PT London
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PT London
Member1.V6ta personaal treener(see peax parim olema)
2.Telli toitumis ja treening kavad!
3. Kui mu esimest ja teist soovitust kuulda v6tad siis on tulemused garanteeritud, aga kui hakkad siit tulevate vastuste/info p6hjal ise aretama siis laheb sul kax kui mitte kolm korda kauem aega(kui yldse mingid muutused toimuvad)!!!!!
PT London
MemberMõnel on paha tuju vist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma ei ole mr.paha tuju, aga ma ei saa aru mix on sellist jama siia vaja toppida(kui see nali pidi olema) ning kui ta nii toitubki siis olex aeg ennast harida(ma ei ytle seda halvaga, pigem yritan teda 6igele rajale suunata
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )PT London
Memberühesõnaga klassikaline poissmehe lõuna on ka parim
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
munad pannile ja väänad sisse. kui tunned tunni aja pärast, et kõht jäi tühjaks, soojendad kalapulgad üles. tuleb janu, võtad külmkapist keefiri, tassi määrima ei hakka, teed kohe põhja peale.
Vaga halb huumorimeel, v6i väga vale toitumine!
PT London
MemberMa tahtsin lihtsalt küsida..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loogish ju et tyyp tahtis teist arvamust ka kuulda, sest on ka palju ebapädevaid treenereid!
Aga see kes sulle selle kava koostas on ok!
PT London
MemberTehke järgi otseses mõttes , PT london katsu nüüd olla ja mõni tund sügavat und ei tee sulle paha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul oli 8 tundi magusat und, aga ”tehke järgi” kas sa ikka arvad et see oli m6tekas lisa, olex lihtsalt video pannud ja kiitva posti olex k6ik A OK!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
MemberTehke järgivideo
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis m6ttes tehke jargi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga see tyyp oli zupper
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , erinevalt postituse kirjutajast!PT London
MemberMa olengi päris algaja veel, et see vist olekski algajale õige kava ?!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga kas need Oti koostatud kavad kasvatavad lihast?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tubli, selle jargi tee veel paar kuud ja siis lihase kasvu juurde, varsti grillimis hooaeg ka kaes, seega vajaliku proteiini koguse saamisega ei tohis muret olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
MemberSeda sa ikka tead et see kava sul lihast ei kasvata, et sa valmistad oma keha sellex ette, selle kava jargi tehes!
PT London
MemberMis hinnangu annate sellele treeningkavale?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Esmaspäev
Soojendus (suusaergomeeter) 10 min.
1. Rind
Lamades surumine kangiga 3×10-12
Kaldpingil hantlite lennutamine 3×10-12
Ristivedu plokil 3×10-12
2. Biitseps
Seistes kangiga käsivarte kõverdamine 3×10-12
Scot- pink hantliga 3×10-12
3. Õlg
Istudes kangi surumine rinnalt 3×10-12
Seistes hantlite lennutamine kõrvale 3×10-12
4. Kõht
Istesse tõus 3x max.
Venitus 10 min.
Kolmapäev
Soojendus (veloergomeeter) 10 min.
1. Jalg
Säärte sirutamine masinal 3×10-12
Hack-kükk masinal 3×10-12
Säärte painutamine masinal 4×10-12
2. Säär
Päkkadele tõusmine seistes 4×10-12
3. Kõht
Kerepöörded masinal 3x 15-20
Jalgade tõstmine ette 4x max
Venitus 10 min.
Reede
Soojendus (sõudeergomeeter) 10 min.
1. Selg
Istudes allatõmbed pea taha plokil 3×10-12
Istudes tõmbed plokil 3×10-12
Istudes allatõmbed rinnale plokil 3×10-12
2. Triitseps
Prantsuse surumine lamades kangiga 3×10-12
Allasurumine ploki 3×10-12
3. Õlg
Hantlite lennutamine ettekallutatult 3×10-12
4. Alaselg
Kere tõsted pingil 3x max
Venitus 10 min.
Treener oli mul Priit Kopti.
Mitme palli systeemis hindame
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
Memberalgtasemele ei kuku kohe kindlasti …. muidu oleks ju tegu hinge maha müümisega …. niikaua kui tarbid oled ilus ja suur ja sul on palju jõudu kuid kohe kui katkestad siis oled samasugune pisike nagu olid 10 aastat tagasi kui oma esimene kreatiini laksu said …. kui lõpetad siis kaotad natuke pumbaeffekti kuna kreatiini poolt seotud vesi lahkub lihastest kuid lihasmass ja jõud küll märgatavalt( juhin tähelepanu märgatavalt) ei tohiks kaduda … jahh natuke jõudu kaotad sest kreatiini kogus lihastes väheneb kuid see on väike kaotus võrreldes sellega et 6 kuud oled saanud teha trenni suuremate raskustega (ja kauem) ja tänu sellele on ka lihasmassi ja jõudu tulnud rohkem kui puhtalt tehes … seega see on nagu jenka … 2 sammu edasi ja 1 samm tagasi …. <--- nohh nagu piltlikult ... tegelikult on kadu ikka väike ...No nyyd loeb teema algataja su postituse labi ja otsustab, kuidas ta oma treeninguid jätkab!
PT London
MemberMa ei saa seda toidumiskava tellida, sest ma ei tea oma rasvaprotsenti. (kui tähtis on see tellimusse lisada? Kui ma ilma seda lisamata ankeedi saadaks ei juhtuks ka vist midagi hullu?)Hetkel söön:
Hommik
võileivad või müsli
Lõuna:
Koolilõuna
siis tuleb trenn
1 tund peale trenni neljaviljapuder koos rosinatega.
Õhtul söön sooja toitu või siis näksin midagi suvalist.
Praegune toitumine on sul kyll väga vale, pole see rasva %midagi nii oluline, kui sa juhuslikult pax pole ja tahad kaalu alandada! Aga isegi sel juhul pole ta nii tahtis, sest kaalu langust kontrollid ju kaaluga mitte rasva % iga nadal m66tes(ning need masinad on bulls…..t naguinii) kasitsi on palju täpsem!
PT London
Memberkui inimene alustab siis tuleb alguses ikka oma toitumine ja trenn paika panna … lisandeid hakatakse võtma pärast seda kui toidust enam ei piisa …. suure tõenäosusega sööb algaja ennast lihtsalt paksuks sest trenni veel ei oska õigesti teha ja sööb juurde lisandeid … see kõik tähendab seda et keha saab palju rohkem kaloreid kui trenniga kulutab ja lõpptulemus on rasvumine… aga ex ise inimene ise teab ….ja mis moodi kaovad tulemused kui kreatiini kasutamise lõpetad ??? ….
Et sa siis ei tea mis juhtub kui oled näiteks 6 kuud kreatiini kasutanud ja siis järsku l6petad kasutamise?!
Lisandiks v6ib pigem kreatiini nimetada, kui valgu sheiki, mulle ytles juba aastaid tagasi Nikolai Korontzev et sheik on parim mida peale trenni v6tta oled algaja v6i mitte!
PT London
Membervot seal lähebki see piir, šeik peale trenni on ok, aga sellest pole kasu kui ta peale seda süüa ei oska ju..Kust sa seda v6tad et ta peale seda syya ei oska, ta ei kysinud ju toitumise kohta midagi, vo on tyybil toitumiskava tellitud(kui pole siis olex aeg seda teha)
PT London
MemberNo einoeino, lahe.Kaua sa oled jõusaalis käinud? Arvestades, et oled algajate kava juures ütleks, vähe… mõni nädal. Sellest hoolimata, on kõik kreatiinid ja proteiini pulbrid tellitud.
kas sa soovitaksid tal peale trenni kannad pees, kuhuglie koffikusse sooja toitu sööma minna, kust ta ei pruugi saada k6ike seda head paremat mida sisaldavad sheigid ja arme jata mainimatta kui käepärased nad peale trenni on, sest 20min on see aeg kui peax juba valgud ja sysikad organismis olema!
To Transparent: pole midagi sellest et algaja oled, v6ta julgesti valgu sheiki aga kreatiiniga on see lugu et kui kasutamise l6petad siis kaovad ka selle abil saadud tulemused, seega sul on valik kas ilma ja pysivad tulemused v6i kreatiiniga ja niikaua kuni treenid!
PT London
MemberTereEi hakanud uut teemat tegema, aga küsimus kah selja kohta. Mõned aastad tagasi avastati mul mingitlaadi sünnijärgne seljatrauma, mis siis väljendub selles, et mingi selgroolüli on vähe paigast ära (nagu ma aru sain). Kõik algas sellest, et hommikuti ärgates oli selgroog nagu nõelu täis ja alaselg valutas. Nüüd juba pikemat aega jõusaalis käies ja ka kodus võimeldes on asi ikka tunduvalt paremaks läinud ja seljavalu peaaegu kadunud. Mure selles, et valu lööb välja ainult jõusaalis pingil seljaharjutust tehes ja nüüd olen sellest loobunud. Kas on ka mingeid muid spetsiaalharjutusi mida võiks proovida, mis seljalihaseid tugevdaks? Ei tahaks, et selg üldisest arengust maha jääb…
http://www.myfit.ca/exercisedatabase/images/backext.gif
v6id ka teha seda harjutust kaed kylgedel ja jalad koos (maast lahti mitte t6stmatta) ja hakkad rinda maast lahti t6stma, Vaga hea ala selja harjutus, m6ne nadala möödudes v6id k6hu alla mingi k6rgenduse lisada, kui tummed et lamedal pinnal on OK!
-
AutorPostitused