puistaja
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
puistaja
Memberkui tahad max-si arendada siis soovitan teha püramiidi.alustad näiteks 50kg soojendust lähed 20kg kaupa üles 5kordustega kuni maxsini,võid alla tulla samamoodi aga mitte iga kord.minul töötab see süsteem.mõnikord võtan kätele 20-30kg suuremaid raskusi kui rekord lihtsalt tunnetuse pärast.
puistaja
Memberkui ikka trenni isu ei ole tee väike vahe,nagu ott ütles tegele mingi muu asjaga.ma ise kui tunnen,et trenni ei viitsi teha siis viskan kangi nurka ja lähen näiteks ujuma või midagi sellist.
puistaja
Memberviitsin küll anna teada kuna tahad siis teeme.see nädalavahetus on elvas võistlused rammumehes aga järgmine nädalavahetus sobib võid hellata 58137490
puistaja
Memberkus sa muidu tartus trenni teed
puistaja
Memberma olin vahepeal inglismaal ja seal toitusin niimoodi kaotasin 15kg kehakaalu muidugi jõudu ka.aga aitähh nõuande eest edaspidi hakkan sööma peale trenni
puistaja
Memberolen küll erkki laiv
puistaja
Memberselles on küll õigus,kui võrrelda noole tulemust maailma tipp surujaga siis see jääb kõva saja kiloga alla või isegi rohkem tema kaalus.
puistaja
Memberräägitakse,et kulturistid söövad kuni 8korda päevas kas see kehtib ka jõutõstjatele.minu trenn on suht hilja enne trenni ma söön palju kõike, muidugi üritan väärtuslikult toituda aga peale trenni ei söö enam üldse,kui siis apelsiini.mida üldse tasuks süüa.
puistaja
Memberlisaks veel,et ise alustasin ka kergejõustikuga ja sain sellest hea põhja alla.siiamaani käin vahepeal kiireid lõike jooksmas see arendab hästi plahvatusliku jõudu,14aastaselt olin sprindis eesti meister(nüüd kaalun 105kg)nüüd olen rinnalt surumises eesti meister.
puistaja
Membersee et nool surub 150kg rinnalt ei ole mingi ime ta on ju maailma tipp atleet.see näitab et ta peab olema mitmekülgne
puistaja
Memberolen võistlend kuulitõukajatega jõutõstmis võistlustel,tulemused ei ole ei ole üldse nii kõvad kui nad räägivad,näiteks pidavat naad tegema 300kg kükke aga võistlustel tegid täiskükki 220-230kg.sama on surumisega,nad suruvad suure silla ja põrkega kiiruse peale
puistaja
Memberkulturistidel on vast teistmoodi,et täiskükki ei ole vaja tihti teha.jõutastjad teevad küll vähemalt 1kord nädalas täiskükki ja kord nädalas jõutõmmet.mõned kükivad 3korda nädalas erinevate koormustega.
puistaja
Member230kg5korda see on täitsa jube tulemus eriti selle kaalu juures oleks see maailma rekord.ma ise surusin 2002aasta eestikatel 225 ja see oli kõige parem tulemus kolfitsendiga kaal oli 115kg
puistaja
Memberlugesin teiejuttu siin õlgade kohta.ma ei ole 2aastat õlalt surumist eriti teinud kuna tegelen jõutõstmisega ja soovitati et surumisega saavad õlad niigi koormust.nüüd on mul parem õlg päris ###### ja hakkasin õlalt surumist tegema ja õlg on paremaks läinud.kukla tagant surun 100kg 6korda ja max on 120kg.rinnalt olen aga võistlustel surund 235kg ja trennis 250kg.ma arvan et õlgu tuleb treenida nii eest kui tagant.
-
AutorPostitused