PT London
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PT London
MemberPean nõustuma nõgusa selja suhtes, aga jalad pole õigesti asetatud, mis mõttes? Kükk nagu kõik teisedki harjutused on ju nn. painduvad, ise valid kas teed kükki jalad koos või jalad harkis näiteks. Võimalusi erinevaid mitmeid, ei tea, milline see “õige” kükk siis on täpselt on jalgade koha pealt, õlgade laiuselt? Aga okei, milleks vaielda, igal ühel õigus oma arvamusele.
ära solvu, sul ongi ainult arvamus, mul aga teadmised.
lisaks timo öeldule, võib rolli mängida nt pea asend ja alakeha/ylakeha pikkuse suhe jne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
MemberPT London
MemberTee väiksema raskusega ja harjuta rohkem tehnikat, et liiga ei teeks.Muidu hiljem tehnikat parandada on väga raske.
Lihtsalt alguses pole vaja pingutada seal max raskusega
PT London
Memberkõht pysib kauem täis.
juuli 9, 2009 at 8:12 e.l. in reply to: Ketogeenne dieet, ketoos, ketoosi saavutamine, ketoosiseisundi diagnoosimine #206391PT London
Membermonkeymon, lükka oma PDFid üles kuhugi, jaga infi you know.See oleks kyll väga meeldiv, võiks info vahetust teha, mul ka midagi huvitavat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
MemberKui sirgetelt kätel hakatakse põranda (poole) laskuma, siis sel hetkel abaluud liiguvad kokkupoole ja romb mõneti ilmselt kontrahherub siis.Põrandalt üles surumisel abaluud viivad rombi venituse asendise, selles üles surumise faasis kindlasti romb ei tee tööd, ma arvan.
Aga v-b siis harjutuse algfaasis- põrandale laskumisel- siis tõesti rombid mingil määral teevad tööd.
Seda peaks gogoeldama, kas tõesti rombid midagi teevad selels harjutuses, ja kui teevad, kas äkki märkimisväärselt vähe, võrreldes tõmbeharjutusega.
muidugi töötavad nad vähem kui tõmbamis harjutustega(mis ei ole muide parimad rombi treenimis harjutused!), aga piisavalt et järgmine päev tunda valu/väsimust rombis!
Lisaksin veel, et õige tehnika paneb rinnalihased max venitusesse ja võtab õla esiosa actionist välja ja ei tulegi õlad ette
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
MemberTõmbe harjutused peaksid treenima rombe.Kätekõverdus pole ju tõmme, see ei peaks treenima rombi. Kätekõverduse ajal kui laskutakse põrandani, siis romb ei tee mingit tööd minuarusaamist järgi, sest abaluud pole vaja tõmmata kuhugile ju, see abaluu liigub kuidas ta liigub alla laskumise ajal ise-enesest, teda poel vaja tõmmata kuhugile, vaja on vaid triitseptsil käsi sirgeks ajada ja rinnal-õlal õlavars koos hoida. Kui aga sooritad tõmmet, siis sel hetkel abaluu liigutamne nõuab jõudu ja romb kontrahheerub mõneti. Ma saan nii aru, et tõmbed ikka rombile, mitte surumised, parandage lahkelt kui mõttekäigus vigu.
Näiteharjutused rombile:
õige tehnikaga töötab rombilihas ka, vähesed teavad õiget tehnikat!
PT London
Membermüüge oma zma odavalt mulle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , ma õudusunenägudega juba suur sõber , muudab elu huvitavamaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>myyn sulle myrki kui OT postitusi ei lõpeta.
btw, teadsin et pole ainuke, aga mind pigem huvitab MIS selle põhjus, mitte kellel sama case, no ofence
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
MemberMilline on kogu triitseptsi kiuline jaotumus?Kas pigem sobiad pikemad või lühemad seeriad, lähtudes kiulisest jaotumusest?
Arvan et triitsepsi massi treenimisel, loeb enim tut( time under tension), mis võiks olla 30-50 sek, see siis jaotatult kasvõi 2-3 harjutuse peale.
PT London
MemberKui teen althaardega kukla tagant üles surumisi, kuidas siis koormus peade vahel jaotub?(Tegu siis althaardega, olen teinud alaploki abiga seda- althaare, ja vedada kuklataha plokikäsik, ja algfaasis käed kõverdatud, lõppfaasis käed otse üleval, või veidi ka kehast ettepoole.)
kui sinust õigesti aru sain, siis töötab enamasti long head-i alumine(sisemine) osa. Tervislikum oleks seda teha ette kallutatult alt haardega, nii et kyynarnukkid on õlgade all ja kui käsi on sirgendatud siis on randmed ka õlgade all.
PT London
MemberTean mida tahan ja tean mida selleks tegema pean, isegi ei võta pähe sellist mõtet et ei tee/taha/jaksa jne, yhesõnaga ei vingu!
Kui tunnen et pole õige päev treenimiseks, siis ei teegi ja järgmine trenn on 110%
PT London
MemberMnjah.Kui nüüd mõelda …
… midagi sarnast oli ka minul omal ajal,kui kõvasti kaalu kaotasin.
Kõige paremini torkas see silma kükis.Vahepeal oli nii,et peale kaalu peal käimist võis minna ja kangile kettaid juurde panna – no umbes nii et kui 1kg kehakaalu oli kadunud,võis paar kilon kangile juurde panna.
Aastaga kadus ~90kg kaalu ja lisandus 155kg kükile ….
kuni kõik lõppes ränga seljavigastusega.
mida sa seletad, ma rääkisin teemas, armumine ja kuidas see hormoone mõjutada võib keha kompositsiooni kasuks/ka jõudu pidasin silmas!
PT London
Membere-ee …julgeks väita,et kaotasid 10kg kehakaalust,mitte 10kg rasva.Ja arvestades su kaalulangetuse tempot,oli sellest ilmselt valdav osa lihas,mis “ära põles” …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma väidaks vastupidist, kuna kortisol oli madal ja testosteroon laes ja see kombo soodustab rasva põletust vägagi ning lihast hoiab kenasti alles! Kindlasti oli ka lihase kadu!
Endal oli ka sarnane olukord, ca. 2he nädalaga -3kg ja uuesti treeningu juurde naastes olid tulemused paremad kui mõned kilod raskem olin.
PT London
Memberkas 95% sarnast teeemat pole siin juba 100+ korda läbi nämmutatud?!!
kas keegi tunneb oma kestas end paremini, kui on “kolli” mahateinud/kiitnud!
lugege parem välismaiseid saite, saage targemaks, tugevamaks ja tulge asjaliku kysimusega/jutuga foorumisse.
PT London
MemberEi lugenud välja kuskilt kas tegu mehe või naisega.Arvan, et naisega, kuid kasutajanimi Tarmo.
Kui mees oled, siis treeni rasvast lihast mitte ära võta alla.
Ja kui oled naine, siis vähehaaval saad tulemusi, mitte et kuu ajaga larts kõik maha, siis
see tuleb väikese ” patu ” ajal kõik kiiresti tagasi.
Tasa ja targu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Treeni rasvast lihast???
AutorPostitused