PumaZ
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PumaZ
MemberKas need naturaalsed valgupulbrid on ilma maitseta?
PumaZ
MemberTäpselt nii oligi.Ma panustasin juba 2 kuud tagasi, et Barcelona võidab Champions League, mitte, et Barca võidab ManU-t.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peaks kah hakkama netis panustama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PumaZ
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>

sellist hüpet tahaks ise teha
MemberAga see on ebanormaalne ,mis siin teeb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>J’hker
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 28, 2009 at 1:14 p.l. in reply to: ENNUSTA JA VÕIDA! Naiste EM, Bratislava -Slovakia 29.05-01.06 #198796PumaZ
MemberNatalja – 2
Christina – 4
PumaZ
MemberE´ks jääme järgmist aastat ootama.
PumaZ
MemberEga armumine on oli ja sai läbi, sellest aga võib edasi kasvada armastus või mitte midagi.
PumaZ
MemberMul käib muna tarbimine üsna lihtsalt – 2-3 muna löön tassi, 1-2 tl suhkrut peale, lusikaga klopin 20-30sek laiali ja joon ära. Pole mingeid klimpe ega värke ja hea magusa maitsega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>peaks proovima nii
MemberTavaliselt 4 muna, 2 täistera leiva viilu singi või tuunikalaga,muidugi ketšup kah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, tomat ,kurkPumaZ
MemberHahaha mul näitavad et Maardu
MemberKahju ManU poolt olin
PumaZ
MemberSa oled jõusaalis käinud 6 kuud ja oled selle ajajooksul ainult rinda,selga ja kõhtu teinud?
PumaZ
MemberHommikusöök paneb ainevahetuse tööle, sa soovitava oleks hommikul pool liitrit vett kah juua.
PumaZ
MemberOtsingut tasuks sul kasutada. Leiaksid kindlasti vastused oma küsimusetele ja öra karda eluks ajaks sa paksuks ei jöö

PumaZ
MemberKindlalt vaatan

” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused