PumaZ
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PumaZ
MemberEga võimatut ei ole, aga kiirendab ehk protsessi ja osati luuakse selliseid asju mugavusest. Ja arvatavasti saab rasvapõletust kiirendavate asjadega ka suurema hulga lihast säilitada.Mul kohe nii kahju vaadata kuidas jõusaalis inimesed lürbivad seda Fat Burnerit endale sisse, reklaami ohvriks langenud inimesed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ise joon kah seda praegu, aga sellepärast, et Maximas saab odavamalt seda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PumaZ
MemberPikemaid kordusi kasuta..Ja mis vahemikus need pikemad korudsed võiksid olla?
PumaZ
MemberMis kaalus Kevin Renno on?
PumaZ
MemberLugesin siin üht artiklit just hiljuti, ning seal oli öeldud, et säärt käsivart ja trapetsit tuleb teiste korduste arvudega teha, kui teisi lihasgruppe, sest eelnimetatud lihased osalevad koguaeg töös.
PumaZ
MemberKas nii ei ole, et kui suitsetamise maha jätad siis söögiisu kasvadb ja sellepärast nö alati kõik ütlevad, et kui suitsetamise maha jätad tuleb kaalu juurde. Endal ei olnud probleeme kaalu tõusuga kui suitsetamise maha jätsin.
PumaZ
MemberMa olen täiesti kaine, juba 2 tundi pole midagi võtnud…Tõsiselt idiootsus mis siin ilmas toimub
Eks neid igasuguseid ole…
PumaZ
MemberNatuke teemaväline jutt aga mis te arvate bodybuilding.ee steroidifoorumist? Sulaselge lehekülje poolt steroidide soosimine. Leidsin ka ühe artikli http://www.ap3.ee/Default2.aspx?PaperArtic…d_uudidx_414202 mis seda kajastas. Siiamaani pole midagi muutunud. Politsei ajab ravimiameti kraesse, ravimiametil pole vast piisavalt võimu, et midagi muuta.Olen seal lehel käinud jh tõesti, aga samuti on olemas kanepi foorum.
PumaZ
MemberTegelikult on veel üks küsimus. Nimelt olen 17 aastat vana, ning kas alaealised saavad ikka kogu seda treening- ja toitumiskava tellida ?Saavad küll.
PumaZ
Member800
juuli 28, 2009 at 9:21 p.l. in reply to: Peale 1-h tunnist aeroobset trenni millist toidulisandit(vähe rasva, vähe sysivesikuid) #209915PumaZ
MemberPeale aeroobset trenni söö kiiresti imenduvaid süsivesikuid.
PumaZ
MemberNeed kiirkohvid 3in1 jms sisaldavad hüdrogeenitud taimerasva.
PumaZ
MemberKurat on ikka suur…
PumaZ
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=2244see meeldis samuti .
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on hea
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PumaZ
MemberKahju, et maailmamängudel ei osalenud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused