PT London
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PT London
MemberKuidagi väga väike vahe nõksuga ja nõksuta tõmmete vahel. Sa vist ei oska seda nõksu teha.Ise muidu kaalun 95 ja 12 korda tõmban puhtalt ära.
Ega eriti ei oska jah, seega 53 puhtalt!
PT London
Member49, n6xuga 53
PT London
MemberKust võtad sa sellise ülbuse ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mix kysid soovid ka sellist ylbust w?!? Kui oled t6siselt huvitatud annan sulle saidi kust ”Sellist ylbust” tellida saab
??:”>Ok aga vastan siis su kysimusele, Mr. Pädev mees kysimusega!!!
1 Kui massi kogud siis on ju loogish et kasvab ka rasva % kui sa juhuslikult mega rangel dieedil pole kus on tapselt välja arvutatud su kalorid ja palju sa iga trenniga kulutama pead et rasva % yle 1% k6rgemax ei laheks ning lisa kalorid lahevad lihaste kasvu tarbeks!
2 oled oma praegused naitajad siia kirja pannud ja räägid et oled massi kogunud 8 kuud, aga millegi pärast on need oopis suurenemise all kahanenud,ÄÄÄÄÄÄ et äkki teed midagi valesti, seda siis ei saanud 8 kuu jooksul aru vä!
3 Sinu lause:tundub, et rind on hoopis kahanenud, aga mitte kasvanud, kuigi rind on oluliselt tugevamaks muutunud. Mille peale ytleksin et see et ta on tugevamaks läinud ei tähenda, et ta siis ka oluliselt kasvab, j6u ja massi saamine on kaks eri asja, st v6in kuu ajaga oma rinnalihase tugevamaks treenida ilma et ta suureneks, kas siis pädev tegelane nagu sina ,kes mind ebapädevaks tembeldab seda ei teagi?!(oleksin v6inud selle ytlemata jätta ,aga kui ise tegelikult ebapädev isik mind ebapädevaks tembledama tuleb, siis ajab nats leili kyll)
4 Su kurvastuseks pean ytlema et 5 kg 8 kuuga ja vaadates et nahavolt/rasva % on nii palju suurenenud siis see oled ikka paris palju omale keharasva kogunud, aga ära nyyd valesti aru saa vaadates su biitsa ja reie m66te siis seal on ikka mingi lihase kasv toimunud. Kuid selja ja rinna treenimisel oled vigu teinud kuna, kui sa rindkere ymberm66tu v6tad ,siis annab selja suurenemine ikka m6ne cm juurde!
Et siis ära aja keha massi ja keha lihasmassi omavehel sassi!
Ja ära palun ytle enam et olen ebapädev, kuna mu toitumis/ treening kavad on siiani mu klientide peal väga hästi töödanud!
NB! Sa kindlasti r66mustad selle yle, et siis see oli mu viimane postitus siin saidil!
PT London
MemberSeda kyll ei saa vist peo lauale serveerida, aga soovitaksin niisama magusaks snackiks mingi ,,tervise” leib, mesi ja kaneel.
PT London
MemberVaga hea et naljakad laulud taustaks olid, muidu olexin lihtsalt mingi lambi koduvideo ära vaadanud, kus huumorist polnud jälgegi(mu arvamus)
PT London
MemberNo mina kuulan ikka head Sorti muuzikat!
detsember 9, 2006 at 5:35 p.l. in reply to: Mitu korda nädalas käid jõusaalis ja kaua kulub aega trennile? #97757PT London
Member2-3 tundi nädalas.sisse pole arvestatud trenni jalutamine, riiete vahetamine duss ja saun…!!
l6puks ometi norm vastus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
Memberkui hakkad omapäi treenima siis sa kyll midagi märkimisväärset ei saavuta, kasuta profesionaali teenuseid!
PT London
MemberMul on uni massi tsyklite ajal häiritud, kuna ärkan korra või kaks, et syya ja ei midagi muud!
PT London
MemberSa vist ei teagi mida tahendab 6iget HIIT-i teha, seega ara tule ytlema et teed seda, sest sa ju ei tee HIIT-i!
PT London
Memberoleks selline küsimus et mis on aeroobse pulsisagedus ja mis on anaeroobse pulsisagedus.aitäh vastajatele
Jaaaaaaaaaaaaaaaaa ma tean et see pole vastus mida ootad, aga miks sa ise ei otsi(google, neti v6i siinne otsingu systeem)!!!
ALATI ON KERGEM KYSIDA KUI ISE M6ELDA,tahaks loota et keegi sulle siin seda mugavust ei luba!!!
PT London
Member, et kõik päevad on enam-vähem võrdse pikkusega (1,5-2h) ise mõtlen vb õla trenni millegiga ära vahetada, kuna piale rinna trenni on tunda, et õlg suht väsinud…Kas sa magad vahepeal et nii pikad trennid

Midagi on valesti kui tunned et 6lg vasib rinda tehes, kui triitseps siis saan aru, ok ok 6la esiosa ka! Kuigi v6iksin teha korraliku ja samade raskustega 6la trenni peale rinda, triitsaga peaks 10-20% raskust vahendama!
Korrigeeri oma tehnikat meez

PT London
MemberAga mina soovitaksin: esmasp. triits ja biits supersetida ning 6lg viimasena, aga v6id ka vastupidi teha.
kolmap. jalg, osad harjutused super setida ja k6ht
reede rind ja selg supersetida.
Aeroobset v6ixid teha iga trenni l6pus u. 20min, kui viitsid/jaxad.
PT London
MemberKui vaja näidata,siis peksa väiksemat,küll paistetab ühtlaseks
muhaahhahahaha

PT London
Memberaasta aega tagasi ühe Pärnu jõusaali treener koostas selle kava…Ah ma parem ei hakka rohkem midagi ytlema, tee ja vaata ise kuidas see kava töötab!
Selles kavas on vigu nagu sigu!
-
AutorPostitused