PulseR
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PulseR
MemberPõhimõtteliselt…. Ma ei taha solvata , aga.. Egas sa mingi Karu pole ju..
Ma pole küll kuulnud, et mõnel kulturistil on jäänud rasvakaotamis periood ära, sellepärast et talv tuleb…
Ära lükka asja edasi !
PulseR
MemberÖösel võiks vahet pidada, siis oleks mõtet magada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mida see peaks tähendama?`
IGatahes..toitumisest ja vedeliku tarbimisest:
PulseR
MemberHalb on see, et osad inimesed võtavad sõna seal , kus nad sõna võtta ei tohiks..
Siin jääb ikka kõvasti väga kahtlaseid arvamusi ja tarkusi silma..
PulseR
MemberMinu teada pidi Kiivikas ka ööseti end üles ajama ja koksi sisse lükkama..
Aga selle mõju ei oska küll kommenteerida…
Ainevahetus on juu nn unereziimi ajal kõvasti aeglustunud..
PulseR
MemberKui ta on nõrgem..Siis organiseeri oma trenn nii et saaksid õlgadele võrdse arengu..
PulseR
MemberEga jah..
Ronnie on Jayst ikka märgatavalt parem..
PulseR
Membertere!kas keegi teab mõnda netilehekülge või äkki ka head raamatut, kus oleks kirjas ja veel parem oleks ka kui ilustreeritud igasuguseid harjutusi hantlitega ja millised sirutus/venitusharjutused oleksid vajalikud .mul lihtsalt vedelevad kodus mingid suht korralikud hantlid ja mõtlesin et võiks hakata midagi ka nendega ette võtma aga kui siis ikka korralikult. ei tahaks ennast teadmatusest vigastada või üle pingutada
“Kulturism Kõigile ” on täitsa asjalik raamat..
Konktakteeru Makaveliga..
PulseR
Member1-st kuust peaks piisama.ühe kuuga loob võik endale põhja alla?..
PulseR
Member
jõhker poiss
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PulseR
MemberEi ole ta tegelikult nii uskumatu midagi…
Ma olen ise 2 nädalaga kaotand 4 kg…. väikse diiedi ja aeroobsega….See teeks kuuus 8 kg…
nii et 20kg 2 kuuga ei ole üldsegi mitte võimatu.
PulseR
MemberMina pooldan rasvapõletusel nii seda nn. keemiat kui ka aeroobset. Fatburner ja rattasõit on minu peal toiminud ja väga kiiresti olen kaalu langetanud- veidi üle 2 kuu ja ca. 20 kg (täpselt päevi ei lugenud), kui õigesti mäletan. Loomulikult ei söönud nii, kuidas oli isu, aga nõrkusetunnet ka ei olnud. Põhjus ilmselt Fatburneris olevas l-carnutiinis, mis soodustab keharasvade tootmist energiaks ja nii oli mul võimalik vähema söögiga elada ilma, et näljast kokku oleksin kukkunud. Olen rasva põletanud ka varem, kuid nii efektiivselt ei ole see õnnestunud kui nüüd.Eelnev ei ole kohe kindlasti reklaam Fatburnerile, vaid pigem l-karnitiinile, oma eesmärkidega vastavusse viidud toitumisele ja treeningule.
Tõsi ka et 2 kuuga 20kg?
PulseR
MemberEga jah..
MIs mõtet seda keemiat sisse ajada, kui on võimalik ka asja loomulikult ajada?
Rahakott jääb ka hulga paksemaks.
PulseR
MemberProbleem võib olla ka psüühika vallast..
On endalgi ette tulnud, et numbrid näitavad, et peaks teatud raskuse üles suruma, aga vaimne ettevalmistus seda ei luba..ja jääb surumatta.
PulseR
MemberOh tänks..
PulseR
MemberJep.
Kaalu vähendamiseks, nädalas 6 aeroobset trenni oleks kõige parem.. Kõige efektiivsem. (jooks, ujumine, ratas )… 45 minti jutti… On mudugi loogiline et alustades võibolla ei jõua kohe 45 minti jutt, kuid ajapikku..
ja igapäev vähendad tarbitavaid kaloreid..nii ..300 võrra…. nädala peale tuleb päris suur hulk kokku siis..
Söö korralikult. Kui nälg näpistab, siis ära vaata magusa poole, vaid soolase:D..
Väldi eriti kaloririkkaid toiduaineid (ntx majonees).
AutorPostitused