PumaZ
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PumaZ
MemberPunased Kuradid
PumaZ
MemberPm tee oma toitumine korda, kui toitumine korras trenn paigas siis jh lisavalk.
PumaZ
Membermai tea kui kasulik see on, aga mulle meeldib palja jalu asfaldi peal jooksmas käia, nii 3-5km korraga – tõmbab käima.Aga mine nt sportlandi või muusse suurde poodi, seal peaks korralik personal olema kes tunneb asja ja saab sind täpsemalt aidata ostul

Kasulik see kohe kindlasti ei ole, jooksmine asfaldil ilma paksu talla jalanõuta hävitab su liigesed ära.
PumaZ
Memberolen hetkelgi armunud ühte treenivasse treenerisse oma saalis. nimelt ei lähene, et mitte korvi saada. liialt hea tundub minu jaoks see inimene
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> madal enesekindlus või mis.Küsija suupihta ei lööda

PumaZ
MemberMina soovitaksin lihaste taandarenguks jooma hakata. Hommikul kerge 2 liitrine Bock või sarvik, lõunal 0,5 või 0,7 l viin ja õhtul enne magamaminekut ka väike südamerohi.Sellega lõpetad maoloputuses

PumaZ
Membervõta seda kui vedelat pelmeeni ja pole mingit probleemi
Mis asi see vedel pelmeen veel on?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PumaZ
MemberTe isegi ei tunne mind.
Kui inimene kannab dresse nii, et pool perset paljas või vastupidi (püksid üles rinna alla vinnatud), siis leian, et see ei ole ilus.
Ka peole ei minda tavaliselt dressides.
Inimene võiks oma välimusest vähekenegi hoolida.
Inimene hoolibki enda välimuse eest aga igaüks erinevalt.
PumaZ
MemberSee kehamassiindeks on kahtlane, mõni on suuremates lihastes,mõni on suurema kondiga aga hoopis mõni on suurema kõhuga.
PumaZ
MemberOkei aitäh info eest

PumaZ
Memberphotoshop
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
aga jah, pooled pildid ikka täiesti ebareaalsed
Mõned tunduvad isegi reaalsed
, steroidid ja photoshop teevad imesid
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PumaZ
MemberMis siis üldse probleem on?See, et klimp ei taha hästi alla minna, ei tohiks probleem olla.

Kas okse refleksi ei tule peale.
PumaZ
Memberainult treening päevadel enne ja pärast trenniUnustasid mainimata ette seda tuleb võtta laadimisperioodiga,allhoidmisega ning siis paus teha.
PumaZ
MemberKui mul oli vaja madalammasse kaalu, siis paratamatult pidin ma eda kaotama lihase arvelt, kuna aega oli liiga vähe, käisin jooksmas.
PumaZ
Memberrütmi ta tunneb

PumaZ
MemberMa tegelen taipoksiga selleks et ennast arendada pigem füüsiliselt, samas on mul oskus kakelda ja enesekaitset tehe tänavaö.
-
AutorPostitused