PulseR
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PulseR
MemberKõige masendavam on vaadata siukest venda nagu Heiko Niidas..Siuke peenike kirp, pole ime et tast midagi ei tule…
Viiask on minuarus kõvasti arenenud..mudu oli samasugune kilu aga nüüd on ikka lihast lisand
PulseR
Membermnjaa
10kg/nädalas..
samas vaimus ja varsti hakkab lõtv nahk lotendama..küll siis on alles ilusad mehed ja naised
PulseR
MemberKuskil totaalses muutumises oli ka mingi onkel kes võttis aaataga sitaks alla..
Ja ta just oligi seal saates sellepärsat et lahti saada lotendavast nahast..
PulseR
MemberKohv ja kreatiin ei käi kokku..
Kohv viib veee organismist välja, Kreatiin seob just vett..
PulseR
MemberEga see Eesti sõjavägi nüüd selline ka pole, et 8 kuud jalad seinal passid. Huvitav üldse kust selline arvamus on tekkinud.Kust küll selline asi on tekkinud?
Heh, mu kaks sõpra käisid.. esimesed kuud, kui oli see noorteaeg, tehti midagi..hiljem suht sõideti metsa, istuti kraavikaldale ja hakati konserve õgima…
Üks sõpradest, kes ennem minekud oli väga heas kehalises vormi, lihastes , ilma rasvata võttis vist 15 kg juurde..ja ärge ometi arvake et lihast..
PulseR
Membertulekul ju rannahooaeg

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PulseR
MemberTai Kane No1 (Y)
PulseR
Memberma leian et selline lõige on ideaalne.ei ole maika mis ei sobi mõnes viisakamas kohas ja samas ei ole päris T-särk ka.

vot vot..
seda minagi mõtlesin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nu mulle see esimene kavand küll meeldis….ei ole hantel liiga suur midagi, me ju kasutamegi suuri jõusaalis…ega siis särgile saaks mingit 1-kg-st panna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ma arvan, et sa said aru küll, et ma ei mõtle hantli kaalu..PulseR
MemberEsimene kavand on saabunud,kas kannaksite sellist maikat ?
Mina ausalt öeldes ei ole sellest suurt vaimustuses..
See hantel seal on kudagi liiga suur või liigne..ja särgi lõige pole ka päris see… Mulle meeldiks veidi teistsugune lõige kuid kuna pole rätsep siis ei oska selle nimetust pakkuda..
PulseR
Member” My granny looks like Ronnie next to him…”
PulseR
MemberPolice officer in texas..
Päris kehv oleks jah kui Ronnie kiiruse ületamise eest kinni peaks
PulseR
Memberminu bioloogiaõps ütles, et sai kõlbab vaid kõhutäiteks..et midagi kasulikku ta eriti ei paku..mudugi..kes tahab pekki ja värki võib nosida ju..
aga mõningaid aminohappeid sisaldab ta ka..nii et võta näpust..kes veel ei tea..siis aminohapped sünteesitakse valkudeks ja need on asjandused mis on vajalikud lihaste kasvuks..
PulseR
MemberRohline tee – kiirendab ainevahetust ja aitab kaasa rasva kaotamisele..sisaldab samuti l-karnitiini
PulseR
MemberMind paneb mõtlema tõsiasi , et 1 kg loomalihas pidi leiduma nii 5 grammi ringis kreatiini?
Huvitav huvitav kuidas seda siis saadakse? ..
vaevalt et looduslikul teel teda purkide viisi toodetakse
PulseR
MemberSu treeningu juurde tooksin väikese paralleeli
Nädalas: 5x nädalas korvpall 1,5 h-2,5h
4 x Jõusaal
+ Tavaliselt on nädalas mõni võistlusmäng
Ma arvan, et kogu point on söömises.
Kui sa toitud korralikult , saad kõik vajaliku kätte ja magad rohkesti ei teki ületreeningut.
AutorPostitused