Skip to main content

PulseR

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 195 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: sheigi maitsed #75076
    PulseR
    Member

mis vahet mis maitse sel on?

Kõige tähtsam on et asi toimiks!

in reply to: Vigastused, mida foorumlased on kogenud #75075
    PulseR
    Member

Just hetkel on siukene tore juhus, et labajalas on murd.

Korvpalli võistlustelt..

Täiesti võimatu olukord. Liikumine on raske. Jõusaalitreeningud ja muud trennid on katkestatud…

Aega on nii meeletult palju ( varemalt sai kuskil 8-10 trenni nädalas) nüüd 0 ja ei oska midaig peale hakata…

in reply to: Valgupulber ? #73821
    PulseR
    Member

valgupulber on ikka hull kraam..täiesti hullud mehed need kes seda panevad..paari aasta pärast hakkavad suust vahutama ja persest kukuvad karvad välja..

jube värk..

in reply to: Maailma tugevaim poiss #72904
    PulseR
    Member

LAs laps teeb mis tahab?

Vaevalt küll et laps kes on migni 4laselt hullu moodi treenima pantud teab mis ta tahab?

Sa teadsid mis sa nelja aastaselt tahad?

Ja Alberd kui sul nii savi on nagu sa väidad, miks sa siis nn ilkujatest vms vendadest välja teed?

Loodan, et kui sul endal laps peaks kunagi tulema, et siis ikka täiega annad ja lepid tagajärgedega!

in reply to: Maailmameistri tõde ja õigus! #72725
    PulseR
    Member

Nii, ma ei hakka nüüd kedagi siin süüdistama, sest et asjad ei põhine siin eriti kindlatel faktidel ( mudugi välja arvata Tokko ülestunnistus )

Aga et pakkun välja veel ühe toreda mõttekäigu:

Kui Kalmusele tehti esimese dopinguprooviga ära, tehti nii et see oleks positiivne, sest ta eraldus “meeldivast” seltskonnast.

Ja kui siis EKFL liidu juht siin rääkis meile kuidas valitseval Eesti meistril on ette näidata vist oli 13 puhast dopinguproovi?

Et mu point oleks siis selles, et kui ühe venna sai siin süüdi lavastatud, mis probleem on siis teist venda “puhtana hoida” ?

in reply to: Maailmameistri tõde ja õigus! #72682
    PulseR
    Member

Pealtnägijasse?

nojah

ma arvan et Õhtulehe vanad viskaksid saltosi selle teema peale.

in reply to: Maailmameistri tõde ja õigus! #72567
    PulseR
    Member

Täiesti p****s!

Sellised need meie eesti eeskujud on..

Liidu president pakub dopingud ja kaks tipptegijat võtavad vastu …

absurdne..

in reply to: Maailma tugevaim poiss #72541
    PulseR
    Member

lapse vanemad on küll värdid..

in reply to: algajate kava mõte #72523
    PulseR
    Member

ühesõnaga kui mul on apsakad tulnud toitumises sisse ja nüüd sain nad korda siis hakkan võtma algajate kava pikkust sellest päevast kui toitumine õige?(sõin liha asemel pihve,muu oli õige)

oh ei..

sul on asi tuksis..sõid pihve liha asemel..sinu treeningutel on küll kriip peal..see on ikka meeletu viga!!..

:???:”>

in reply to: Doping #71919
    PulseR
    Member

Mina ei suuda praegu enesele ette kujuta, mis järgus on sport umbes nii 50 aasta pärast?

Siis vist ei ole üldse võimalik kuskil läbi lüüa ilma organismi kahjustavate aineteta?

in reply to: minu menyy #71793
    PulseR
    Member

põhimõtteliselt sa võid siin teoorias endale igasuguseid toredaid toitumiskavasi välja mõelda ja kokku klopsida..

Mida sa aga peaksid tegema: Arvutama välja oma kalorite koguse mida sa keskmiselt tarbid… Kui see käes, leidma endale kalorite hulga, mille järgi su kaal VAIKSELT alanema hakkab… Nädalas üle 1,5 Kg ei ole soovitatav..

Ja et, su trenn hakkab peale nelja ja sa tahad ennem seda kõhu täis süüa ja siis pärast üldse enam midagi süüa? See on suur suur lollus. Dieet pole enese näljutamine, vaid oma söömise organiseerimine ja jälgimine. Parem tee endale rohkem söögikordi ja söö nende ajal vähem, kui ainult paar söögikorda ja sööd nende ajal väga palju..

in reply to: Treeningkava jaotus vajab ülevaatamist #71790
    PulseR
    Member

Ma tahaks teada, et kui palju sul siis on plaanis teha seeriaid ja kordusi?’

Ma olen teinud mitmeid 4ks jaotatud kavu ja normaalse intensiivsuse juures ei ole eriti üle tunni treening kestnud..

in reply to: kiku võitis kuldmedali #71312
    PulseR
    Member

Ausalt öeldes, ennem olümpiat ma arvasin küll, et kui me ühegi pronksi või nii saaks oleks hea, sest sellelt hooajalt ei olnud Kikul ega teistel tegelisnkidel mingid erilisi saavutusi ette näidata. Mudugi ma olen kuulnud seda, et kogu treening oli suunatud olümpiale, et just mängude ajal saada tippvormi, aga mingil imelikul põhjusel ma kahtlesin selle effektiivsuses..

Nüüd nagu näha pean aga oma sõnu sööma.. njämm njämm

Kiku on ikka megatubli, ja ta on need medalid suure suure auga välja teenind. Nii palju vaeva näinud sportlane, keda on alati saatnud ebaõnn, alates jalaluumurrust ning lõpetades norra argpüksitelt välja kuulutatud dopinguskandaaliga..

in reply to: Rasvast lahti õige toidu abil?? #70379
    PulseR
    Member

kas nagu müsli asemel putru w.. soovitage putrusi voi mida ommikul järada

Püha issand..

Nagu mingi abitu käteta ja ajudettalammas siin..

Kasuta otsingut, loe artiklid läbi ja otsusta ise mis putru süüa..

Kõik oleneb, mis on su eesmärgid..

Tahad ainult rasvad lahti saada, või üritad kunagi ka lihast lisada?

Tee endale asi selgeks..

Lolle küsimusi on liiga palju!

in reply to: re harjutuse kiirus #69395
    PulseR
    Member

Kõrge intensiivsusega ma ei näe mõttet üle tunni trenni teha..

Peaks suht kustund olema

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 195 total)