PT London
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PT London
Membersrry kust sa seda lugesid, et ta korraks jõudu tahab?
??:”>Ah kuule mis sa ikka nokid, korrax v6i pikemax ajaks, mul tegelt taitsa savi mida see tyyp teeb
PT London
MemberJooge jah igast “vahvaid” asju, selleasemel et korralikult(puhtalt) trenni teha
??:”>Ok kerge sarkazm the YHE poolt, pole ullu, aga poiss tahtis ju j6udu korrax
PT London
MemberJoo seda, 30min enne spordipaeva harjutusi, siis teed kyll 10-ne asemel 15
??:”>http://www.tropicanahealthandfitness.com/?…mp;product=1414PT London
MemberAh, ei ole asi nii hull midagi.Kui hakkasin pool aastat tagasi korralikumalt toituma ja trenni tegema siis olin suht lahjade mõõtmetega.
Praeguseks on bicile 6-7 cm juurde tulnud. Isegi väikesed venitusarmid on näha. Mingi teema oli selle kohta siin ka.
Nüüd kui peeglisse vaatan siis kõik põhilised lihasrühmad kenasti näha ning väiksemadki lihased hakkavad paistma. Kõigile põhimõõtmetele on mingi 3-5 cm vähemalt juurde tulnud. Kuna kaal on kenasti üles läinud siis eks midagi ole rasva arvelt vast ka, aga üldmulje on päris rahuldav.
Niiet, kui toitumine massikava jaoks õige ning treeningava paigas, siis peaks välimus kuude lõikes nähtav küll olema. Tee endast kuu alguses pilt ja mõõda lihased ära. Järgmise kuu alguses tee uus pilt ja jälle mõõda.
Kui arengut ei ole siis järelikult ei ole treening õige või on toitumine vale. Või mõlemad.
Ise sain alles hiljuti lõpuks korraliku treeningkava valmis ning toitumise korralikuks. Ja tulemused lausa vohavad, kahe viimase nädalaga välimus nähtavalt teravamaks muutunud.
Niiet, tee oma kodune töö korralikult ära enne kui tulemusi ootama hakkad.
Tagantjärgi vaatan, et tulemused oleksid endal veelgi paremad olnud, kui oleksin alustades õigesti kõike teinud. Nüüd olen targem ja tean, et treenisin end üle(nagu palju algajad – vale toitumine, liigne treening) ja ei andnud kehale piisavalt aega taastuda. Ime et üldse vorm paranes…
Aga edu igal juhul.
??:”>Vot see juba 6ige jutt !!!
PT London
MemberMa teen isomeetrilisi harjutusi k6hu kylgmistele lihastele(paris hea korseti effekt ja teeb talje kitsamax) ja m6nikord ala seljale.
PT London
MemberArvutame natuke:Kaerahelbepuder 200 g – 184 kcal
rasva 2,4 g
valke 7,2 g
sv 32 g
Keedumuna 2 tk. – 162 kcal
rasva 10,8 g
valke 14,4 g
sv 0 g
Piim 2,5 % 250 g – 130 kcal
rasva 5 g
valke 7,5 g
sv 12,5 g
Kokku energiat 476 kcal
rasva 18,2 g
valku 29,1 g
süsivesikud 44,5 g
Nii, k6ik klapib, hasti rehkendatud!
Tubli , hinne 5+
??:”>PT London
Memberesimese aasta sees on juurdekasv väike, korralikult hakkab lihas kasvama umbes peale 1 a treeningut , niiet lihast ikka näha on
??:”>Sa räägid enda arengu käigust w?
PT London
MemberMul on 10%, vaata et sa hoiad oma arvamuse enda teada ja ära paku kellegile midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Huvitav kas saan nyyd paar protsenti juurde

??:”>PT London
MemberMuusika on paris hea, aga igakord ei aita kahjux, kui see
> http://www.tropicanahealthandfitness.com/?…mp;product=1414Teeb oma töö alati ära
??:”> Kasutan seda ainult massi tsykklite ajal ja lihtsalt WOW
PT London
Member40% tervis
40% tulemused
20% naised/töö
Aga mis siin salata, naistega on asi ikka k6vasti kergemaks läinud ning ei pea enam nii palju moosima, keha esile toov riietus ja ongi olemas(it’s all 4 u girls
PT London
Member…arvatavasti on toitumine vale. Muud kehaosad on korralikud ja vormis, selg ja jalad on väga hästi.Teen palju trenni, nädalas käin paar korda ka jõusaalis, siis umbes 4x saalitrenn (korvpall/jõuharjutused). Ujumine ka paar korda nädalas. Aga toitumine on enamvähem selline, et:
» hommikul paar võileiba, mahl
» lõunal kartul, vahel ka supp
» õhtul prae moodi asi.
Enne magamaminekut paar tundi ei söö.
Kuigi siiamaani oli mul vahepalasi päevas 100 tükki.
PT London
MemberNo mis ma ennem ytlesin, yx ja sama jutt k6igil, ei ole midagi uut ja huvitavat!
Arge mind valseti m6istke, trenn on mu elu(töö ja nr.1 hobi/huvi) , aga sellest ,,nii” raakida on pointless!
See minu arvamus ja have some goddamn respect yo my opinion!
PT London
MemberSupersetist veel küsida niipalju,et kas tehakse mitu supersetti või ainult 1?Et siis mõtlesin täna teha triicale ja biitsale supersetti.Ehk siis kordamööda triicale ja biitsale 3-4 seeriat jutti.
Aga sellest tundub mulle,et jääb vajaka.
Teen hetkel biitsale ja triitsale supper sette, kolm harjutust ja 9 seerjat.
Mu kava katele on jargmmine: lainelise kangiga kyynar varte k6vedamine alt haardega 3*8-10
Kangiga lamades kyynarvarte sirutamine 3*8-10(puhkan 40sek ja uuesti biitseps)
PUHAKN KUNI 2 MINUTIT
EZ-kangiga kyynarvarte k6cerdamine pealt haardega 3*7-9
Weighted Bench Dip ( http://www.bodybuilding.com/fun/exercises….&order=Name ) 3*7-9
(puhkan 40sek ja uuesti biitseps)
PUHAKN KUNI 2 MINUTIT
Kyynarvarte k6verdamine hantlitega kaldpingil 3*8-10
Ületõmbed käsikutega kaldpingil 3*8-10
PUHAKN KUNI 2 MINUTIT st. umbes nii kaua laheb kui jargmisex supersetix asjad valmis sean.
Tee see kava labi samade puhke pausidega ja kasutades raskust mis lubab sul teha antud arv kordusi, kuid tehnika (lihase isolatsioon) olgu 100 % 6ige! Tee tapselt nii ja vaata kas sulle ikka jaab vahex
PT London
Memberkas sellest harjutusest on ka kasu siis kui kõhulihased on normaalsed ja kergelt väljas, et kas see tõmbab ikkagi kõhu veel kergelt tagasi?
Seda ta teeb, yldiselt selle harjutusega korrigeerin klientide ryhti, et kas sa seda vajad seda ma ei oska oelda siin! Aga soovitan igal juhul, endal läks umbes kuu(nädalas 3-5 korda sa tehtud 3seid seerjaid) et ryht korda saada ja nyyd teen seda harjutust paar korda nädalas et jalle midagi ära ei vajux
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
MemberAga kui on ülikiire ainevahetus, kas siis ei peaks hoopis vähem kordi sööma et aeglustada ainevahetust? Näiteks õhtul peaks kõva rasvase eine tegema ja enne magamaminekut veel üks korralik 3,5% piimaga tehtud kaseiinilaks hinge alla.OOOOOT misasja:D:D:D
AutorPostitused