(pulsikell rohkem ei näita nii et täitsa täpselt ei teagi kui palju) ja siis on nagu juba anaeroobne,
jooksen ma umbes 6-10 kilomeetrit 3xnädalas ja mure pole selles et ei suudaks joostud kuid tahaks rasva põletada aga kuidagi ei suuda pulssi paika saada
Teed veel midagi? Äkii on koormus liiga suur või raua puudus.
PumaZ
MemberSparta ka kordades suurem sellest Paide saalist. Paide oma nagu kilukarp selle kõrval
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Spartas ju püsikliendi kuukaart ka täitsa olemas. (690.-)
Ja treeneriteks Ader ja Morozov?
Njh seda jh
PumaZ
MemberSpartas on 1 kord 100kr
märts 20, 2009 at 8:19 p.l. in reply to: MMA saates Paar – Ilma reegliteta kaklusest on saanud sport #187542PumaZ
MemberKuna ise tegelen taipoksiga siis vahepeal on küll olnud huvi mma vastu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aga maadlust ma ei oska
märts 20, 2009 at 8:17 p.l. in reply to: Kulturistide trio Kiivikas,Ader,Morozov täna 21.00 saates “Auk Seinas” #187541PumaZ
MemberEi no huumorit sai
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 20, 2009 at 2:41 p.l. in reply to: MMA saates Paar – Ilma reegliteta kaklusest on saanud sport #187488PumaZ
MemberEile vaatasin Paari.
PumaZ
MemberKas läks ise korda või kasutasid mõnda soovitatud asja? Jaga infot, siis mõni teine teab ka proovida, kui peaks sama asi juhtuma mis sul
Läks ise
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PumaZ
MemberSeda kindlasti ja ega l-karnitiin midagi halba ei tee, tuleb ainult kasuks.See ongi, et kellel rahakott võimaldab see võib endale soetada pudeli enne trenni
PumaZ
MemberAitäh kõigile vastanutele, kõht on mul juba vaikselt korras
PumaZ
MemberKorrigeeri toitumist, tee nädalas 3x aeroobset jookse nt 30 min, ning võid teha kõhulihaseid et midagi oleks mida näha peale rasva maha saamist kõhupiirkonnast.
PumaZ
MemberNimelt hakkasin jooksmas/sörkimas käima ja täna kolmas päev. Probleemiks aga valu (pistab) alakõhus… olen üritanud hingamisega seda nö leevendada… eile õnnestuski aga täna ei aidanud ka see, isegi kiiremat kõndi ei saanud teha. Enne pole nii tugevat valu olnudki