PT London
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PT London
MemberAga kõige tähtsam on soe toit!Miks soe toit k6ige tähtsam on?
PT London
MemberJa lihast ei saa kasvatada, ilma et rasva ei tuleks!Saab kyll ja isegi rasva % v6ib vaheneda(pigem pysib sama) ning lihas kasvab, seda juhul kui sul on trenn ja toitumine oiges vahekorras! ja palun mitte vaielda, ma ei ole seda lugenud v6i kuulnud, vaid ise kogenud!!!Aga see olen mina ja kellegil teisel ei pruugi nii olla!!!
Nyydsex olen oma toidu koguseid suurendanud ja rasva% ka natuke k6rgem!
PT London
MemberSain kava treenerilt ja kes on ka tuntud nimi aga nime ma nagunii ei ütle!!Kle ei usu et kedagi selle treeneri nimi huvitabki, kui ta selliseid kavasid algajale koostab(v6i vahemalt sinu tasemel treenijale) ja sa ytlesid et said sellise kava, kas v6ib arvata et tasuta?(tegin jarelduse sellest et sa ytlesid said, mitte tellisid) Ja kui nii oligi siis nagu naha mitte millegi eest ei saa midagi, nyyd aga otsi tasemel treener, tee paar treeningut temaga ja saad oma trenni probleemidele lahendused, kaua sa ikka siin pärid!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
MemberSelge, siis peaks see tasapisi ära minema…?Kui vana sa oled?
PT London
MemberMul on selline küsimus, et kui greatiini kasutama hakkaksin kas peaksin suitsetamise maha jätma? Et nagu kui palju ta takkistab greatiini mõju?Suitsetamise peaxid igatahes maha jatma!!!
PT London
MemberSee et roheline tee kaalulangusele kaasa aitab on myyt(minu puhul kindlasti) Tegin dieedi ajal nadal teega ja nadal teeta ja kaalu langus oli tapselt yx ja sama, seega kaalu langetamis eesmargil ma teda ei joo, kuna toitumine on numero uno !
PT London
MemberKui ei taha trenniga lõhutud lihaseid kaotada tuleb süüa valku peale trenni, kusjuures kella 18 on asi selline ,et öeldakse, et võib süüa 2 tundi enne magama minekut. See on sellepärast ,et magamise ajal seedumine seiskub ja toit roiskub ja ei omastu. Nii,et nälgida peale kella 18 ei ole vaja.Seiskub ja roiskub

usun et sa tahtsid oelda aeglustub
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
MemberNime ei avalda kellelt sain aga saavutada tahan massi!!mind nimi ei huvitagi, tahtsin teada kas ta on ikka kvalifitseeritud treener ja mis selle nimega on, lubas yle kyyru anda kui kellegile ytled et tema kava koostas
PT London
MemberKõht ja alaselg tuleb küll soojaks teha, aga ma ei saa aru, et miks kõhu jaoks on kolma soojendavat harjutust!?1 ylakeha t6sted
2 jalgade t6sted
3 k6hu kylgmised lihased
ja ongi 3 harjutust, mis siin aru saada lihtne ju
PT London
MemberMinu kavas mis sain oli rind ja triitseps eri päeval ehk siis e ja t , k. puhkus , n ja r sama mis e ja t. aga kerge päev. Seega rinda ja triitsepsit 2 korda nädalas ja eri päevadel!!Kas selline kava siis on tehtud vale????
PT London
Membermis eesmärgil kordused nii kõrged on, miks mitte 8-12?Sest tal pole eriti aimu mida teeb ja räägib
PT London
MemberNoh need “lihtsalt ei sobi” ja “suitsetaja teab kulturismist samapalju nagu kits kinokuulutusest” arvamused võiks endale jätta, kui põhjendust taga ei ole. Ma ka ei oska põhjendada, miks ta hea võiks olla, aga olgem tolerantsemad.TOLERANTSEMAD suitsetamise suhtes, unista edasi!!!!!!!!!!!!
PT London
MemberEt kestvusaladel peaks laskma higil silma / suhu voolata
PT London
MemberVähe usku
? tahad et teeksin pilte iga E kus ma seisan kaalu peal ?Jaaa kas saaksid iga E pilti teha ja mulle mailile saata MulOnSuKaalJummalaSavi@SeeEiOlePuhasLihas.ee

PT London
MemberSuured tänud teile kõigile ja muideks M.M lihaskasv ongi hetkel meeletu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nädalaga 1-2kg lihast 
YEAH RIGHT!!!!!!!
AutorPostitused