Skip to main content

PT London

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 1,089 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: German gigant Gunter Schlierkamp come back #279853
    PT London
    Member

OT!!! lugesin täna muscular development nov trykki ja DY osa all oli fit campist väike jutt ja pilt…yllatus lihtsalt

in reply to: Jalapäeva harjutuste tehnika kontroll #279808
    PT London
    Member

Kevin Wilk and a team from the American Sports Medicine Institute investigated the EMG activity of the quadriceps and hamstrings during the squat, leg press and knee extension. They also used experienced lifters and determined the 12-repetition maximum weight for each exercise. Like Signorile, they found that the squat produced the most quadriceps activity, peaking at 60 per cent of maximum activity levels. The leg press produced slightly less, peaking at 52 per cent, with the knee extension less still, peaking at 46 per cent.

http://www.pponline.co.uk/encyc/0159.htm

teises uuringus oli 6-8 rm

in reply to: Jalapäeva harjutuste tehnika kontroll #279798
    PT London
    Member

Otsi välja, loeks huviga. <_<“>

juba natuke otsisin peale postitust,kui edutlt,teisele ringile ei lähe…olgu ka öeldud, et seda peaks raskelt tegema,6-8x

in reply to: Jalapäeva harjutuste tehnika kontroll #279790
    PT London
    Member

Liiga palju liiguvad ette, ilmselt on see osaliselt tingitud selja ja puusade vähesest painduvusest.

võrdle kasvõi selle mehe kükiasendit enda omaga.

osaliselt mõtetu postitus

in reply to: Jalapäeva harjutuste tehnika kontroll #279789
    PT London
    Member

#1 venita ennast lahti

#2 tugevda alaselga

#3 tee õige tehnika selgeks

#4 kuni #1-3 pole ok, kyki nii sygavale et anterior pelvic tilt ei tuleks, sul selg pool kyyrus ju enamus ajast, lausa kutsud vigastust kylla!

Ei saa aru miks good morningut teed, on ju näiteks romanian deadlift!

Kyki tehnikat saad parandada alustades goblet squat harjutamisega

ja veelkord… põlved ei liigu ka nii ette(mitte et nad sul hullult ees oleks nagu osad väidavad), kui alaselg ja ylaselg on ok! kui järgmine kord kükkima hakkad, siis aja alaselg nõgusaks ja tunneta pinget ning alla laskuses hakka kyynarnukke ette liigutama, yrita nii et all olles on kyynarnukk õla all, see surub rinna rohkem ette mis omakorda aitab alaselga õiges asendis hoida

k6ige rohkem aktiveerib nelipead knee extentions või nagu enamus ütleb leg extentions, ma ei viitsi rotterile seda otsima hakkata, aga kust lugesin oli k6ik lihased elektrooniliselt testitud ja see aktiveeris enim kiude…vot

Mul mõned tuttavad pole juba aastaid kükke teinud ja ainult knee extentioni ja jalapressiga sellised nelipead teinud et oioi! Ise muidugi teen kükke <_<“>

in reply to: Jalapäeva harjutuste tehnika kontroll #279724
    PT London
    Member

Arusaamatus…mida minu puhul tihti juhtub <_<“>

in reply to: Jalapäeva harjutuste tehnika kontroll #279719
    PT London
    Member

Ei loe kusagilt välja otsest ülbitsemist. Kammoon, tüüp annab head nõu ja siis te hakkate vinguma, et mis see eesti keeles tähendab, et kõik võib-olla ei tea. Sama kerge on ise googeldada inglise keelset terminit ja saadki teada. Ärge olge nii mugavad <_<“>

thanks!

in reply to: Jalapäeva harjutuste tehnika kontroll #279717
    PT London
    Member

Nii, et kogemus ja teadmised annavad õiguse ülbitsemiseks?

jutt kaib minust?

in reply to: Jalapäeva harjutuste tehnika kontroll #279675
    PT London
    Member

n2ri n2tsu palun, mitte mu teksti…ma tootan inglismaal/keeles,kui ei sobi,siis ma enam ei postita…or just google it ffs

in reply to: Jalapäeva harjutuste tehnika kontroll #279638
    PT London
    Member

Su over head squatti sooviks kyll näha, laetud kangiga muidugi?

in reply to: Jalapäeva harjutuste tehnika kontroll #279626
    PT London
    Member

#1 venita ennast lahti

#2 tugevda alaselga

#3 tee õige tehnika selgeks

#4 kuni #1-3 pole ok, kyki nii sygavale et anterior pelvic tilt ei tuleks, sul selg pool kyyrus ju enamus ajast, lausa kutsud vigastust kylla!

Ei saa aru miks good morningut teed, on ju näiteks romanian deadlift!

Kyki tehnikat saad parandada alustades goblet squat harjutamisega

in reply to: Jalapäeva harjutuste tehnika kontroll #279506
    PT London
    Member

ainuke harjutus mida 6igesti tegid oli esimesed step upid,sedagi vaevu,sest natuke kiirem langetus ja natuke kaugemale platvormist astumine ning olekski vale! muudel harjutustel polnud sul alaselg rakendatud, mis on arvatavasti venivuse puudulikkusest ja teadmatusest tingitud….midagi head ka, lahe j6usaal <_<“>

in reply to: EMV 2010 & V IMM: PILDID ja VIDEO VI osa #279398
    PT London
    Member

Päev on alles alanud, aga päeva küsimus on vist juba selgunud. <_<“>

p2eva kysimus esitati juba eile…

in reply to: EMV 2010 & V IMM: PILDID ja VIDEO VI osa #279396
    PT London
    Member

Dopingu kontrollis kasutatakse kolme erinevat meetodit: võistlusväline testimine -mis ka eile toimus, loosiga kõigi osalejate seast testimine ja võistlusjärgne testimine kas siis abs paremus või kategooriate võitjad (vastavalt millised võimalused võistluste läbiviijal on). Nii tehakse ka rahvusvahelistel võistlustel. Aleksejev keeldus – ja mina pakkusin vabatahtlikult, et ma võin ise minna.

Samas ütlen ,et võistluseelne testimine on oluliselt mugavam (muidugi kui piss tuleb kähku, Jüri oli seal 2,5 tundi kuuldatavasti), sest tavaliselt algab võistlusjärgne bankett ja tahaks juba pesema, kuid istud kontrollis….

Kontroll tehti reeglitepäraselt.

Kui reaalne on et piss kähku tuleb?

in reply to: EMV 2010 & V IMM: PILDID ja VIDEO VI osa #279367
    PT London
    Member

Kuidas saab enne võistlust dop. kontrolli “pääsejad” välja loosida? Põhimõtteliselt võinuksid sinna sattuda ka oma kategooriate viimased? <_<“> Kui hirmul on siis suured silmad, oleks võinud juba saalis istunud Kalmuse nime ka loosirattast välja tõmmata, siis oleks asi kohe überhalenaljakas olnud..

kaua su post ei pysi…

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 1,089 total)