PT London
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PT London
MemberEsmalt toitumine korda. Ja kindlasti peaksid tegema aeroobset. Jõusaal kahjuks rasva intensiivselt ei põleta,^ ^ ^
6ige vale vaga vale
PT London
Membervot! pinguta kuidas tahe trennis ikkagi see 1-2 tunnikest on mõnus võrreldes ränga füüsilise tööga näiteks see kaevandus. kaevanuses ma ei peaks ilmsel paar tundi vastu!kaks tundi jõusaali trenni on minuarust kergem kui kaks tundi mõnda saekaatritööd näiteks teha, kus pead liinil laudu lappama. aga noh saal on anaeroobne, füüsiline töö aga pigem aeroobne. trennis saab puhata peale seeriat, tööl aga pisike puhkepaus on kahetunnitagant. füüsiline töö üldiselt on minuarust palju tapvam võtab ikka rohkem läbi kui kangitrenn
Kle ma treeniks sind 45min ja annaks 1min pausid ka, aga peale seda sa loivaksid vaevaliselt minema!!
Tuleb valja et sa ikka pole korralikku trenni teinud!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
MemberNormaalne trenn kestab 45min (arvestamata venitamist, soojendust jms). Ja seda korraliku intensiivsusega, ehk siis ilma 10-minutiliste mölapausideta.
PT London
MemberKleebin teile igaks juhuks natuke lugemist. V6ibolla m6ni teist tunneb ennast 2ra
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … v6i siis teadvustab endale paremini meie ymber treenivate inimeste hellemaid kohti.
Bigoreksia ehk äraspidine anoreksia või lihasdüsmorfia nagu seda nähtust veel kutsutakse, on see, kui reeglina niigi suur ja tugev isend end tillukeseks könniks peab. Bigoreksiat esineb peamiselt meestel — jõusaalisõpradel ja kulturistidel. Vahel esineb bigoreksiat ka naistel, jällegi peamiselt neil, kes kangil ja hantlitel kunagi jahtuda ei lase. Väidetavalt kannatab bigoreksia all tervelt 10% meeskulturistidest. Bigorektik passib end pidevalt peeglist, uurib end siit-sealt, et ega ta juhuslikult täna veidi väiksemaks ole jäänud, kui eile. Bigorektik veedaks heameelega kogu oma vaba aja jõusaalis, aastatega armsaks saanud sangpommide ja trenažöride vahel. Bigorektik on see, kelle veel unine valvur hommikul esimesena saali laseb ja kelle torisev koristaja õhtul viimasena märja lapiga koju peletab. Ajaloost on teada bigorektikuid, kes on kaotanud oma töökoha, kuna pole suutnud vastu seista kiusatusele tööajast jõusaali lipsata. Tüüpiline bigorektik ei söö kodunt väljas, sõbra juures või restoranis, sest — jumal hoidku! — ta ei tea ju, kui mitu kalorit või mitu grammi valku toidus täpselt on. Mõeldamatu on, et ta ei saa olla toiduvalmistamise juures ega tagada selle maksimaalset kasutegurit lihasmassi turgutamiseks! Kulturistist bigorektik kannab lontis T-särki, sest ta ei taha, et tema õblukest ülakeha nähakse ja väldib lühikesi pükse, sest siis oleksid tema nääpsukesed kanajalad kõigile naeruks näha.
Kui juba 10% tundub suur arv olevat, siis see number näitab ainult tõsiste bigoreksiahäirete esinemissagedust, kliinilise diagnoosi lävest allapoole jääb uurijate erinevail hinnaguil veel ligi kaks või kolm korda suurem arv. Need on tulevased bigorektikud, kes küll ei viitsi midagi suurt ette võtta oma muskulatuuri suurendamiseks aga piidlevad end siiski sageli rahutult peeglist. Ameerikas, kus igat sorti küsitlusi nüri järjekindlusega regulaarselt läbi viiakse, selgus, et 1997. aastal oli tervelt 45% (loe: nelikümmend viis protsenti!) meestest rahulolematud oma kehaga.
Järgmine kord vaadake jõusaalis tähelepanelikult ringi — sealgi võib olla mõni bigorektik. Ärge teda siis tema lohkus biitsepsi pärast narrige…
FAKT(loe; ropp s6na), mul loob see aeg-ajalt valja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
Memberet siis kuidas saada juurde laiust,just kõhupiirkonnale.Kas peaks treenima siis rohkem küljepealseid lihaseid ja mis harjutustega siis.üldiselt tahakski teada,kuidas saab kõhtu veel treenida peale kaldpingi.Nimelt hakkab mul kaldpingil alaselg jubedalt valutama.ja pole enam ammu seda kasutanud.kas äkki võis põhjus olla ka liiga suur kalle?
mis siis asjamehed arvavad sellest?
tähh kõigile vastanutele.
Ara alaselja treenimist unusta!
PT London
Memberheh, ma olen mõelnud just vastupidi et milleks need vidinad nagu 1,5 ja 2,5 kilo kettakesed kangile ja lukud.ma kas panen 20-25 kilosed peale ja samad juurde või kui ei jõua siis ei pane, paarikililokaupa raskust tõsta on tobe ja naeruväärne. naljakas vaadata kui mõnel on kangil peal kaehl pool jurakad 20 kilosed ja peale selle lisaks kahekilosed-no milleks neid vaja? saan veel aru kui 10 ja veel max rekordiproovimisel ka viiesed paned peale. aga seeriategemisel need vidinad on nii mõtetud ju. tobe kui mõni neid kasutab
Kle kas sulle on kukkunud 20-ne kg ketas/hantel pahe, sa ajad koguaeg mingit yli lolli teksti!!!
PT London
Memberet hommikul siis ainult niipalju süsivesikuid kui valgurikkast toidud sisaldavad, lõunaajal samuti, alles õhtul midagi süsivesikuterikkamat nt kaerahelbe pudru. See artikkel pööras mu senised uskumused toitumisest nö pea peale. On keegi selle artikkli pöhimötet järgides häid tulemusi saavutanud rasva põltusej ja samas lihasmassi säilitamisel.Jah olen!
PT London
MemberKumba kodujuustu on dieediaegsel perioodil kasulikum tarvitada rasvatut või umbes 2%-list. Oletades et kärbin lisakaloreid nt süsivesikutest!4% kui v6imalik siis veel rasvasemat!
PT London
MemberHea ülevaade küll , aga….. Ma ei leidnud ühtegi küsimust sellest jutust , et mille üle me lahkama peaks hakkama?Kui sa asjast midagigi jagaksid, siis saaksid aru milles probleem/kysimus on!
PT London
MemberMiks on vaja offtopicuga siin teemat risustada? Las olla paar koma puudu või mõni täht vale, keegi pole täiuslik. Tore oleks pigem teemas püsida.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hasti oeldud, mulle jaab see ka m6istatuseks mis offtopiclastel viga on

PT London
MemberSellist vastust anda on võimatu!Oleneb, kui palju kulutada on vaja, oleneb geneetikast, oleneb füüsilisest koormusest ja toitumisest veel uuesti.
Olen aga ise tõestuseks, et Fredi soovitused on väga hästi töötavad ning kõhu tühjust ega energiapuudust mina pole süsivesikuvaesel programmil tundnud. Power on trennis hea ja enesetunne super.
Sellele lisaks kaovad kilod nagu niuhti!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii ta on, tanud F.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
Memberära valeta fred, ole aus, ise sööd ka saia salaja kodus, ega luba minul teistele rääkida.fred tahab, et te läheksite paksuks.rahvas, ärge uskuge teda, ta keeras minu eelmise aasta vormi ka sellega peesse, nagu jokkerilgi.nyyd ta käskis otil ka hapukoort syya ja näete mis juhtus…
Kui nalja vaja teha, siis Mr. Mesi on numero uno
MemberMa olen oma j6usaali muusikaga vaga rahul, varsti hakkan uurima kes seal dj on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 26, 2007 at 2:43 p.l. in reply to: Meeste MM kulturismis Jeju City 2007 – fotoreportaaž! #129257PT London
MemberKas need mehed seda ei karda, et ennast üle laevad ja süsivesikud vee naha alla tõmbavad?Kle seal ju parimad ju koos, usun et na teavad mida teevad!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas on ytlus, et juhtub ka tegijal (oli vist midagi sellist)
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
Memberenne 93 kg pärast 89 kg
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>azoo et pidime hoopis kahanemist märkama, mitte kasvamist
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused