PulseR
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PulseR
Memberaga nuuh käin ka jõusaalis vaikselt aga mis harjutused mulle kasulikud oleksid, et kõhust lahti saaks, siis saaks juba edasi mõelda…Kõhust üksinda on võimatu lahti saada
St. Rasva pole võimalik põletada piirkonniti..
Rasv põleb ülekeha..
PulseR
MemberTervist , probleem on järgmine – 1,5 aastat tagasi olin täiesti normaalses vormis , Kaalusin 67kg ja pikkust 78. Nimelt jätsin just siis suitsetamise maha ning piisavalt trenni ei teinud. Tulemuseks võtsin juurde aastaga 20 kg. Sai muidugi rohkem sööma ka hakatud.Hetkel on aga probleem selles et enam ei söö palju üldse , kuid kaal ei muutu kuskile suunas. Hea meelega võtaks kuskil 10-12 kilo uuesti alla tagasi. Kuid trenni tehes – näiteks jooksma minnes- jooksen ennast esimese km peal nii kinni et trenni tegemine on täielik piin.
Söögikava on üldiselt selline et kui ärkan siis vahest söön midagi, kuid mitte alati. Õhtusööki söön mingi 17-18 ajal ning peale seda veel mõned võileivad enne magamaminekut.
Kuidas soovitaksite alustada sellisest olukorrast välja tulemisega. Millest alustama peaks et saaks kaalus uuesti alla võtta ning enda fyysilist vormi hakata järkjärgult parandama.
Ette tänades,
Tsf
Selle jooksmie kohe pealt, et kui sa pole trenni teinud, siis ega seda võhma olegi kohe palju. Ajapikku pead distantsi suurendama.
Alguses on 1km, hiljem vaikselt suurendad teepikkust. Ja kinni jooksmise põhjus võib peituda ka soojenduse mitte tegemises. Kindlasti tuleb sooja teha.
Ja kui jooksed siiis tuleb meeles pidada, et rasvapõletuseks on just parim sörk..
PulseR
MemberPakendil on kirjas et 4-5 supilusikatäit..
Aga samas kui mõelda, on üks supilusikas 15g ( nii väidavad firmad mis neid toodavad).. Seega 4 supilusikatäit oleks juba 60g. Kuna No1 sisaldab Valku 86%
siis 4 supilusikatäiest saab juba ~52 g valku.
Nagu me teame, on organism võimline korraga omastama nii 40g valku..
seega puhtalt arvutuste järgi oleks loogiline tarvitada kuskil 45-46g No1.
See on Umbes 3 Supilusikatäit.
PulseR
MemberEi asenda jah aga massi seisukohast oleks vaja süüa midagi päevasel ajal aga erilist valikuvõimalust pole.Glükeemiline indeks on madal aga miks siis räägitakse, et jogurtis on kiired süsivesikud? Need juu imenduvad kiirelt ja muu padi rasv ja valk imendub pikka mööda?Kas see teebki glükeemilise indeksi madalaks?
Nb!Oleks vaja naksata midagi, mis pekki ei too
Kodujuust.
PulseR
MemberNõus 100% see on üks väärt ette võtmine:) Ma ise 15 ja joon ka parem aura mahla baasil tehtud jooke kuigi paljud sõbrad joovad coca-cola tooteid ja eriline keemia on need päikese limonaadid ja nende uus macho maasikas !
PulseR
MemberMa tegin nagu te käskisite ning – 1kg päevas läks maha.Kas see noh keefir soodustab ainevahetust?
1kg päevas?
Päris imemehed meil siin..
Ei tahaks uskuda.. Aga kui see tõesti nii on siis ütlen ma sulle ära et see on su organismile kahjulik..
Kaaalu tuleb langetada ikka sujuvalt… Nädala kohta 1-1,5 kg oleks loogiline.. Ei koorma nii väga organismi..
PulseR
Membernagu seeriad ja kordused peaks mul suht korras olema, kuna üks kogenud suur onu õpetas mind jõusaalis, aga ma tahtsin lihtsalt teada kas selliseid lihaseid sellistel päevadel on hea treenida nagu:)Seeriad ja kordused küll?
Aga väga palju oleneb mis harjutusi teed.. Kas sa näiteks võtad rinna kõik osad läbi..või jääb mõni osa treenimatta..
Kirjuta lähemalt!
PulseR
MemberSulata shokolaad üles, lisa sinna teatud kogus valku, vala vedel shokolaad mingisse vormi. Annab vist enamvähem sama efekti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See eeldab seda, et peab olemas olema valgu pulber?
Kui see juba olemas, siis ikka sheiki..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PulseR
Memberma olen 14 aastane puhtalt pane 100kgsee 70 on ikka väga hea kui pole veel trennigi teinud
Jah..Vägev..
Sellistest vendadest on juba küll kuuldud..Tahaks mõnda näha kah
PulseR
MemberVale tehnika? Liiga suured raskused? Ületreening?
PulseR
MemberMa olen ise 13 aastane ja treenin niisama trenni jaoks..ma praegult treenin ,et tõsta lamades rinnult umbes 45 kilone kang.mõni nädal treenimist ja tõstan selle üles
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>good 4 u!
PulseR
MemberKui valmistud võistlusteks siis võta jah oma lisandeid..
Aga mudu soovitan küll rasva kaotada looduslikult…
Säästab su rahakotti ja kui sa veel ei tea ka nendest põletajatest midagi siis ilmselt säästab ka su tervist..
Kontrolli oma toitumist.. Vähenda kalorite hulka.. Ja hakka käima jooksmas.. 30-45 min jooksusessoonid ja 4-6 korda nädalas…
PulseR
MemberPeale trenni sa vaja kiiresti imenduvaid valke.. Seega koheselt kui trenn lõppenud pista oma sheik pintslisse..Ja ülidselt, ei soovitada nn “trenni vabal ajal ” sheike kasutada.. Soovitatakse saada vajalik valk kätte toidust.
PulseR
MemberMiks te küll niiviisi teete ma ei saa pihta?
Kui tee migni 5 korda käita..võtke edasijõudnutele 4neljaks..ja oma viienda korra asemel tehke aeroobset..
PulseR
MemberNiipalju kui ma olen kuulnud, siis see sõjavägi on üks suur huinaa..
Ainut magavad ja looderdavad seal…
Üks sõber mul, sportlik, võimsa kehaehitusega..nagu lihastes ja puha läks sõjaväkke.. Tuli tagasi.. Lihased kadund ja suur kõht ees…. :S
Mõttetu. Tehku see asi vabatahtlikuks!
AutorPostitused