PT London
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PT London
MemberTegin seda enne suve algust 3nädalat, rasva % langes 13-lt 10.5-le, aga krdi kooma aeg oli see!! Enam seda kindlasti ei tee, kui lugesin selle kohta arvasin et mi see siis ikka ara ei ole, aga eksisin!!
Ma arvan et sellist extreemi ei ole vaja kellegil teha, aga vo on asi ainult minus, et see nii ränk periood tundus.
Kes seda proovida tahab laske kaija, siis on kogemus olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>NB!ei soovita ma seda kindlasti!!
PT London
MemberAga kas sa laup. ei saaks rinda teha? Siis oleks rind rohkem puhanud.Oot ma nyyd ei sanud aru, et kuidas laupaevax rind on rohkem puhanud?!?!Ta pole midagi ju teinudki, sa ikka m6tlesid tritsepsit!
PT London
MemberJa keegi ei oskagi midagi lisada???!!!!
PT London
MemberKui “Plaan B” järgi teha, siis kah selja päeval tehtud triitseps järgmise päeva rinnatreeningut ei pärsi?Sry minu viga et ei tapsustanud plaan B-d, see siis jargmine: esmasp:jalg+6lg, kolmap:selg+tritseps, reede:Rind+bitseps.Tean et 6laga saab tritseps ka trenni, aga mul ainult kolm seeriat mis tritsepsit kaasavad ja kax seetiat on biitsepsit kaasavad.
PT London
MemberThanx
august 28, 2006 at 12:53 p.l. in reply to: Kanep ja trenn, kas nad v6iksid labi saada oma vahel!?! #89790PT London
MemberVo on sul t6esti 6igus, seda et impotent on ka see kes paukpadruneid tulistab ytles mulle yx Doktor, kui teda kylastan siis kysin asja yle+ see pole yldse teema millest praegu raakisime , aga pole ullu et tahtsid tarka panna
“>NB! tean et see kedagi ei huvita aga seal all mul koi OK!
august 28, 2006 at 12:11 p.l. in reply to: Kanep ja trenn, kas nad v6iksid labi saada oma vahel!?! #89783PT London
Membersa ei tea kuidas sul pauguga on ????????????? ……. et ma ei mõnita ega midagi aga proovi nii et leiad mingi naise … siis kas hea jutuga ilusa kehaga või siis äärmisel juhul rahaga meelitad ta kusagile kus vähem rahvast … kas voodi või siis pubi peldik ja siis võtate oma alakeha katvad riideesemed ära ja siis …… kui sul selleks hetkeks on ühesilmaline madu üles ärganud siis on asi peaaegu korras …. jääb üle vaid küsida naisukese käest mida edasi teha ja ongi impotentsuse test algajatele tehtud
“>
sama testi võib olenevalt orientatsioonist ka meessoost isikuga teha kuid sellega ma ei tegele seega näpunäiteid võib vaadata filmist brokeback mountain <--- pole ise näinud kuid rägitakse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pauk a.k.a sperma, et siis ei tea kuidas mul selle kvaliteet on, potentsiga ja k6vaks minemisega pole kyll mingeid probleeme! Ja kas sina suur tarkpea ei tea ei mees kes lapsi ei saa on ka impotent, aga kuidas minuga lood on tuleb siis valja kui testid teen w6i hakkan last tegema!!
mul on miskipärast tunne et sa ei tahagi tegelikult niivõrd teada kas see on kasulik v mitte, sest sul on endal nii kindel arvamus välja kujunenud, et seda vast keegi ei muudagi. Seega on see suht mõttetu teema, kui nüüd just mõni tegija ei tule ja asja paika ei paneseda ootangi et tulex keegi ja paneks asja paika, siia maani olen ainult mingite lambikate arvamusi lugenud!
august 28, 2006 at 11:56 e.l. in reply to: Kanep ja trenn, kas nad v6iksid labi saada oma vahel!?! #89781PT London
MemberKa mind ei pannud se unemati magama.Aga hakkab looma..päris palju asjalikku juttu on siia ilmunu ning seda on rõõm lugeda.Tõsi se on,inimene vihkab tihti seda millest ta ei tea midagi aga ka teie kommentaare on lõbus lugeda.Need mehed kes kärbseid taga ajasid kandideerisid tõenäoliselt õhtu parima näitleja auhinnale sest kanep nii moodi käituma ei pane on päris kindel.Ütleks ka nendele täiskarsklastele,kes siin kõva häälega üle foorumi karjuvad et tegu jälgi asjaga on.Ütleks seda et ärge päris kindlasti kohe proovige kanepit sest kui kanepit proovite on taga järjed kõige hullemad mis olla saavad,kui kanep mõjub teile niimoodi juba teda proovimatta,et paneb karjuma ja ajab viha täis
“>Kle sa paned päris head teksti, arvan et need DUM-DUM karjujad on tühja viha täis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igaljuhul su suhtumine meeldib mulle ja jätka samas vaimus!
august 28, 2006 at 7:57 e.l. in reply to: Kanep ja trenn, kas nad v6iksid labi saada oma vahel!?! #89754PT London
Member# Tugevat kanepijoovet iseloomustavad järgmised ilmingud: väärastub nägemiskujutus, moondub tegelikkuse tajumine, käitumine on irratsionaalne, tekivad skisofreeniale sarnanevad sümptomid.# Kanepisõltlase tüüpilisemad kehalised tagajärjed: valgete vereliblede, siit tulenevalt immuunsuse vähenemine, nina- ja suu limaskestade haigused, üldine halb enesetunne, peapööritus jne. Meestele toob kanepisõltuvus peale muude ebameeldivuste ja tervisehäirete kaasa areneva impotentsuse, naistele häired menstruatsioonis, iseeneslikud abordid ja vastsündinu väärarengu- lapse väike sünnikaal, arengupeetus, väärastunud nägu.
# Kanepitarvitaja paistab silma järgmiste tunnustega: suured või laienenud silmapupillid, silmavalgeis veresooned, rippuvad silmalaod, hajevil olek, keskendumishäired, ajutine muretus ja ilmaasjata kihistamine, raskematel juhtudel ülearune murelikkus ja agressiivsus.
# Kanepi liigtarvitamise vaimsed ja sotsiaalsed tagajärjed on: äng ja rahutus joobeajal, lähimälu nõrgenemine, ükskõiksus ümbritseva suhtes, depressioonid ja enesetapukatsed, kanepipsühhoos e. sarnasus skisofreeniaga ning isiksuse üldine degradeerumine: NARKOMAAN ON KAOTANUD HUVI KÕIGE VASTU, TEDA HUVITAB AINULT, KUST SAADA JÄRJEKORDNE ANNUS!
EDIT: Ise olen 100% narko vastu. Mõnuained ja sport ei käi mitte mingil juhul kokku.
Sinu toodud tunnuseid pole mul yhtegi, waliselt wahemalt, ma ei tea kuidas mu pauguga lood on!!
“>august 27, 2006 at 10:00 p.l. in reply to: Kanep ja trenn, kas nad v6iksid labi saada oma vahel!?! #89739PT London
MemberÄra saa valesti aru teemaalgataja aga mis on normaalsed vastused?Sa teed ju nagunii seda mida sa teed.Ei usu et siin foorumis keegi kiidab suitsetamist kasulikuks tegevuseks.Mina lihtsalt tahtsin üelda et tegu ei ole nii hullu asjaga et kõik sellega seotud inimesed kombaini peaks paiskama.Kui sind kanep rohkem huvitab siis internetis on infot kohutavalt nüüd aga liitun teiste arvamusega sest tegemist on spordi teemalise portaaliga.Ma ei saa midagi valesti aru , kyll aga paljud teist saavad valesti aru!!
Mu jutus oli ju selge kysimus, et :
Tean et savu terwisele kahjulik, aga kui suurt rolli mangib 4* nadalas ja kax m66dukat mahvi, trenni
””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””’
suhtes?!?!
””””””””””
6pin nyyd oma vigadest ja järgmine kord kirjutan suurte tähtedega poindi laused
“>Ja kui mu kysimusele olexid tulnud korrektsed vastused, et kuidas saax magada 8h ilma savuta ja tabladetta ning kuidas täis k6hu tunde olemas olul ikkagi söögikord kirja panna!!!
Saax ma need vastused ja kui need effektiivsed olexid, siis lendaks piip kohe nurka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Et siis veelkord, ei huvita mind kanep yksi, vaid kanep+trenn= ????????
august 27, 2006 at 9:20 p.l. in reply to: Kanep ja trenn, kas nad v6iksid labi saada oma vahel!?! #89737PT London
MemberLugesin nyyd kogunenud vastused labi ja pean ytlema, et oli norm vastuseid, tanud nende eest!!!
Samas oli palju harimatuid ja teemast mooda vastuseid ja osad peaxid mu texti vahemalt 5 korda labi lugema et sellele pihta saada(antonhansen,TANK
ja natuke kirp2 ) Kirjutasin ju max 4korda st. et m6ni nadal teen ainult yhe korra ja soovitab teil proovida mida 2mahvi yldse teeb, see pole praktiliselt midagi isegi naeru teemat ei tekki!!!!
Ma ei 6igusta enda suitsetamist ja ei propageeri siin midagi(kus mu jutus see oli,et seda teen) !!!!!!!!!!!
Ja need kes arvavad et olen mingi rullnokast savu suitsetaja j6usaali hakatis, eksite rangalt, teexin oma kehaga paljudele teist”kriitikutset” silmad ette!!!
Veelkort toonitan et need ei ole 6igustused mis kirja panin waid p6hjused ja kui massi kava kasil pole siis pole ka kanepit mu elus!!!!
august 27, 2006 at 4:11 p.l. in reply to: Kanep ja trenn, kas nad v6iksid labi saada oma vahel!?! #89687PT London
MemberPot teeb laisaks!Laisax teeb savu vo mind koristamises
“> ,aga kui see mu trenni kunagi segama hakkab siis lendab piip kohe aknast valja
Kanepi kahjulikkus on üldse suureks puhutud mull, see on näiteks palju ohutum, kui tubakas.Ainuke halb mõju mida see trennile võib avaldada, on sama nagu tubakal – kahjustab kopse, kuna sisaldab siiski tõrva (siiski vähem, kui tubakas).Aga, kui sul siiski seda nii palju vaja on, siis vb varsti sa ei oskagi enam ilma selleta ja tekib psühholoogiline sõltuvus.Mina kasutan kanepit ainult suure häda korral, mingi korra kuus või vähemgi ja siis ma kas söön seda või tõmban läbi vesipiibu.Vb vähendab see ka testosterooni taset, aga siin ma ootaks siiski spetsialisti arvamust.
Mis on su suur häda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kui kanep mu ellu jääb, siis las ta olla, eelistan seda ennem kui alkot!!
PT London
MemberNaised on loomulikult yhex, kuid mitte peamiseks p6hjuseks!
Kui oled hea kehaga, siis ei pea nii palju juttu raakima et saada body actionit, muidugi see natuke mis suust valja tuleb peab ka paigas olema

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
MemberKui sa nüüd tähelepanelikult vaatad siis näed et isegi tippkulturistidel n. Jay Cutler, Kevin Levrone, jne. on vasak biitseps veidi väiksem ja tagasihoidlikuma kujuga kui parempoolne. Mõned loodavad kompenseerida seda sellega et kõverdavad vasakut kätt rohkem topetbiitsepsi poosi ajal (eiriti Jay) aga minuarvates paistab see veel rohkem silma.Asi on selles et kunagi olid teadmised ja tehnika valed, nyyd on m6lemad asjad korras , m6lemad pooled arenewad ilusti aga asi on selles et parem pool on sammu v6rra ees ja tahax teada kas lisa settidega olex voimalik vasak pool jargi tuua!!!Kuigi tean et keegi pole paris 50-50!!!
PT London
MemberMr. Y , su vastus on rahuldav, aga edaspidi jaame siiski vastustega teemasse, jutt kais siiski konkreetsest harjutusest!!
Edaspidi ürita ikka asjakohane olla, kõike paremat sulle soovides!
NB! Teised vastajad, palun teilt sama ja esimene wastus oli kümmnesse
AutorPostitused