PT London
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PT London
MemberOk vbla mu eelmine post jäi segaseks.
Minu arvamus:
Võid KÕIKE süüa rohkem, ent KINDLASTI suurenda rasva protsentuaalset osakaalu.
Kui paned lihtsalt rasvad juurde (nt. need pähklid) siis tõusebki kogukaloraazh ja rasvade protsentuaalne osakaal kah.
[/quo
Ok söön pähkleid, aga siis proteiini kogus on weel suurem ju!!!
PT London
MemberEga see kalorite värk on yldse väga segane teema, yks ytleb et rokkem ikka rohkem,- teine aga pole vaja, oopis rohkem rasva söö rohkem. Siin yx mees soovitas mulle vapsee 2270 kalorit syya, nädalakese tegin seda ja siis tegin jäelduse et ta segane on peast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oldman võiks ka midagi lisada siis mul olex juhe täiesti koos

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teglikult olex k6ige õigem ise katsetada, sest me k6ik ju einevad!!!
Aga olen kindel yhes: The truth is out there ja kunagi ma selleni j6uan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
Membervastus sinu küsimusele – oleks OK!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis OK, sellest v6ib mitut moodi aru saada, ehk tapsustaxid?????????
PT London
MemberAvocado on eelkõige rasvaallikas ja magus kartul tärkliseallikas, aga kus on kapsas, porgand, kaalikas, lillkapsas, broccoli, spinat, tomat ja muu siuke kraam…Kus ta on, kus ta on -Minu toitudes on

Loe mu text veel labi kui sa aru ei saanud ja kui ikka kohale ei j6ua, siis seletan tapselt lahti!
A mis see sinu p…et ikka torgib kui palju ja mis juurikaid ma söön ! No offence Bro
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
MemberSa ei söö üldse aedvilju? Miks? Madalakalorilised oluliste mikrotoitainete ja kiudainete allikad.Relax mees
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> söön ikka, kuidas siis muidu!Ma lihtsalt ei pannud täpi pealt kõike oma toite siia kirja,aga avocado ja magus kartul on täitsa olemas ju!
Said natuke nyyd tarka panna oma viimase lausega
aga olen kindel et peale minu on keegi kes seda ei teadnud!PT London
MemberPaljudes spordipoodides müüakse ja väga erinevas valikus. Näiteks Sportlandis.Tehnika poolest nii palju, et vali õige kõrgus (osad on ka reguleeritavad). Peaks olema nii, et käed on küünarvarrest kõverdatud 90 kraadi. Samuti jälgi seda, et on ka olemas parema käe ja vasaku käe omad eraldi. Ja kui kõnnid, siis liiguta ka käsi ja tööta ka käe lihastega, mitte ära lohista lihtsalt keppe taga. Kindlasti annaks muidugi parema vastuse kepi-kõnni-guru Arnold Rüütel, aga ehk nati oli abi.
Ja PT London, ära ole nii kritiseeriv. Kõike ei peagi ju teadma. Sellepärast foorum ongi, et küsida ja kui vastata midagi pole, siis ei pea vastama. Olgem sõbrad.
Ok Ok, palun vabandust
MemberNo mida kas t6esti pole niipalju m6istust/raha , et minna treeneri juurde ja kava muretseda?!?!? Treening ja koik mis sellega kaasneb pole mingi lambi teema, see on TEADUS ning eestis on piisavalt palju ja haritud inimesi kes ,,algajad” 6igele teele juhatavad!!!
Palun l6petage oma lambi kavade ja toitumise teemaliste kysimuste ylesesse panemine, tuleb oopis eksperdi juurde minna nii saate oma eesmarkideni kiiremini ja effektiivsemalt!!
Parimat soovides asjahuvilistele!!!
PT London
MemberNo mida kas t6esti pole niipalju m6istust/raha , et minna treeneri juurde ja kava muretseda?!?!? Treening ja koik mis sellega kaasneb pole mingi lambi teema, see on TEADUS ning eestis on piisavalt palju ja haritud inimesi kes ,,algajad” 6igele teele juhatavad!!!
Palun l6petage oma lambi kavade ja toitumise teemaliste kysimuste ylesesse panemine, tuleb oopis eksperdi juurde minna nii saate oma eesmarkideni kiiremini ja effektiivsemalt!!
Parimat soovides asjahuvilistele!!!
Memberhetkel teen spets kava milles teen rinnale 22-26, biits ja triits 16-21, 6lg 17-22, jalg 16 ja selg 23, ma tean et m6ni kujutab kohe ette et ma olen segane peast ja ei tea mida teen, teen seda kava veel 5 nadalat, siis panen before ja after pildid/m66dud ylesse, see kava on loomulikult koosk6las range dieediga!!!
NB! peale kahte nadalat olen tulemustega rohkem kui rahul
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 5nadalat veel jaanud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
Member6.30 45-60 min areoobset tyhja k6huga
8.00 kaerapudru pahklid ja tuunikala
10.30 prot. sheik 6un banaan ja juust
13.30 kodujuust, leib,kalkuni rind ja oliiv 6li
15.30 prot sheik
16.00-17.15(17.35) trenn
18.30 magus kartul kanarind ja kaste
21.30 spagetid cod fish, oliiv oli ja prot sheik
22.30 nägu padjas ja head ööd
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Puhkepaevadel on erinevad toidud ja toitumis ajad, aga sellest me praegu ei räägi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
MemberMul on muidu istujatega selline kogemus, et tavaliselt nad jalgivad mu trenni ja teavad et asi on t6sine ja kui kysin:Kas sa oled siin weel kaua, siis tuleb vastuseks:Mul yks seeria veel w6i ei ma just l6petasin
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!!Ega ma nendesse yleolevalt ei suhtu aga ei kannata ka kui keegi mu trenni segab!!
Nagu keegi siin ennist mainis ,et kui m6ni alagaja midagi vaga valesti teeb siis astun ligi ja annan teada kuidas asi tegelikult olema peaks.
NB! ma maletan et panid yhes teemas ullult tarka, ise ainult 15 ja pole trennigi 6ieti teinud!!!Arene veel ja siis tule raakima
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Niipalju veel algajatele, et kui v6imalus alati kuulake kogenenumaid ja v6imaluse korral treeneriga trenni sissejuhatus teha!!!
EDU!!!
PT London
MemberNyyd su uusi postitusi lugedes olen raud kindel et tulid tarka panema ja arvan et ma pole ainus, seega kuula mida sulle raagitaxe v6i ole kuss!!
Nobody likes a SMARTASS
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
MemberKas oled proovinud teha Latteral rotations, mul ei ole aimugi kuidas see eesti keeles k6lama peakx, mul olid ka ola probleemind aga neid harjutusi yle paeva tehes kadusid probleemid.Tuleb rotator culf -i tugevdada, see neile kellel 6la probleemid!!!
PT London
MemberEi sure ma kusagile. 2 kuud olin 1400 kcal peal. Eesmärgiks oli üleliigse rasva põletamine – mis ka õnnestus.Ma arvan et ennast minuga võrdlema pole mõtet hakata. Kui te just sama palju ei kaalu?
Kas 2000 on piisav. Kardan ka et mitte. Aga kindel ei ole.
Aga miks 2000 kcal? Valem – ‘Kehaak ilma rasvata naeltes’ * 18. Antud kava puhul 112 * 18. St 40 kcal kg kohta.
Need kordajad on pigem baas, mille peale võib vaikselt oma individuaalse kava üles ehitada. St vaikselt juurde lisama kui ei mõju.
Nagu mainisin, tegelesin 2 kuud rasva põletamisega. Jälgisin pidevalt kaalu, mõõtsin rasva et teha järeleldusi dieedi ja trenni mõjudest. Selle perioodi peale kas hoidsin kaalu või langetasin.
Täna pärast esimest nädalat 2000 kcal peal olles võtsin 1,3 kg juurde. Ma ei oska öelda, kas see on lihas või toit. Seega jään veel nädalaks 2000 peale. Kui kaalus juurde ei võta, tõstan kaloreid 200 võrra.
Ise ka imestan. Aga progress on progress. Pole ju mõtet kaloreid muutma hakata? Kui, siis toidukorda huvitavamaks teha.
ps. Kui ma saan ilma lihata hakkama, siis eelistaksin jah sellist eluviisi.
Yhe s6naga sulle on oeldud mida asjast arvataxe ja mulle tundub et sa tahad kiitust oma koostatud kava eest kuna ikka seletad mis ja kuidas………….
PT London
MemberMassi kogumiseks 2000kal jääb väheks!!!!!!
-
AutorPostitused