PT London
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PT London
MemberA The Magic of Fitness cooking.
………………………………………
Kokk Argo: Nii ja nyyd on meie trennisupp ilusa roheka värvuse omandanud ja see tahendab et on aeg lisada tähtsaim komponent, LIHA!!! Davai Ronnie, hyppa sisse!!!
Ronnie: Say what!!!
Big muscle supi retsept: 60L vett
20 L rohelist teed
10 kg rohelisi juurikaid
200g kreatiini
valida v6ib riisi ja nuudlite vahel 3kg
120-140kg Kvaliteetset, tipp klassi(soovitatavalt Mr. Olympial v6istleval, veel parem v6itja) LIHA, aga yritage kasutada ainult”puhast” liha!
Enjoy
PT London
MemberThanx dude!
PT London
MemberVaba graafik
PT London
MemberEi teagi kohe, millest alustada.
PT London
MemberKle urki tee endale teene ja telli toitumis/trenni kava!
PT London
MemberTervist..Abi oleks tarvis tegelt mu sõbrale,mitte mulle
PT London
MemberMiks need piletid nii krdi kallid on? Ütleme, et ostan pileti kohapealt ja tahaks normaalses kohas istuda ka siis 370.-Selle raha eest saaks juba koti head proteiini
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>On asi seda väärt?
Oma silm on kuningas, mine ja kea kas on seda raha vaart!
Ise tahax kindlasti minna vaatama, aga praegu vaatan telekast iga 6htu ufc-d ja meeldib hullult!
PT London
MemberKaalun 80kg. Ma ise arvasin ka nii, et trenni päeval tarbi lisaks valku ja kui jõukas ei käi, siis ammutan valku toidust. Aga jah, kui palju puhkepäeval tarbida?No mida sa n…id oma ajusid, kas siis t6esti 300eeki toitumiskava eest on raske valja maksta, olen kindel et sul on kogu see teema jummala vale!
PT London
MemberKui oled algaja siis tee endale kõige pealt põhi alla enne kui akkad proteiini tarbimaAh et kohe nii ongi v
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> M6ni algaja v6ib su jutust vaga valesti aru saada, aga arvan et teadjamad teavad mida silmas pidasid! Paranda palun oma viga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
MemberKas kusagil videod ka yleval on?
PT London
MemberNo mina soovitan j6u trenni teha
PT London
MemberKlge mats ja creek, olete teemast suurekaarega moodas!
PT London
MemberAlguse asi, aga ara muretse see laheb peagi yle,ole mees ja kannata ara!Ma pikemalt ei hakka seletama
??:”>NB. v6ta asja rahulikumalt ning ara suurenda raskusi liiga palju,
PT London
Memberwow, see oleks päris äge küllma vaatan veel siin enne looduspoed läbi ka
??:”>Sul on kuni laup. aega, sest pyhap juba lendan!
AutorPostitused