PT London
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PT London
Memberlaadisin siia üles kaks pilti mis on tehtud kahe kuulise vahega!sooviks teada, kas areng on ikka toimunud piisava kiirusega ja mis te sellest arvate?
endal on kavas varsti tõsisemalt jõusaali hakata tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pildid siis siin: algul: http://fotoalbum.ee/photos/yakuza/6994458
2 kuud hiljem: http://fotoalbum.ee/photos/yakuza/6994460
Kui järgmine kord pildistad, siis tee seda neutraalsetes tingimustes ja ÄRA tuuni pilte!!! Midagi nagu oleks arenenud, aga see vahe v6ib ka piltide kvaliteedis olla! Mis oli su kaal before ja mis after?
PT London
MemberJa mille pärast need eestlased varsti välja surevad, kui varsti pole isegi eestis enam netis lk. kus saaks eesti keeles lugeda, kuna kõik on rahvusvaheline
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pigem selle pärast, et eestlased ei saa omavahel läbi, siin demostreritakse seda pidevalt ju!
PT London
MemberTäna tuli postiga kohale. Mingi paar tundi näppisin seda, aga ei mina aru saa kuidas seda kiirust nii palju saab nag 10000rpm…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma tõmban käima aga hoogu ülesse ei saa. Kellegil mõnda head nõuannet jagada?Keep trying it’s all in the wrist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
MemberMa tahaks ,et ma saaks oma kõhu vormi.kuidas ma saaks selle ?Kontakteeru treeneriga!
PT London
MemberNukkide peal ikka.K6ige parem vastus!
PT London
MemberTa tahtis selle 25h-ga öelda, et vastava hinna eest on eratreener sulle kes iganes.Ja nii ta ongi!!!
PT London
Membermiks sa pulsisagedust nii madalal hoiad? 140bpm on selline chill aeroobne tsoon ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuidas kellegile!
PT London
MemberBiitsepsi oled päris välja jätnud
?Kui ta kitsalt l6uga t6mbab siis saab biitseps ka oma 4×10
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
MemberNo massi saamiseks peab keha aeg-ajalt üllatama, selleks muudetaksegi ju kavasid aeg-ajalt, miks ei võiks siis selline totaalne kava muutmine tulemusi tuua?Pealegi ma teen seda 1 kuu ainult.Nagu mulle mulje jaab siis teed sa seda olenematta mida keegi vaidab, seega proovi ara ja augustis anna teada kuidas laxas! Nii palju v6in oelda et tunnen oma keha piisavalt hasti ja lihast ma sellise kavaga kyll ei kasvataks(kas soovin seda v6i mitte)
Good Luck!
PT London
MemberMa olen nüüd peaaegu aasta aega teinud tavalist split kava, areng on olnud rahuldav, aga alati võiks parem olla ja ma mõtlesin, et võiks teha midagi täiesti erinevat, nimelt siis full body kava 1 kuu jooksul.Ma teeksin seda 5x nädalas ja kava oleks umbes selline:Rinnalt surumine 4×10
Kükk 4×10
Jõutõmme 4×10
Lõuatõmbamine 4×10
Military press seistes 4×10
Rööbaspuud 4×12
Kõht 3x max
Harjutusi on vähe, kuna see on ilmselt väga kurnav kava.Ei tea kas oleks mõtet proovida?
Ja su eesmark on……..? ega sa ometi massi ei looda?!?!
PT London
Memberselle asemel, et naerda ta toitumiskava üle võiksid öelda mis puudu on.hommikul soovitan saia asemel valida sepiku.
Ytleks et puudu on umbes 35+ g valku, 25+g rasva ja yle on 150+g sysikaid(ja ta sysikate valik pole eriti kiita, saan aru ta ei taha palju raha kulutada, aga seda ei peagi tegema ju!)
Ja seda k6ike oeldes pole mul aimugi kui regulaarselt/intensiivselt tyyp treenib!
PT London
Membersee on siis minu esimene ise koostatud kava..myuidu olen alati söönud tunde järgi..enamuson kodused toiduained ja võimalikult odavalt läbi aetud kuna käin alles koolis..olen 17 aastane ja 83 kilo kaalun.see kava peaks siis andma umbes rasva 35 valke 110 süsikaid 400 või nats rohkem kiudained 35.eesmärk siis oleks reljeefsus praegu ja kaalu soovin hetkel hoida.. või isegi mõni kilo rasvaarvelt alla võtta..hommik-neljavilja puder,2 muna 4 saia peal.
oode- kruus jogurtit 4 leivaviilu ,nuudlid
enne trenni- müsli jogurtiga või mingi kodune toit soojaks lastud.kodujuust või valgusheik oleneb mis parasjagu käepärast on.
peale trenni-ema valmistatud toit oleneb..kartul kaste,või makaronid munaga jne..valgusheik 40 gr whey 8100
õhtul tund või paar enne magamaminekut-valge riis,2 muna,kohupiim või piim või keefir jne..
PT London
MemberRaksumine on täiesti normaalne, seni kuni ei teki ka valu. Põlvede naksumise vähendamiseks võib süüa vitamiine, kui toidust ei saa piisavalt. See parandab ainevahetust põlvedes. Veel võiks proovida lõhekalaõli kapsleid, mis võib naksumist vähendada.Allright, ma nyyd 200Kg jalapressi tegema

MemberAga kuidas on lood siis,kui kykates on paar raksu kuulda, aga valu puudub ja seda isegi suurte raskustega?!?!
Kunagi sai ortopeedi juures kaidud, kirjutas mulle arthro stop + kahe kuuse kuuri, kuid ma ei maleta kas kuuri ajal v6i edaspidi ei tohi kykke ja jala presse sooritada, aga ratas oli lubatud. Ta tegi mingi testi ka et vajutas p6lvele ja pidin nelipead pingutama, ullult valus oli, aga nyyd k6ik ok, aga raksumne ikka!?!
PT London
MemberBRAVO!!!
Ei ole vaja tsiteerida piltidega postitusi. Kui tsiteerid, siis tsiteeri vaid seda osa, mida on vaja selleks, et aru saada, mille kohta sa räägid. Kui igaüks hakkab alati kogu eelnevat juttu tsiteerima, siis me peame 100 ekraanitäit üle kerima. [by alessandro]
AutorPostitused