PumaZ
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oktoober 27, 2009 at 2:21 p.l. in reply to: Kiiroksjonil on 27 oktoobril Beta-Alaniin Fast ilt #230678
PumaZ
Membervt mis kell arx07 pakkumine tehtud onOksjon kestab ajavahemikul T 27 oktoober kella 10:00 kuni kella 21:00 niPumaZ
MemberKuskilt olen seda juba varem näinud
PumaZ
Membermis on eeskükk ja tagakükk?kuidas seda kalamaksaõli peaks tarbima? mingi 1 supilusikas päevas?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vaevalt poes pudelil see peal kirjas on
Pudelil on 5ml korraga. Aga võid võtta üks tl hommikul ja 1tl õhtul.
PumaZ
MemberEi oska niimoodi soovitada klubi, sest vali ikka klubi, kus sul hea käia ja mis lähedal.
PumaZ
MemberNagu paistes
PumaZ
Membertere,hetkel teen ma rinnale järgnevaid harjutusi:
Horisontaal pingilt surumine 6*10
Negatiivsel kaldel surumine 3*10
Lendamine 3*10
Horisontaal pingil teen seeriaid 60kg-ga.
Kui teeksin vähem seeriaid jõuaksin ka suuremat raskust suruda (70kg)
Millist rinna kava soovitate? olen leidnud palju erinevaid variante, aga milline on teil andnud parimaid tulemusi?
Mainin ära, et tahaks treenida massi.
Mille massi sa tahad treenida?
PumaZ
MemberMIs kõigil nii keskerakonna vastu? Ega tema majandus langust ei tekitand. See on ju ülemaailmne.Selles ongi asi, et majanduslangus on ülemaailmne, aga Keskerakonna propagandast on jäänud mulje, et see on Eesti riigis tänu Ansipi valitsusele.
PumaZ
MemberSee täesti erinev igal inimesele, aga arvan, et ta sinna 10% kanti jääb, mõned % siia-sinna.
PumaZ
MemberTänud teile kiirete vastuste eest, kindlasti panen need endale kõrva taha. Samas mul erilist kiiret pole ,et nüüd 2 kuuga pean olema perfekt. Võtan kõike rahulikult, käin jõusaalis ja toitun vähem ning valin mida söön.Kuigi küsiks veel ,et kuidas oleks kõige parem toitumiskava teha? Kas mingi kalkulaatoriga kuskil netis oleval saidil või siis jõusaali treeneri vms käest seda paludes/ostes?
Ettetänades.
A.
Kui tahad endale ise teha, siis ma soovitaks kõigepealt lugeda ja uuride artikleid mis siin postitatud on. Algajale, kes ei jaga eriti midagi sobiks ikkagist treeneri käest tellitud.
PumaZ
MemberVõta üks asi korraga, et põletada rasva ja samas kasvatada lihast, see nõuab ikka päris täpsed toitumiskava, oma keha tundmist ning energia kulutamise jälgimist. Söö vähem, kui kulutad, siis hakkab ka rasv kaduma.
PumaZ
Membereks 10×10 trennil ole ikka suurem aeroobne moment sees kui 2×10 näiteks..Pigem ikka see, et 10×10-ga kulutad rohkem süsivesikuid kui 2×10-ga.
PumaZ
Membermingi aeg tagasi arvutasin siis sain mingi 4000 cal kokku või nata rohkemVähenda oma toidukoguseid, sest kui kaal ei kahane, siis sa lihtsalt ei kuluta eda energiat ära, mis sa toidust saad.
PumaZ
Memberkogused lihale on 400g kartulit ka 400g
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa pead kõigi toidu kogused kindalsk tegema ja siis ümber arvutama, palju sa umbes saad mingilt toidukorralt kilokaloreid.
PumaZ
MemberNii on ju umbkaudne, keegi ei oska aidata, kui sa paned lihtsalt kartul ja kana, me ei ta koguseid ju, kas sa sööd 100g kartulit või kilo kartulit.
PumaZ
MemberOliiviõli, muna, avokaado, kala, pähklid,seemned
AutorPostitused