PT London
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PT London
MemberJa kindlasti kasuta hea firma(gatineau, clinique) näo/keha hooldus kosmeetikat, nats kallim kui mingid odavad lambi firmad, aga vahemalt vinnidest saad lahti!
PT London
MemberMa ei tea kas keegi eelnevalt seda mainis, et mida rohkem sa neid punne näpid ja pigistad seda rohkem neid asemele tuleb!
On olemas ravim, aga ma ei tea kas see eestissaadaval on, nimi on sellel French parad’ox plus(see on punase veini extrakt, see on yks peamisi antioxydante) v6ttes seda koos vitamin c 1000mg, peaxid kiired ja rahuldavad tulemused olema! Endal oli seljal m6ned vinnid, aga nyyd puhas nagu tite pepu
märts 13, 2007 at 2:52 p.l. in reply to: Valu vöökohas-alakehas-kubemes,kühmud, kubemelihase venitus-vigastus, kubemesong, song. Ja EV meditsiin #109401PT London
MemberJa kuni kirurg asja kinnitab, siis kuidas oleks m6istlik trenni teha, kujutan ette et naiteks jalapress ja muud k6htu vaga pingutavad harjutused peax ara jatma, aga paris ilma trennita ka ei saa olla ju!
märts 13, 2007 at 2:40 p.l. in reply to: Valu vöökohas-alakehas-kubemes,kühmud, kubemelihase venitus-vigastus, kubemesong, song. Ja EV meditsiin #109399PT London
MemberKusjuures mul oli ka song ja sama koha peal nagu sa kirjeldasid. Mul ei valutanud, vaid ebameeldiv tunen oli vahel, kui raskusi tõstes pingutasin. Ja songaga alati ei peagi valus olema. Valus on alles siis kui soolikad on juba kõhuõõnest välja sopistunud. Siis on juba kriitiline olukord. Mine kindlasti arsti, kirurg ütleb kohe ära, kas on song või mitte. Aga ära häbene kirurgi juures end
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei ole mul midagi häbeneda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 13, 2007 at 8:14 e.l. in reply to: Valu vöökohas-alakehas-kubemes,kühmud, kubemelihase venitus-vigastus, kubemesong, song. Ja EV meditsiin #109377PT London
Memberleidisn otsingust paris mitu sarnast teemat, aga just huvitab see et valu pole!! Kirurgiga kohtun nadala l6pu poole ja seniks ei tea kuidas trenniga asi peaks olema?
Peab vist ujuma?
märts 13, 2007 at 7:58 e.l. in reply to: Valu vöökohas-alakehas-kubemes,kühmud, kubemelihase venitus-vigastus, kubemesong, song. Ja EV meditsiin #109375PT London
MemberOlukord jargmine, vasakul pool kohe seal kus alumised(kylgmised) k6hulihased l6ppevad, on naha all umbes 2-3cm pikliku kujuga k6vad mygarikud, kas v6ib tegu songaga olla? Valu puudub, v6in k6iki harjutusi teha , avastasin selle nii muuseas, kui köhin ja näpu selle peal hoian siis olex nagu pulssi tunda?!?!
Arst ytles et see ei pruugi song olla, et v6ivad ka lympfis6lmed paistes olla!
Ei tea mida teha ja mida mitte teha, oskab keegi midagi tarka oelda!
Tänan!
PT London
MemberVend Vähk palun anna mulle andeks minu solvangud !Eesti kulturism ei ela Sinu kaotust üle !
PS. Kõik, kes lebavad Metsakalmistul olid ka asendamatud !
PS.PS. Vend Vähk palun ära solvu jälle !
Aga selline jutt nii vanalt mehelt on kyll naeruväärne, seda v6ib vabalt m6nitamisena t6lgendada ja korralik/siiras vabandus oleks 6ige tegu!
PT London
MemberNii hull see mõnitamine ja mölisemine ka ei olnud. 12-aastased tüdrukud solvuvad nii kergesti, mehed peaks ära kannatama, eriti läbi interneti tulevat jura. Võibolla mees võtab ennast peale nälgimist kokku?, kuid ma ei õigusta siin seda, lihtsalt erapooletult lugesin ja avaldasin arvamust.Sama siin, lugesin ”solvavaid” postitusi mitu korda läbi ja ikka ei j6udnud kohale kuidas NII ULLULT solvuda sai!
PT London
Memberkas seda pulbrit saab eestisse ka tellida või?vot seda sa pead kyll ise välja uurima(sellel saidil on info olemas, ei pea ise midagi leiutama)
PT London
Memberno ole inimene eks….
no okei
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
MemberKellel raha on ja tahab midagi mis T6ESTI aitab, siis palun http://www.tropicanahealthandfitness.com/?…mp;product=1414
Naide: Hantlitega vaheldumisi biitsepsile esimene set 12 kordust 15kg ja jargmine trenn 17.5kg 1set 12kordust!
PT London
MemberHead naistepäeva minu pooltki
PT London
MemberPalju õnne vanamees!
PT London
MemberPole kahtlustki et:http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/ga10.jpg
http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/a1b.jpg
Samas on ta maailmas enim tuntud kulturist üldse, Mitte keegi mitte kunagi sellist populaarsust enam ei saavuta. Tema nimi, tema ise ja see mis ta saavutanud on läheb 100% kokku.
NUMERO UNO, PEFECTO! ! !
PT London
MemberOleks tore kui keegi soovitaks midagi.Mis soovitusi sa veel ootad, oma probleemidele saad parima lahenduse treeneri abiga, ara alahinda treeneri vajalikkust ja kindlasti ara ylehinda oma teadmisi/v6imeid!!!
AutorPostitused