PumaZ
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PumaZ
MemberJaa muidugi.Siin on olnud küsimusi, inimeste lihaskiude paiknemise-jaotumuse kohta, jm inimvärgi kohta, mis väga huvitav on.
See kas-ja-kuidasl ihaskiude juurde tekib kehasse/lihasesse, mis koht/aine kehas seda uut lihaskiudu produtseerib, jne, palju huvitavaid teemasid, mida muidugi või Vaba Foorumi alla hoida, aga ma teeks uue alamfoorumi, tekiks ehk rohkemg huvitavamaid teemasid sejärel, sinna alamfoorumisse, mina annaks oma hääle küll sellele ideele.
Tõesti see teema on mind samuti huvitanud. Ja päris palju uut olen saanud teada sainuüksi siit teemast.
PumaZ
MemberHommikusöögile lisa rasvast (hapukoor, peekon, avokaado, kookos) ja valku (muna; sisaldab ka häid rasvu).Makaronid jäta menüüst välja. Kui sojaoad, siis neid pole vaja.
Viimane toidukord (ilmselt pidasid silmas õhtusööki) lisa süsivesikuid, nt kaerahelbeputru. Võid kohupiima asemel nt liha või kala süüa (päeval juba kohupiim menüüs). Et oleks mitmekesisem, söö hommikul kaerahelbepudru asemel nt tatraputru.
Toidukordades üldiselt võiks rohkem nn. värsket olla (kurk, tomat, võilillelehed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>). Vahepalad pole tegelikult vajalikud. 3-4 toidukorrast piisab.
Üldpilt võiks olla selline, et täisväärtuslikku valku kogu päeva lõikes, rasvu päeva alguses rohkem, lõpus vähem; süsivesikutega vastupidi.
Miks päevalõpus süsivesikuid rohkem ja rasvu vähem? Kas mitte õhtul just ei ole soovitatav süüa valgurikast+ rasva et valk imenduks aeglasemalt.
PumaZ
MemberVot mul oli sama teema kui ma jooskmas käisin et need tavalised püksid mille all olid aluspüksid tihtipeale hõõrusid jalgevahel ära. Eks ta ikka ole mugavam nende jooksupükstega joosta.
PumaZ
MemberSee teema on vale alafoorumi all hetkel – “Kulturism & Fitness >”, ma olen ennemgi näinud vajadust anatoomia/füsioloogia alamfoorumi järele, kui see ükskord tehtaks, oleks väga abiks.Siin hea ülevaade sellest:
http://www.healthcentral.com/ency/408/ImagePages/9011.html
Huvitavad tõlked inglise keeles:
* pigeon breast
* Pectus carinatum
* Bowed chest
Narrimist ära tähele pane, mida mainisid, see suurt kuhugile ei vii elus, kui põdeda neid narrimisi pikalt, mõnel on üle näo suur must laik, ja on väga edukas ärimees, ühel on kunst silm, ja väga eeskujuks paljudele oma ideedega.
Kurat polnud varem sellisest asjast kuulnudki, tõesti oleks anatoomia/füsioloogia alamfoorum hea.
PumaZ
MemberVäärtus ikka 250kr mitte 130kr
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See mingi uus toode >D
PumaZ
MemberMiks mitte olla.Samas polegi väga palju vaeva näinud. Vb parema söögipeal lihtsalt.
Aga kui sa mõtled valgupulbri kaustamist siis mina soovitaksin hera80, aga miks mitte Fit Whey hea odav
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PumaZ
MemberMa vaatan siin on kõik salmonelloosi kartuse seljatanud
MemberPalju Õnne!
PumaZ
MemberOma silma järgi olen aru saanud, et kes on ikka väga pikad, neil on kiirem ainevahetus.
PumaZ
MemberAitähhh soovituste eest. Ma mõtlen et hakkan koeraga metsaall käima ja hüppan batuudil. Buberteedi eas on kõige halvem olla paks sest koolis ja tänavapeal hakkavad kõik sind paksuks norima. Aga aitäh soovituste eest.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma pidin naerukrambid saama
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Puberteedieas sa paisutad selle teema endajaoks üle lihtsalt.PumaZ
MemberEi ma tavaliselt tarvitan vadak ja glükoosi, aga lihtsalt mõtlsin selle saia teema peale.
PumaZ
MemberOn mõttekas süüa saia kiirete süsivesikutse saamiseks peale trenni?
PumaZ
MemberTublid! Eesti uhkus
MemberMa ei saa su kommentaarist aru.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mille kohta sa tahaks halvasti 8elda?Vb seda et see on ajuvaba, et selline suudab ringis läbi saada?
PumaZ
MemberTehtud.Samas polegi mingeid lisaaineid siiani tarvitanud.
Peaks vist mõne valgupoti ostma. Mida soovitate?
Oled oma tulemusega rahul?
-
AutorPostitused