PumaZ
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PumaZ
Memberkui jooksma lähed võid enne kõhtu teha väsimiseni ja siis jooksma peale seda peaks kõhu piirkonnast siis paremini põletama ja kofeiin peaks ka aitama enne aeroobset
Kust sa seda kõhutegemise teooriat võtad? Kofeiini tarvitades sa jaksadi ntensiivsemalt joosta.
PumaZ
MemberViga?Ei muud et kui eesmärgiks kaalulangetamine,võiks teraviljadest hoiduda.
Ei pea ju tingimata hoiduma, ta võib need lükata lihtsalt trennijärgsesse toitu.
PumaZ
MemberÜhe hääle võiks ikka anda.
PumaZ
Member4 tundi kannatab ikka ära, ega sa ei ole kulturist, kes jälgib kõike 100% liselt
PumaZ
MemberLisavalku on küll mõttekas võtta ju peale trenni, kui sul on pikk maa koju, saad kirielt valgusheigi alla lastud.
PumaZ
MemberÜhiskonnas mõnitatakse inimesi, kes on paksud samas võiks kõhnu samamoodi mõnitada.
PumaZ
Memberkui ma ikka päevas lasen 700g sokolaadi ja muid magusaid asju siis kõht tuleb ette küll

PumaZ
Membersöö iga 3-4 tunni tagant,liiguta ennast rohkem kui sööd,rasvast toitu võid süüa, aga mõõdukalt. Puuvilju võid süüa, aga ära nendega üle pinguta, sest na dikkagist sisaldavad suhkrut, muidugi on parem võtta üks õun kui üks šokolaaditahvel. Jogurti seisukohalt söö maitsetamata jogurtit, sest pole mõtet süsivesikuid sisse ajada jogurtiga, kui just kehkaalu ei taha tõsta.
PumaZ
MemberValgu ja süsivesikute suhe 1:2 . 30g valgu kohta 60g süsikaid.Ma lihtsalt huvi pärast küsin, et miks peab võtma 2x rohkem süsivesikuid, ise olen alati võtnud 30g Herale 50g Traubenit?
PumaZ
MemberVot nii ma teengi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, algul oli mul endalgi probleeme lasin seista, aga ära ei lahustunud, nüüd igakord teen niimoodi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PumaZ
MemberMõttekas on õhtul enne söömist jooksma minna ja epale söömist süüa, siis saad energia taastatud lihtsüsivesikute arvelt mis on su toidus.
PumaZ
MemberAga ega ma Tallinnas ela et mul nii suur valik oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Elan Haapsalus muidu
No siis tuleb jalad selga võtta ja Pärnus treenimas käia
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PumaZ
MemberAsi on pigem kinni vaimselt.
PumaZ
MemberSoovitaksin valida Taipoks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PumaZ
MemberMa jaksan 12, kaal 78.
-