PT London
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PT London
MemberIdiootidele vastataksegi idiootsustega. Nähtavasti ei jaga sa üldse matsu aga soovitad mingeid haiglaseid harjutusi teha.Väga juhm peab ikka olema, et mitte aru saada et sellest võivad tulla väga suured põlvevigastused.
Ise sa ei jaga matsu!
Ise kasutasin trossplokki jala/käe kylge ja kummivoolikuid.
PT London
MemberKui valu kadunud ja/või arst on kinnitanud et midagi hullu pole, siis hakka tegema 2-3 trenni ryhilihaste tugevdamiseks! Tehes 2 trenni nädalas, treeni ühes staatilist vastupidavust ja teises dynaamilist ning vali funktsionaalsed harjutused selleks.
Kui trennid valutult sujuvad ja keskkoht tugev on, jätka nt siit võetud kavadega, seniks väldi kükke, jalapressi, jõutõmmet! Soovitaksin tahaasteid/Bulgarian squats(antud harjutus on hea kuna ta venitab puusapainutajat-mis sul kindlasti pinges on, tugevdades tuharat-mis sul kindlasti tugev pole), ylesseasteid ja seda kõike õige rühiga, muud alaselga koormavad harjutused omal riskil!
Yrita konsulteerida pädeva proffesionaaliga, kes su ryhti diagnoosiks ja määraks vajaliku kava.
Algajate kavas antud kõhulihaste harjutused tuleks lõpetada.
Valu leevendamiseks võid proovida järgnevat: lama selili põandal ja too vasak põlv puusa kohale ning võta mõlema käega põlvest kinni,liiguta käsi kasutades põlve edasi-tagasi, vasakule-paremale, tee ringe ka. Korda sama teise jalaga ja lõpuks mõlemad korraga. See on yks pajudest ja ohutuim, loodan et aitab.
PT London
MemberEi taipa, miks Lesukovi dopingukasutajaks materdate. Mina pole kuulnud, et ta oleks vahele jäänud.Kui pole vahele jäänud, siis on puhas v?
Coleman on ka vist puhas siis ja väga andekas!
PT London
MemberTeisipäev, neljapäev ja ka reede, miks mitte
PT London
MemberTere.selline küsimus on ,et kui ma teen trenni E JA K kas siis teisipäeval boksida võib ??Muidugi võib kui üks-teist ei sega! Nii lihtne see ongi
PT London
MemberWhat a load of bs! Vähemalt minu puhul
PT London
MemberJuhin tähelepanu Lesukovi jalale “topeltbiitseps eest” pildil… ja suhteliselt korralikule günekomastiale triitsepsi poosis.See mis gynosse puutub, mida sa ikka juhid ega rahvas pime pole
Mis selle jalaga on, vo mu väikselt iPhone ekraanilt ei paista välja!
PT London
MemberKyll te ikka viitsite vaielda, sööge oma sheikide asemel 30g valku ja midaiganes kogus sv ning ei muutu midagi, ise olen hakanud rohkem rõhku toidule panema, pole midagi halvemaks läinud! Pigem just paremaks, kuna vahetult peale trenni saab lemmik toite lubada ning üritan oma sheigi harjumuse ka maha raputada
PT London
MemberKui keha allub hästi treeningutele..Allub?
PT London
MemberHead proportsioonid ja kangi vaatamisest piisab et lihas kasvab.
PT London
MemberJõutõmmet teen kord kuus alustan umbes 15 kordusega ja raskusi lisades lõpetan umbes 3 kordusega ja 5seerjat et siis need viimased kaks seerjat on lühikesed.Aga samas peaaegu iga nädal teen sirgete jalgadega jõutõmmet jala tagaosale ja seda nüüd kindlasti märgatavalt väiksemate raskustega seerjaid 4 ja kordused jäävad 15-8.Olen nüüd siis proovinud neid lõuatõmbeid lai pealthaare ja millegipärast tundub see kohe eriti raske harjutusena ja mingisugust edasi liikumist on ka raske just nimetatud asjas näha.Aga ega muud üle ei jäägi kui edasi teha……….ehk kunagi asi paraneb.
Pean sulle kurbusega teatama, et su jõutõmbe tehnika pole see mis ta olema peaks, et lailihast mõjutada ja see omakorda ei aita lõuatõmbele kaasa!
PT London
MemberEeldame et lõuatõmbeid õigesti sooritad!
PT London
MemberÜks nipp veel!
Oletame et teed seated row?! Teed 10x ja oled väsinud, tee veel 10 otsa, siis peaks selg juba põlema, aga teed veel 11 kordust!
PT London
MemberMa soovitaks sul endale selgeks teha, mis tyypi liigutused su seljale sobivad! Kas aeglaselt ja tut jälgides või plahvatuslikult ja kuni 20sek seeriad(ise olen viimane, kasutan seda tehnikat ainult kangi ja lõuatõmbamisega) kordusi ma ei loe, keskendun harjutusele pigem, lugejaks on partner(kui sedagi!)
PT London
MemberMs arvan et sa kujutad ette et palju sööd, minu kokkupuude hardgaineritega on selline et toitumisest(st ka kui palju miski toiduaine kaloreid sisaldab) ei tea nad suurt midagi! Yhele tyybile piisas enne hommmiku sööki sheigist(100ml vahukoort, 100g jahvatatud kaerahelbed ja 40g valgupulbrit) ning veel paar pisimuudatust.
AutorPostitused