PT London
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oktoober 16, 2010 at 7:00 e.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #279263
PT London
MemberÜtlen Gerdile ka tervitused edasi
“>oktoober 16, 2010 at 6:58 e.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #279262PT London
MemberPaljud algajad just nii treenivadki, minule vähemalt näib nii, kui saalis ringi vaatan…soovitatav ta pole, kui tahad massi saada. ise treenisin ka nii kui alustasin treeningutega, suht kuivaks tõmbas ja Võhma andis ka! Treenisin Nikolai K. jõusaalis trammipargi hoones, ta tihti rääkis et nii pole õige, aga ma olin ikka “tark”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , mingit kahju see trenn ei teinud, kui va lihasmass mis oleks teistsuguse trenniga tulla, aga toitumine oli ikka täitsa vale ja seega ei kahetse midagi
“>PT London
MemberKeegi ära seletada või pilti lisada ei viitsiks, et mis asi see disk seal seljas on üldse? Saaks ka targemaks:DGoo-gel-daaa
PT London
Member+1Kuuti mahuvad kõik soovijad ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja saab viimasegi vee välja higistada!
PT London
MemberTere!Panen siis siia üles selle ühe kirja, mis minu postkasti saabunud on ja igaüks saab iseseisvalt kalkuleerida, milliseid võimalusi nende tutvusringkonnas on ja võib ka suuremat bussi pakkuda. Kui hind sobib siis lööme käed!
Kiri siis selline:
Tere!
Lugesin teie abipalvet fitness.ee foorumis ja pakun välja sellise võimaluse, et saaksite endale 16-oktoobriks 20-e kohalise väikebussi. Selle bussiga Tallinnasse ja tagasi sõit läheks kokku maksma 2000 krooni, ehk siis täis bussiga 100 krooni sinna ja tagasi. Olgu märgitud, et tavalise kiirliini bussiga oleks ühe otsa hind 125-150 kr, mis teeb edasi-tagasi hinnaks 250-300 kr. Bussijuht eraldi tasu ei soovi, kuna ta peab sellel päeval nagunii pealinnas viibima ja õhtul siis tagasi Tartusse Teile sobival ajal.
Lugupidamisega,
hea pakkumine, liiga hea…ma kahtlustan,et kirp laseb teid kuhugile metsa s6idutada,ettevaatust!
PT London
MemberMõõtmas ei ole käinud aga isu üle küll kurta ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Naisel ikka kodus tegemist muga 
Arvata oligi, mõõda ära ja kelgi siis oma kõrge testoga! Ma ise olen käinud seal u aasta tagasi, skaalal 9-27 oli mul 32 peaaegu ja karvakasv on üle keskmise!
PT London
MemberOlen suht karvane aga testo taseme üle küll kurta ei saa
PT London
MemberPT London
MemberTere, mis vigastus oli?
PT London
Memberma seda ?blogi? enam ei loe,sest vo ei suuda end ohjeldada ja ytlen midagi mitte kenasti.
PT London
MemberEem, kes millal SÕIMAS? Rõhk viimasel sõnal. Ilmaasjata ei hakka keegi kedagi lambist sõmama ju ja steroidid ei kuulu sportlaste ja tervislikke eluviise propageerivate inimeste toidulauale, see on fakt.Eile sündisid w?
PT London
Memberbonsuna kasutab fitness .eed nagu prygikasti, k6ik r2mps mis peas, saab siia visatud!!! blokki ei tahaks talle panna selle avalduse nalja eest???
PT London
Membersoovitan tutvuda selle foorumi reeglitega siit lingilt: http://forums.fitness.ee/index.php?act=Hel…E=01&HID=18Mis teil viga hakkas?
PT London
Memberalles 30-aastaselt võiks hakata mõtlema sellele, kas oleks vajalik testotaset tõstma hakata. samas – kena naine pluss korralik ja rakse treening on parajad testoboosterid, mis ikkagi pea tasuta käes
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> milleks siis tribulus ja muud preparaadid?Muud preparaadid on selleks vajalikud, et korralik ja raske trenn ning kena naine ei anna seda effekti mida preparaadid!
Kui teemaalgataja ing keelt oskab, siis lugegu netist tippude kuuridest.
PT London
MemberNo tuli ära, ma oleks raudselt hoiatuse saanud “halval juhul”, aga kriitikat kindlasti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused