PumaZ
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PumaZ
MemberLähen vaatama seda äktsion filmi.
PumaZ
MemberKahju, et tallinnas ei ole muidu oleksin mineja.
PumaZ
MemberKorvpall lendas töpselt õhust vasakukäe nimetissõrmele,luumurd oli, kooliarts pani lahasesse, ise olin loll ei l2inud traumakasse. Ligi 1 kuu kui n2pp oli lahases olnud ja paranemist polnud näha läksin traumakasse, seal öeldi et valesti oli seotud ei oleks pianud lahases olema vaid kipsis

PumaZ
Membernojah käsi nt ei ole jooksmisel vaja ju väga
Aga kas siis kpeal ei joosta ega kõnnitagi siis?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PumaZ
MemberNii palju ei joo enam kui varem.
PumaZ
MemberHitness
PumaZ
MemberMa olen küülnud müüti et gaasimaskiga jooksmine suurendab samuti kopsumahtu.
PumaZ
MemberMul on ka vist punniskõht..Treenin, treenin ikka ära ei lähe ja ma vaatan toitumismist ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Minu kaal on 45 ja pikkust 161 cm ..aga rasvaprotsenti ma küll öelda ei oska
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Püüan küll süüa iga kolme tunni tagant , ja juua piisavalt vett ning käia 4 korda nädalas jooksmas pluss teen kõhulihaste harjutusi.(Fitness palliga, päris hea vahend(Y)
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga jh kõht ikka sipa ees..
Natuke olen isegi patustanud, aga ma ei usu , et sellest või on ?????( Tuleb tunnistada , et 2 öösel isegi sai patustatud päris suure koogiga, tuli suuur magusaisu, nii et ahmisin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Ühe päevakava oleks mul siis:
Hommik:Kaerahelbe puder piimaga.
vahepala:1 õun peotäis mandlitega.
Lõunasöök. salat(tuunikala-pool konservi, 1 tomat, natuke kurki, lehtsalatit, 1 redis, sipa paprikat, oliiviõli)
Õhtusöök: Kodujuust 300g või rosinatega kohupiim250g koos hapukoorega.
Mis te arvate, kas söön õigesti või midagi on valesti??
oootan huviga teie vastuseid.
Kas lõunasöögi ja õhtusöögi vahele ligga pikka vahet ei teki?
PumaZ
MemberVahelduseks võib ikka süüa, kui putrust isu täis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks isetehtud olegi siis kõige parem, etad töpsed koostised ja saad reguleerida nendega:)
PumaZ
Memberoled kindel selles et 10-15 KM pikkuseid lõike ? ma mäletan kui ma kunagi jooksmas käisin jooksin ka suhteliselt kiire tempoga tund aega järjest ja mõtlesin ise ka et mingi 10 – 12 Km peaks olema (teesiltide järgi), kui aga 7.2 Km jooksule läksin olin lõpuks julmalt läbi ja need kilomeetrid tulid suhteliselt aeglaselt, samas poole tunniga jooksin selle maa…Miks ma ei epaks kindel olema kui ma olen autoga selle ühe metsaringi ära mõõtnud mille pikkus on 4.8km
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>??PumaZ
MemberÄkki ütleme siis juba ka, kui suur hulk see “liigne” on?See on tunde järgi, keha vajab muidugi vett et normaalselt funktsioneerida.
PumaZ
Memberkas seda saab lahustada koos Wheyga?Seda segad wheyga kokku nt 30g proteiini ja 60g Traubenit lisad mõlemad shakerisse natuke vett ja ongi valmis.
PumaZ
MemberMüslis on palju süsivesikuid saadud suhkrutest. Pigem söö mitte röstitud müsli.
PumaZ
MemberLiigne veejoomine koormab neerusid ja samuti viib mineraalained kehast välja, aga joo pigem rohkem kui vähem.
PumaZ
MemberOlen pikemat aega juba jooksmas käinud vahelduva eduga
, tavaliselt jooksen selliseid 10-15km pikkuseid lõike.AutorPostitused