PT London
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PT London
Membervitamax 2-3tk päevas
PT London
MemberMõni lammas määgib ikka tagantjärgi.Vanasõna.
meeleldi loeks linkide asemel teie kogemusi treenerina…pealegi treenin ise ja oma kliente kui “sprinter”,aga kataboolsel aeroobsel on ka oma osa!
november 3, 2010 at 11:06 e.l. in reply to: Lihaspinge, lõdvestamine, foam rolling, trigger-pointid ja vahtkummirullide ostuvõimalused #281305PT London
MemberEga jah, mujal maailmas alustatakse soojendust sellega, rullitakse foam rolleriga kõik lihased läbi. Aga neil hind kah ~100USD:). Mul kodus teibitud tennispallid ja suht jäik paberirull selleks, veits piinarikkam, aga ajab asja ära.saab ikka odavamalt, uk-s £15-40,mul 40nene ja tasub ära, masööri tund maksab sama palju!
PT London
MemberNii lihtne on sinu veenmine? Kas sa ei leiagi, et ta võiks põhjendada, miks peaks jõutõmmet tahapoole järjekorras lükkama? Matjusm põhjendas ilusti, miks tema arvab, et see peaks just esimene olema. Soovitan sul ikka edaspidi järgi küsida, miks keegi midagi arvab, muidu sind saab lihtsalt ära kasutada…vaat kus vigurvänt
….eelnev post kisub õiges suunas!
Ma laisk
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
MemberTänan.Muu on kõik OK?
kui arened, siis jah.
PT London
MemberAlustasin siis seljale jõukava esimest korda elus. Teen seda ühe korra nädalas. Teistele lihasgruppidele teen tavalist 3×10 harjutuste süsteemi.Seljale teen siis 4×5 võimalikult suurte raskustega.
Kava niisugune:
1. Jõutõmme
2. Lõuatõmme kitsa althaardega
3. Kere tõmme üles laia haardega (põhimõtteliselt lõuatõmbe sarnane, ainult et ei tõmba lõuga üle kangi, vaid tõmban kukla kangi ligi)
4. Hantli tõmme küljele pingil ettekallutatult (variatsioon on siis kangi tõmbed vastu kõhtu – teen üks nädal üht, teine nädal teist)
ja siis edasi on biitsepsile paar harjutust ja käsivarrele ka paar harjutust.
Küsimused.
1. Kas peaks rohkem/vähem harjutusi tegema? (kas peaks nii hantli tõmbe kui kangi tõmbed vastu kõhtu mõlemad samas trennis tegema lisaks veel?)
2. Kas biitsepsile peaksin ka tegema 4×5 võimalikult suure raskusega või teen biitsepsile ikka 3×10 edasi?
Kas käsivart eraldi on üldse mõtet teha?
Tänud!
S
pane jõutõmme 3dax või 4dax
oktoober 31, 2010 at 11:35 e.l. in reply to: Nõuandeid (eelkõige toitumise koha pealt) rasvapõletuseks? #280951PT London
MemberSysikaid vähe?! Muidu kui trenn 4 päeva nädalas välja jätta siis tööl istun ja kodus ka suhtkoht palju energiat ei kuluta!Ehk lisateavet mis parandada võiks?
parandada võid selle vea,et ise uurid&puurid,eriti kui tulemus selline…treenereid kes hetkega asja paika panevad, leidub küll, soovitaksin TREENERI poole pöörduda, mitte hiljuti laval olnud kulturisti
oktoober 31, 2010 at 11:14 e.l. in reply to: Nõuandeid (eelkõige toitumise koha pealt) rasvapõletuseks? #280948PT London
MemberIse olen lugend uurind/puurinud ja koostand.aga puzzle sai valesti(okok, mitte kõige paremini)kokku pandud
oktoober 31, 2010 at 10:13 e.l. in reply to: Nõuandeid (eelkõige toitumise koha pealt) rasvapõletuseks? #280944PT London
Memberkelle soovituste järgi see kava koostatud on?
jääb mulje et üldse ei koida…
PT London
MemberPT London
MemberMa usun ja olen kindel, et väga palju on neid mehi, kes pole neid nn “kangemaid” abivahendeid kasutanud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ära üldista.kuidas jõuluvanaga lood on…
PT London
Memberfing nuuks…tegelt ka,mulle kai meeldib ja xtra small kai on ka O&K.
viska nyyd roosad prillid nurka ja beetakas ka ning tee KÕIK et järgmine kord!
oktoober 22, 2010 at 9:03 e.l. in reply to: Liigesetoidud glükoosamiin, kondroitiin, MSM, rasvhapped, kibuvits #280015PT London
MemberMa olen ise igasuguste tablettide suhtes väga skeptiline. Kui palju on Glucadoli uuritud, oskab keegi mingi hea uuringu esile tuua? Mulle endal kirjutati täna retsept selle ravimi jaoks, aga mitte ei kisu seda ostma…mul võttis kunagi põlvevalu väga kiiresti ära.
PT London
MemberTaandareng on ka … areng.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma pakun, et see on googeldatud ja copy /paste, oma kogemustest/ajust ei tule kunagi midagi PUNKT
PT London
Membermulle meeldib….ainult yks lause sellest postitusest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused