PumaZ
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PumaZ
MemberKui palju see “doos” on?
PumaZ
MemberEestist saab igaltpoolt, mokatubakat ja nuusktubakat, lihtsalt vaja uurida.
PumaZ
MemberÕppige siit kuidas peab lööma, harjutage
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> :
Harjutasin, sain läbi, mis edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
PumaZ
MemberMa küsiks enne karvase käest, kellele oss on üritanud peksa andnud.Defineeri sõna oss.
PumaZ
MemberTuleb oma torustik ühendada Saku õlletehasega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PumaZ
Member525
PumaZ
MemberSiin lehel palju muudki, kui ainult arvata pildimänge… ja loota, et nüüd joppab…
PumaZ
MemberMeeldib rinnalt suruda ,jõutõmme jms ei istu, liiga kondine ka selle jaoks. Ja kuidas taipoksis kaalurühmadega on. Hetkel kaal 66 aga ma arvan et võtab oktoobriks mingi 2-3 kilo juurde.Ise mõtlesin võtta muidugi kava kellegilt , et saaks treenida ikka täiskoormusel.Kas sa tahad seda 2-3kg rasva juurde. Rinna ja Biitsepsi treeninguga sa seda 2-3kg küll lihast juurde ei saa, kui tahad 2-3kg lihast siis treeni ikka jalgu ja tee kükke ja jõutõmmet.
PumaZ
MemberPõhimõtteliselt, kui siia lehele sattusin hakkasin alla võtma kaotasin 84kgilt- 77 peale, umbes 4 kuuga, suvealguses kaalusin ainult 74 kg, ning siis mõtlesin, et peaks massi juurde saama, sest polnud harjunud nii väikse kaaluga olema. Nüüd olen 80-81 kg, ning kavatsen edasi minna ja lihast kasvatada, aga ei tea kui kaua,sest taipoks hakkab sügisest uuesti peale.
PumaZ
MemberMa ei kujutaks, ette kuidas ma 2 tundi enne magamaminekut oleksin söömata.
PumaZ
MemberTere! Olen 17 aastat vana, kaalun kuskil 60kg ja olen u 173 cm pikk. Tahaksin endale head ja efektiivset treeningkava, ning toitumiskava. Olen nüüd viimasel ajal hakanud käima 3 korda nädalas jõusaalis( kokku olen käinud umbes 1 kuu) kuid pole mul erilist kava midagi, rohkem mötlen kohapeal midagi välja. Toitumisega, olen loobunud paljudest asjadest: kröpsudest, kokast jms. olen hakanud sööma iga hommik putru , peale trenni söön kohupiima/kohukest , joon piima, ja söön ka lihatooteid. Tahaksin väga hakata nüüd uues koolis tegema jõudu( eelkõige ülakehale) ja asi oleks palju efektiivsem ja kiirem, kui oleks õige toitumine ja treeningkava. Aidake palun!!!Ja üks küsimus veel: Ma ostsin endale ka proteiinitoote – 100% Whey Gold Standard, kuid pole seda siiani kasutanud, kas on seda mötekas kohe kasutama hakata, vöi alles siis, kui olen juba mönda aega puhast trenni teinud?
Miks sa jalgu ei taha treenida?
PumaZ
MemberPikkus 185, kaal 80 vanus 17
PumaZ
MemberSelleparast et muzuke ei tea mida ta raagib v6i vahemalt ei oska ta oma m6tteid arusaadavalt s6nastada tongue.gifMa tean mis ma räägin, kui toit pole ära seedinud ja lähed magama, siis see öö jooksul ladestub enamus kõhtu ja nii see pekike kogunebki:D:D
Aga miks siis kulturistid söövad 30 min enne magamaminekut+ mõned söövad veel öösel?
august 19, 2009 at 3:17 p.l. in reply to: Kiiroksjonil on 19 augustil Creatine 600gr Fast ilt #214434PumaZ
Member825
PumaZ
Memberesimene asi on ikka toitumine, kui sa ikka öösel täis kõhuga magama lähed ja veel õhtu hilja palju süsivesikuid sööd, siis pole ime et pekki tuleb aina juurde:(toitumine paigas siis võta regulaarne trenn käsile, jooks ja hüppenöör parimad asjad;)
Miks täiskõhuga magama ei tohi minna…?
AutorPostitused