PumaZ
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PumaZ
MemberÕhtusööki tuleks valida samal põhimõttel, kui on vajadus töötada, treenida või olla lihtsalt aktiivne – süüa valgud ja rasvad koos vähese süsivesikusisaldusega toiduga, et türosiin saaks vajalike hormoonide tootmiseks mõjule pääseda.
Kui aga on tegu õhtusöögiga peale päevaseid töid, toimetamisi ja treeninguid, siis on lõpuks ometi omal kohal süsivesikurikas (tärkliseid sisaldav) toidukord koos valkude ja mõõduka rasvaga, mille toimel organism toodab serotoniini, mis aitab meil lõõgastuda ja taastada kulutatud energiavarusid. Ülekaalulised kõhnujad ei saa mõistetavatel põhjustel endale sellist naudisklemist lubada, sest on ju liigne rasvamass tekitatud süsivesikuid pikema aja jooksul nautides. Lubatud on ainult aeg-ajalt üks tärkliserikas õhtusöök ennetamaks “katuse lendutõusmist”.
PumaZ
MemberSee elu24 on ikka hull koht…
PumaZ
MemberKahju, et tegevsportlased poliitkasse lähevad.
PumaZ
MemberMinul kipub pigem suurem raskus, kui tehnika.
PumaZ
MemberMinul kreatiini tarbimise ajal tõusis kaal 79kg-ilt 83le, lõptades jäi kaal 81.
PumaZ
MemberÜldiselt ei tarbi pudelivett.
PumaZ
MemberEesmärk oleks lihase kasvatamine, selle kava järgi olen teinud umbes 3 nädalat.
PumaZ
MemberNendest pitlide vaatamisest tõusis trenni isu suuresti, sest vaadates neid näed mida võib pühendumine ja keskenudmine tuua
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.PumaZ
MemberPole õllemees, pigem kange, aga kõrre abiga läheb õlu ikka kiirelt alla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>: DPumaZ
MemberKõige paremini on arenenud vast triitseps, aga geneetiliselt on säär suht hea.
PumaZ
Member400
PumaZ
MemberKui võtta tööriistade alt harjutustepank. Siis sealt leiad hajrutuis mida sa saad teha kangiga.
PumaZ
MemberMiks Sa sellisel juhul siis vett ei joo? Veel odavam ja pole ei suhkrut ega magusaineid.Olen ma kuskil maininud, et ma ei joo vett. Tõesti toidu kõrvale ma eelistan Fat Burnerit.
PumaZ
MemberMiks kahju vaadata…L-karnitiin ju südamele hea..Sest vaevalt inimene, kes jõusaalis laseb tund aega velotrenazööril,Fat Burneri pudel kõrval, joob Fat Burnerit selle jaoks, et see nüüd südamele hea on. pigem joovad sellepärast, et nimetatud toode “aitab” põletada rasvu.
Ise ma ostan seda sellepärast, et ma joon seda pigem, kui Fantat vms, esiteks see odavam, teiseks ma ei kaani endale mõttult suhkrut sisse.
-
AutorPostitused