PumaZ
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PumaZ
MemberJäätis
PumaZ
MemberTerv!Kas sellenimelist marja on kuskil saadaval?Hiina mees kes seda päevaselt tarvitas elas 252a. vanuseks.Lahe oleks poolgi sellest elueast saada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teleturus räägitakse kah kui ostad butterfly absi siis kaal langeb.
PumaZ
Memberma ka joonud…salmonelloosi ka ei kartnud, ei mõelnudki isegi selle peale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga jah tõesti rõve on seda klimpi neelata…kuigi ta lipsas rohkem ise kurgust alla juba
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olen mõelnud selle joomisele, salmonellollosi kartust mul ei ole, aga ma arvan et ma hakkaksin öökima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PumaZ
MemberVäga jõhker
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PumaZ
MemberKui usse tahad kõhtu siis lase käia.
PumaZ
MemberSparta riietusruumis on lampi öeldud mulle tere, kuigi ma ei teagi kes see vend oli, ma ei hakka võõraid teretama, kui asja pole.
PumaZ
MemberIga asjaga mis sa elus teed sa vähendad oma eluiga…
PumaZ
MemberTaipoksis trennis kasutame tavaliselt jalakaitsmeid,sidemeid,kindaid,hambakaitsmeid,trennisokke,pükse
http://www.budopunkt.ee -vaata sealt.
Ise kasutan twinsi kindaid ja kingi jalakaitsmeid.
PumaZ
MemberSauel pandi jõusaal ammu juba kinni, aga maneežis on rauda küll, kuid miinus on selles et sealt on enamus raskused rotti lastud, hiljuti oli kükikang rotti lastud.
PumaZ
MemberMa ei saanud pihta?
märts 27, 2009 at 2:14 p.l. in reply to: +Oksjonil on (23-27 märts) Uus Figuuri kombo Fast ilt #188627PumaZ
Member600
PumaZ
Member500
PumaZ
MemberMaximas on karp tuunikala omasmaitses 180g ~8kr. Valku 100g kohta on 26g