PumaZ
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PumaZ
MemberOlen suht algaja…öelge keegi lühidalt, kuidas lihasepõletust vältida?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mitte väga suurelt alakaloraažis olla, tarbida rohkem valku, enne jõusaali trenni süüa valku ja süsivesikuid.
PumaZ
MemberOlen kasutanud Sokolaadi,maasika,vanilje ja karamelli maitselisi proteiine, siiamaani meeldib kõigreohkem karamell.
PumaZ
MemberPigem mitte võtta sheiki niisama vaid nt segada pulbrit pudru sisse vms.
PumaZ
MemberLaua Viin, joon et purju jääda, mitte selleks et nautida viina maitset.
PumaZ
MemberE-poest olen tellinud ~~1000 kr eest aga olen kohapealt samuti ostnud umbes ~~1000kr eest valku.
september 4, 2009 at 3:17 p.l. in reply to: Kiiroksjonil 4 septembril on 100% Whey Gold Standard (4,7kg) Optimum Nutriton ilt #217408PumaZ
MemberKeegi soovib Fitte osta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?PumaZ
MemberPika kasutamisel teeb ta hambad sinakaks, rootsis käisin vahetusõpilasena ja seal 1 pereisa oli kes koguaeg tarvitas seda, nagu ahelsuitsetaja (ahelsnussitaja
) ja temal olid sinised hambad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, selliseid inimesi oli seal veel paar tükki.Sa ie taha teada mis ma selle ahelsnussitaja asemele alguses lugesin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, ei tea mull snus ei meeldi, suht paljud teevad seda aga ma ei näe miõtet sellel.PumaZ
MemberMa olen teinud seda tavaliselt lisaed sinki, muna, ja purustatud spagetthe.
PumaZ
MemberMis selle joogi eesmärk peaks olema?Trennijärgne taastusjook arvatavasti.
Sauel igastahes, Isostari pulbrit müüakse.
PumaZ
Membernoo…, eks ma ikka loodan intensiivse treenimisega midagi alla võtta või trenn enam ei toimigi ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
aa ja, kas kusagil on olemas mõned kavad ka, et ala 7. 00 – Tee + jogurd 9.00 1 õun vms , kuni õhtani välja ?
Ise plaanin siis Eedeni jõusaali minna ning hakata 4-5 korda nädalas trenni tegema ning siis oleks maru hea ka, kui oleks selline kindel söögikava kah.
Sellie kava saab osta 500.- eest, mis on koostatud personaalselt su vajadustele.
PumaZ
MemberMis teemal te sii narutlete hetkel muidu?Märkasin eelnevas postituses pildil olevaid pudeleid ja ütleks, et
mina ostan ikka siirupit 2L väikses pudelis hetkel, milleks neid 4-5 taarat pildil omada üldse?
Ostan ka 5L väikses pudelis head oliiv-õli, kuna saan liiga soodsalt.
Ja nüüd keemiast rääkides, siis mis sellega on üldse? Tapab ära või? -Vaevalt.
Suhkurvaba siirupist, need väiksed pudelid on suhkurvabad, annavad pm 0 kcal.
august 27, 2009 at 6:31 p.l. in reply to: Kiiroksjonil on 27 augustil Liquid L-Carnitine 1000 Optimumilt !!! #215939PumaZ
Memberma arvasingi et see midagi sellist aga küsisin üle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul seda suht vaja ma ikka ülekaalus ja mitte vähe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega see mingi imerohi pole, et 3 tilka sisse, ning kohe 3 kg kergem
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.PumaZ
MemberValk vajalik, aga kui nt hoidun süsivesikutest ja söön ainult valku, mis siis tulemuseks võib olla? Või nt kodujuust tomatiga?Kust sa siis oma trenni jaoks energiat saad?. Süsivesikuid pead sööma, keha kaustab neid energiaallikatena.
PumaZ
MemberSuhkruvaba siirup? See on ju ikka huumor, nagu ma aru saan: et tegemist suhkruvaba siirupiga ja ka see, et seda toidu kõrvale jood?Suhkurasendajaga, tundub keemia, aga joon
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
august 27, 2009 at 5:15 p.l. in reply to: Kiiroksjonil on 27 augustil Liquid L-Carnitine 1000 Optimumilt !!! #215920PumaZ
Membermis asi see ültse on:D?L-Karnitiin “aitab” rasva põletada, see sama asi on FatBurnerites kah.
-
AutorPostitused