PT London
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PT London
MemberRaskuse võib ka tõstevöö ning keti/nööri abil riputada!
PT London
MemberHoiatus! Teema kaaberdajad tegutsevad jälle
Kas midagi põnevat ka peale Otti ja Miku rebimise vahepeal toimub, neiude pildid algul panid kahetsema et kohale ei tulnud, aga nyydsex hakkab yleminema.
PT London
MemberKõik mida tegite on vapustav, aga jeffersone võiks natuke teisiti teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
MemberKüsi ainult midagi ja ma kasutan kohe võimalust ära, et endast rääkima hakata.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ahjaa, lisandite alla tahtsin seda lisada, et joon iga päev hommikupoolikul ühe rohelise Fatburneri ära. Kui ma juba seda mainisin, siis ega küll küllale liiga ei tee, et enne raskemaid trenne ka Fitness.ee Xplodereid kasutan.
Myygimees
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
Memberjääks õige viisaka väljendusviisi juurde, eks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eriti hell lilleke
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
MemberKuna see teema on värske, siis ei hakka vana teemat üles tooma vaid küsin siinsamas teemas..See post mulle juurde Sa meid juhatasid
Tuleb süüa 3-3,5 tunni tagant… Ise te ütlesite kunagi, et sööte 3 korda päevas. Vaevalt te nii vähe nüüd ärkvel olete… Ka Fred Antson pidavat 3 korda päevas sööma, kuna tal nii rasvarikkad eined, et tihedamini ei lähe lihtsalt toit sisse. Miks eiratakse siis seda reeglit?
Toitumine ja treening peavad ühtima ning me kõik oleme erinevad! Usun et sa ei tea Fredi treeningutest ja toitumisest midagi, tal omad reeglid.
PT London
MemberNäiteks seda teen 10 kiloga:http://www.exrx.net/WeightExercises/Deltoi…teralRaise.html
Seda aga 15 kilogrammiga:
http://www.exrx.net/WeightExercises/Deltoi…arDeltPull.html
Viimase puhul mul ülaplokk asub kõrgemal, ja seetõttu kummardun plokkist eemale küljega(,et õlavars liiguks selgroo suhtes 90 kraadise nurga all, nagu seal pildilgi ühesõnaga)
Ilmselt viimase harjutuse puhul on abistavaid lihaseid rohkem, seetõttu jõuab suuremat raskust kasutada.
Viimane harjutus on hea kuna ei pea küürutama.
Kas sa vastasid mulle?
Ma tõesti loodan, et sa sellise tehnikaga ÕLA TAGAOSA ei tee, kuna piltidelt näeb suurt selja abistamist raskuse liigutamisel!
PT London
MemberJa suuremat raskust saab kasutada ka siis, kui ristiveo seadmel ülaploki käsikut tõmmata õla tagaosa jaoks, sel juhul ettekallutada pole vaja, võib aga kallutada veidi vasemale.Gravitatsioon
Member30g valku 60g süsivesikuid , kulutad päevas rohkem kui sööd siis kaal langeb – rasvad põlevad, defitsiit võiks olla kuni 500kcal päevas, ise tead mis selleks teed jooksed,pihku,laulad,nutad vms.
[/quot
Esiteks, mida down tyyp!
pole vaja nii palju sysikaid, ta soovitas nii palju puht sellepärast, et on lugenud seda, aga tal pole aimu MIS sysikate eesmärk on sheigis, sulle piisab 20-30g
PT London
MemberMuidu võib nii juhtuda, et tagumik läheb liiga taha ja keha kaldub liiga ette !Sa räägid mingist xtreem nõgusast hoiakust! Kui selline ASI juhtub, siis alaselg pole piisavalt tugev ja sellest tulekski alustada ennem kui kykkama hakata. Btw kui keha hakkab ette kalduma, siis selle vastu on ka abi nippe.
PT London
MemberKaua olete jõusaaliga tegelenud, ja mis kava järgi olete varem treeninud?mis see siia puutub?!?
Nyyd aga teemasse, ma ei soovitaks seda proovida, kuna nii on raskem selgitada millised kordused sulle sobivad, tavaliselt on vaja 3+ nädalat et näha kas kava töötab. Ära vaeva end numbritega väga, sest nad dikteerivad tut-i, mis lihase kasvuks on enamasti 9+(30+sekundit) , madalamad kordused teevad teadagi mida
PT London
MemberSelg ei tohiks nõgus olla, selg peab sirge olema . Nõgusa seljaga võib samamoodi invaliidiks jääda nagu kõverda seljaga.kuss!!!
PT London
MemberEga siin juhuslikult formaliini mõtle?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kloroform on anesteetikum
kui keegi enam kuidagi aidata ei oska siis minu poolt on kõik, tänan teemakohaste vastuste eest, ülejäänud näksige puuksu

PT London
Memberanatoomikum, Biomeedikumpalju vaja on?? laiba säilitamiseks tervet vannitäit???
10-20ml
PT London
Memberno tra küll, lugeda ei oska vä?!
kui ei tea, siis pole teil midagi öelda/küsida!
AutorPostitused