PT London
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PT London
MemberTänud, insane14, artiklite eest. Sain kõigest enamjaolt aru va nendest superseeriatest jms. Mulle oleks need vaja puust ja punasest ette teha. Intensiivsust ma proovin tõesti tõsta ning seda 0,5-1,5 minuti vahemikku järgida.Eratreeneri jaoks pole kahjuks raha.
On veel häid soovitusi?
P.S. Kuna privaatsõnumeid saata ei saa, siis oleks tänulik, kui annaksite oma kontaktaadressi (MSN ntks), siis on parem suhelda.
Insane14 w?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
MemberMul on suht nõrgad põlved, liiga suure koormuse all hakkavad valutama, ka jooksmise ajal.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ei taha oma põlvi ära rikkuda
mõtlesin teha täisküki asemel poolkükke
Ara tee siis yldse kykke, kui nad sul niigi n6rgad on! Kasuta alternatiive jalgade treenimisel.
PT London
Memberaga kui on kolm seeriat täiskükki ning tahaks teha selle poolkükikskas oleks mõtekas siis lisada veel üks seeria?
et tekiks kolme seeria täisküki asemel neli seeriat poolkükki
Poolkykk ei kaasa kannikaid töösse!
PT London
MemberSiinkohal peab ka kõvasti steroide ja muud keemiat sisse sööma. Ega nad muidu sellisest trennist ära ei taastu.Sa m6tled 6htuseks trenniks w?
PT London
MemberMida tapselt kujutab endast raudne rist?
Ja kirjutatakse Columbia!
PT London
MemberHuvitav kus kohast need kutid riideid ostavad
Kas see on t6esti teadmatu sinu jaoks
MemberNo-nii kanafilee keetjad ja kasutajad, rääkige nüüd, mis kanafileed kasutate, millise firma toodang on hea.Ja võiks ka enamvähem hinna ära mainida?
Kasutan Mcstatfordi farmi fileed, see on parem kui M&S free range toodang ja hinnax on 370eek/kg
MemberKaua seda keeta üldse umbes? Pakil pole ja ei ole eriline kokk ka.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tänud!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lõika 1cm paksused ribad, 5min keevasse vette(kyyslauku, sojat ja tyymiani) ja ongi ”maitsev” kanafilee valmis!
PT London
MemberKle aga millised su ylejaanud 4-5 toidukorda on? Nagu siin varemgi oeldud, et prot. sheigid pole imerohi, kyll aga on neid h6lpsam manustada kohe peale trenni!
Kui mul pole vaga kiired ajad ,siis söön tavatoitu peale trenni, vajaliku/6ige koguse sysikaid, valke ja rasvu(minimaalselt loomulikult) ja tulemused on samad vaata et paremadki, eriti dieedi ajal!
PT London
MemberTore, et oled aru saanud korraliku treenigu ja toitumise tähtsusest lihaskasvule. Esiteks peaksid sa öösel kell 00.27 magama, mitte netis ringi kolama. Ilma korraliku uneta su lihas kasvama ei hakka. Teiseks soovitan sul võtta ühendust mõne Tartu treeneriga (oletan, et elad Tartus). Vend Vähk, Marek Kalmus või mõni muu. Nemad saavad sind kindlasti aidata. Netis liigub küll palju infot ringi aga kahjuks on sellest infost ka palju jama. Tihti annavad foorumites nõu ka sellised inimesed, kellel endal tegelikult tõsiseid teadmisi ei olegi
Nii, et julgust ja otsi endale treener. Jõudu!Ja selle vastusega v6ib teema l6petatux lugeda!
PT London
MemberOlex selline küsimus.Ükskord panin 450g kanafileed keema ja kui valmis sai ning ära kaalusin siis näitas kaal 375g.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tean,et toiduaineid tuleb arvestada kuivaine kaalu järgi(riis,kaerahelbed jne),et kas siis kanal on samamoodi,et võtan 100g toorest liha,mitte valmis küpsetatud?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loomulikult v6tad kypsetatud kaalu!!!!!!!!
PT London
Membertere sooviks teda saada kas on oht kasvu kinni jäämisega kui kasutada näiteks proteiini või massilisajad ?no kuidas yldse saab sellise kysimuse peale tulla!
PT London
MemberOlen kindel et Argo valib minu!
PT London
MemberTere.Olen 14 aastane poiss saan kohe 15. Ja ma teen trenni 5 korda nädalas ja toitumine on korras. Kuid rasv ei taah kuidagi kaduda keha ümbert . Et ma nagu hakkasin mõtlema et äkki tasuks rasvapõletajaid võtma hakkada. Kas see on soovitatav ja kui ei siis miks / kui ja siis millist rasvapõletajat. Kui keegi oskab aitada siis aitäh juba ette . Loodan kõige paremat
Raagi meile ka oma korras olevast toitumisest/trennist? Ah tegelt pole vaja, sest need ei ole sul kindlasti korras!
Kui sul oleks toitumine ja trenn korras, et rasva p6letada, siis seda sa ka teeksid!
Seega, konsulteeri professionaaliga ja siis hakkad arusaama mida valesti teed!
PT London
MemberEnam vähem usutav jutt, see koht aga kus väidetakse et taimetoitlane kasvatab sama edukalt lihast kui liha trbiv inimene- võimatu, kuna taimses toidus leidub küll valku aga puuduvad nn asendamatud aminohapped mida saame loomsest valgust.Sul ei ole 6igus!
AutorPostitused