PT London
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PT London
MemberMis tapsemalt A. arlovskiga juhtus?
veebruar 9, 2008 at 1:51 p.l. in reply to: TEGIJATE TREENING: Kerli Gricevicius – selg ja biitseps #139895PT London
MemberMinul pole neid videosid vaadates eesmärk tehnikat õppida, vaid lihtsalt meelt lahutada. Kui tahad tehnikat õppida, võta lahti harjutustepank, kuigi jah-seal pole need video peal ja palju arusaamatumad. Igaüks teeb omamoodi, mõni kasutab abiga kordusi, teine poolikut amplituuti jne. Siis peaksime me kõigilt tegijatelt nõudma, et nad ühtemoodi trenni teeks? Las ta teeb järgi, äkki siis näeb kohe ära, kuidas peab tegija meelest harjutust ikkagi tegema, lootuses et kui valesti tehakse, see tegija siis kohe parandab.Ah, tegelt pohhui, mis mõttega me siin mingit juuksekarva lõhki ajame. On palju tähtsamaid asju mille üle pead murda. Ma lähen nüüd kana küpsetama…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>6ige ja mina lahen liitun sinu kommuuniga orkutis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
MemberKuidas on võimalik fitness.ee foorumi moderaatoriks saada?Kas kasutajalt on võimalik moderaatori staatus ära võtta?
Kuidas tavakasutajal on võimalik ennast kaitsta moderaatori isikliku viha (vaenulikkuse) eest?
Kellele ja kuidas tuleks teavitada moderaatorist, kes ei käitu moderaatorina, ropendab, on vaenulik (agressiivne) enda sõnavõtuga teiste kasutajate suhtes, kustutab ära ainult temale mitte sobilike postitusi ja nendele kasutajatele, kes ei jaga temaga sama arvamust, paneb hoiatusi?
Palun esimesena vastata foorumi administraatoril.
Endal on sama modega probleeme olnud, kuna ta exib tihti oma reeglite vastu! Aga suht savi tegelikult ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
MemberOn keegi kasutanud seda toodet? Kuidas mõjus?http://www.maxsport.ee/shop/product_info.php?products_id=214
Ma kasutasin, vaga k6va aine, lihast tuli nii et pea hakkas ringi kaima
MemberJa vanast peast toimib kindlasti ka ehtsa “NOxi pumbana”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nice 1!!!!!!
MemberArvasin et ju ostis kohapealt kusagilt ja lingi tõi tutvustuseks.Oled proovinud et tead, et saadavad ?
Enamasti seda kusagil kirjas ei ole, aga tehing lihtsalt tühistatakse ja pika pinnimise peale öeldakse, et Eestisse pole neil mõtet saata, liiga palju jama tolliga.
saidil on kirjas et saadavad, ise elan londonis. Eks tuleb teemaalgatajalt kysida, kas sai katte? aga toote kohta veel seda, et uurige ringi, ise saab selle kokku vaaritada odavamalt ja paremini!
MemberMulle öeldi et tollikontroll on ikka. Ja enamikku toidulisandeid on Eestisse keelatud tellida.Eesti toll on selles osas ilmselt maailma karmim. Ja enamik netipoode seepärast ka Eestit ei teeninda.
Kui ta maximusklist(uk based company) kauba katte sai siis saab teisatest ka! naited mis t6in, saadavad kaupa eestisse ka!
PT London
MemberKui naine mulle selle ”yllatusega” haiget teeks, siis vastaksin samaga! Kui teine yllataja olex s6ber/tuttav, siis BOOM, kui aga v66ras siis paluksin tal lahkuda kiiresti!
PT London
MemberEga ta vist Inglismaal ei ela ja Eesti toll ning Inglise toll on täiesti eri maailmad.Kui teisest firmast maxta vahem toote ja postikulude eest, siis kuidas on toll sellega seotud?
PT London
MemberEi ei, tervise ja ilu kohapealt pole s22sta tarvisKui sa vaid teaksid kuhu see extra £5 laheb
PT London
MemberKuna tuli tahtmine midagi uut proovida ja koik kiidavad siis ostsin t2na selle. http://www.maximuscle.com/cycloneAga huvitav oleks teada, kuna sisaldab ka kreatiini, mida saab p2evast annust j2rgides 10g k2tte sellest pulbrist, pole teda vist moistlik yle paari kuu j2rjest tarbida???
suhteliselt kallis asi ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>toime hea, maitse jube ja liiga kallis! Soovitaksin “Progain”-i, minu arust parima maitsega(shokolaadi) sheik ever
ja kreatiin eraldi, 10g veits palju. Kui s22sta soovid siis, http://www.thesupplementstore.co.uk v6i http://www.tropicanahealthandfitness.comPT London
Memberja mis need soovitused olid kui küsida tohib
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaata Fredi postitusi ja artikkleid!

PT London
MemberMida arvate overhead squatist? Ta teeb seda 4:20.
arvan et see on vaga raske harjutus(ka tehnilisest kyljest), olen korra seda proovinud ja 30 kg kang oli maximum minu jaox
PT London
Memberproovi esialgu nii ,et paned väiksed kettad (nt 2.5kg) kandade alla…minul se aitas ,muidud endal ka algses tahtsid kannad üles tõusta,nüüd teen ilusti täistallaga kükke.Ara hakka mingeid asju kandade alla panema! Kui sul kannad maast lahti tulid, siis pead rohkem venitamisega tegelema ja kasuta alguses sellist raskust mis lubab 100% tehnikaga kykata. Void ka front squati proovida!
PT London
Membererandeid on alati. Aga common sense ütleb, et kui ma olen võitluskunstide harrastaja siis ma ikka enamjaolt olen osavam/parem kui rauarebija.St suustajana ma oskan küll joosta aga tavaliselt suustaja on minust suustamises ikka parem.
Eks faktoreid on palju mis rolli mängivad: hetketuju, agressiivsus, põhimõtted, provotseeritus.
6igus, 6igus, 6igus
AutorPostitused