PT London
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PT London
MemberV6in sulle pudeli tuua 150-250eeki oleneb suurusest ja firmast!
PT London
MemberTomat omab 15000 kasulikku ainet kypsetatud kujul ja eeldan et M.M on sellest teadlik, aga ma ei hakka neid yxhaaval yles lugema
??:”>PT London
Memberkui sa juhuslikult ei tea, siis tööstuslikku kanepit kasvatakse eestis mitmel põllul, aga veel ei ole välja mõeldud mis sellega peale hakata
??:”>
ma mõtlesin et äkki teadjamad oskavad ka välismaa kohta öelda.
äkki on kanepiõli kuskil looduspoes müügilgi?
Londonis on k6ik toidupoed myyvad seda, päris hea maitsega on m6ned varjandid.
PT London
MemberKui sa ise asja ei jaga, siis telli toitumiskava?!?!?
PT London
Memberprobleem selles siis, et rinna lihased arenevad ebaühtlaselt..täpsemalt just rinnalihase seisemised külied.vasak areneb hästi kuid parema rinna lihase sisemine äär nagu ei taha üldse areneda..sinna on tekkinud juba kerge lohk vms…üldse nagu parem ei arene nii kiiresti kui vasak :S
ise mõtlesin, et äkki selle pärast, et parem käsi on tugevam kui vasak ja sellepärast teeb rinna treenigul rohkem tööd käsi kui rind.
kas võib nii olla?
ja kuidas saaks siis paremat rinna lihast järgi arendad?
olex tänulik nõuannete eest!
V6istlema tahad minna v6i oled ilueedi?
PT London
MemberSoojendus tee ka 10min ja peale raskusi 15min ,ja siis nagu eelnevalt mainitud hakka peale trenni aeroobset +5min suurendma iga nadalaga! Aguses on tahtis et saaksid 25min minimaalselt aeroobset iga trenniga.
PT London
Member1 ja 3 on ikka taitsa kiixuga, 2 tundub olevat paras killuvend
jaanuar 2, 2007 at 11:59 e.l. in reply to: Toidulisandid naisterahvale rasvapõletuse eesmärgil #100294PT London
MemberTere, küsimus siis selline, tõenäoliselt on oluline sellele küsimusele vastamiseks ka minu päeva kava, liikumine ja toitumine.Eesmärk: Pole kaalulangetamine, kaalu järgi oleks just kui alakaaluline isegi, kuid jalgadel/kõhul olevast tselluliidist/rasvast oleks vaja lahti saada. (seega oletan et soov on rasvapõletajate järele)
Hommikul kell 6 on äratus – hommikuti söön tavaliselt täisteraleiba singi, tomati, kurgiga. Vahest putru vahest müsli. + kohv
8.30-17.00 olen tööl, mis on üldiselt istuv, kuid võimaldab ka püsti seismist arvuti taga ja veidi liikumist.
Lõunat söön ka, vahest võtan tööle kaasa ka õuna-banaani lõuna ooteks.
Õhtul juhtub nii kuidas kunagi, vahest söön vahest mitte, olenevalt ajast ja viitsimisest süüa teha. Peale üheksat õhtul üldjuhul enam midagi ei taha. Üldiselt arvan, et söömisega mul väga suuri probleeme pole.
Liikumine: Õhtuti teen koduse stepperiga tund aega trenni (vahest rohkem-vahest vähem)+lisaks sellele veel liikumine õues – koertega jalutamas käimine (mis rohkem sisaldab endas kiirkõndi ja korrapäratut jooksmist ja tormamist kui rahulikku jalutamist).
Neid rasvapõletavaid toidulisandeid on nii palju. Vahest joon fat burnerit enne steppimist, kuid tundub nagu sellest oleks vähe.
Mis Teie arust sobiks mulle, 20 aastasele naisterahvale, kõige paremini. Oleksin väga tänulik, kui kirjutaksite, mis aineid jook/kapsel sisaldama peaks ja lisaks veel konkreetne jook/kapsel ka, mis seda kõike sisaldab.
Tervitades!
Palun ara arva et su trenni ja toitumisega k6ik korras on!
PT London
MemberMidagi pole imelikku… Mul on kah nii et massi ajal söön öösel 1-2 korda… ja siis kilod tulevad.Mida sööd kylamees ?
PT London
MemberHannes Võrno:Kas lihast pingutades hingame:
A) sisse
B ) välja
AA: võtame siis fifty-fifty, sõbrale pole mõtet helistada, ta niikuinii ei tea ja publikut ka ei usalda
Hannes Võrno: nii, võtame fifty-fifty. Langes ära variant A.
AA: OK, paneme siis A lukku
Hannes Võrno: A lukku? Kindel?
AA: ei noh päris kindel ei ole ka, paneme siis äkki hoopis B lukku.
Hannes Võrno: paneme B lukku. Õige vastus! Oleme jõudnud nüüd 200 kr küsimuse juurde, kas jätkame või soovid raha välja võtta?
AA: võtan vist raha välja.

Hannes Võrno: Mix sa siis otsustasid raha v6tta?!?!
AA aka. Capricorn: Sest ma pole kindel kas järgmisele fitnessi kategooria kysimusele 6ieti vastan, aga lolle nalju v6in veel kyllaga teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
MemberJa hiinlaste pärast ära muretse, varsti tuleb nigunii mingi uberkatastroof, mis pooled inimesed minema pühib(mõni haigus, maailmasõda või looduskatastroof)Mida te plaanite noormees!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
MemberTüütud tüübid on tõesti need absoluutsed alko vastased.Ise olin ka ligi paar aastat selline,enam mitte,nüüd ikka võtan ka vahest.Õlle on jah hea selle mõnusa leivamaitse pärast,mina saan igast lonksust õllest naudingut.Ega sa juhuslikult mind silmas ei pidanud?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
MemberMina kui joon,siis eelkõige selleks,et saaks lolli mängida ja nalja teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kurb!!!
PT London
MemberKas kusagil netis pole seda saadet yleval?
PT London
MemberVaatasin k6iki Rippr6nga videot ja lotr videot kordamööda ning saigi AB’s supperset tehtud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused