PT London
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PT London
MemberKokku v6ttex 1:0, l-carnitini kahjux, kes tahab selle peale raha raisata ANDKE MINNA
PT London
Memberkuulsin et vene ajal olid igast tabletid ka mis pidid ravima kõiksugu haigusi, nendesse pidi ka uskuma…ma soovitan sul selle dieedi pooleli jätta ja kahelda autori kompetentsuses üldse mingeid dieete koostada..
your call
Kle kas sa yldse tead kes M. Kalmus on!?!!?
PT London
MemberEi soodusta see l-carnitine midagi, alguses uskusin sellesse, kuid peagi pidin t6dema et see on yx paras jama!!!
Kui sööd 6ieti!!! ja trenn on ka paigas, ainult siis saavutad soovitud tulemused!!!
PT London
Memberex kõik tahavad oma teadmiste eest saada raha !!!!!!!!!!!!!püüüan hakkama selle nõuandega , mis siit sain ………….
minu röö on nii või na kontoris istumine !!!!!!!!!!!
ja selle soovitus on vist ikka vähem süüa !!!!!!!
PT London
MemberKui olen dieedil v6i mind hakkab magusa isu piinama, siis asendan shokolaadi, kypsise w6i muu taolise , low carb proteinbar-iga(siin on vaga maitsvad, vaat et veel parem kui shokolaad, sv. on yhes umb 5-14g ja need pole liht sv) w6i natuke mett ja puuvilja(va. banaan ja viinamarjad)
PT London
MemberSee on inimestele kes ei oska/suuda ennast isoleeridaSee on inimestele kes ei oska/suuda ennast isoleeridaIsiklikult mulle meeldib!
PT London
MemberSee on inimestele kes ei oska/suuda ennast isoleerida
PT London
Memberhttp://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery2/m405.jpghuvitav vöö arnoldil ümber :
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga tundub väga hea asi olevat , hoiab käed paigal ilusti 
kahjuks seda vidinat on vaid vahestes j6usaalides
PT London
Memberˇta tahtis tegelikult arvatavasti öelda seda et proteiinipulbrit süües ei saa sa süsikaid ega rasvu:)Siis nii ta olekski pidanud oma lause s6nastama!
PT London
MemberParem on ikka süüa tavatoitu hommikul, sest proteiinist saad enamasti ainult valke.Kas see on apsakas v6i ei sa ei tea mida ytlesid?!?!
PT London
MemberToitumine ja puhkamine on sule ka kindalsti pe…es, tee endale teene ja raagi treeneriga, las paneb sul k6ik paika!
PT London
MemberPalun , valik on sinu http://www.bodybuilding.com/fun/exercises….cle=Middle+Back
PT London
MemberSee hea külg peaks siis see olema, et saad kuni tund peeglist vaadata oma verd täis biitsepsit.AZOOO et nii ongi w, oled sa selles kindel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
Membermul endal ka parem käsi tugevam,aga see väike probleem,tuleb jh lihtsalt mõlemale käele sama raskusega teha,või siis tee selle nõrgemale käele algul natuke rohkem trenni.Selle venna s6nu, ärge kyll jumala eest t6siselt v6tke!!!!
PT London
MemberGOOOOOOOOOOO Kalmus
??:”>AutorPostitused