PT London
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
PT London
MemberÜtleks et nukkide järgi vaadatuna 45 kraadise nurga all. Pole täitsa otse, ega ka kõrvale. Mis sellest?venita rinda ja 6la esiosa, tugevda rombi ja trapetsit ning tee lateral rotations(external rotations with a cable), kui kaed neutraalsed on, siis peax valu kadunud olema, seni v6id end kreemitada(nagu siin osad soovitavad)
PT London
Member30g/30g valk ja sysikas on kyll, rohkem on raiskamine!
PT London
MemberKui seisad pysti ja ei pinuta ylakeha lihaseid, kuidas on su käelabad?! nukid ette/kylgedele/taha?
PT London
MemberKehad 5+, aga poseerimine 2! isutge
PT London
MemberMinu mõte on: who gives a f?!!! Aga millegi pärast ikka huvitab see kaka inimesi, lugesin teemat ja täiesti kylmaks jätab. Need kes tarka mõtet avaldasid, tänud, oli huvitav
PT London
MemberNisuvalgu ja piimavalgu kasutamisel samal toidukorral tekib seedimise käigus morfiinisarnase toimega aine – eksorfiin. See aine moodustub umbes 1-2 tundi pärast sööki.Las ta tekib, mul selline toidukord teex uinumise raskeks ja ärkaksin kiiresti! Jään oma soovituse juurde, sest see toimib:)
PT London
Membersai, mesi ja piim ennem uinumist?! No mida veel, jäätist äkki
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PT London
Memberminu uinumis toit on, ahjukartul(~150g), rasvane kodujuust ja vahel ka keedupeeti, selle toiduga pole mul une vastu võimalustki
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sellele toidukorrale eelneb nt. veiseliha, kana, kala koos kartulite ja juurviljadega, mis on u 4 h ennem. Kasutan ka palderjani ning mg, vahetult enne uinumist, kuid mitte iga päev.PT London
MemberMul läx kolmanda katsega low-carb täppi ja õige treeninguga, asi töötab ilusasti
PT London
Membernope, that’s not it either
PT London
MemberKirjeldaksid äkki või sobiks see testi harjutus kerge vajutamisega ?See sobib ka algatuseks, teiste kirjeldamine nõuaks liigset keele väänamist
PT London
MemberLongley farm kodujuust Mmm
PT London
MemberProovin siis rohkem venitada kuigi enne kükki teen väga põhjaliku soojenduse.Kas põhjus ei või olla selles, et reie lähendajalihas on nõrk ja põlved vajuvad liiga laiali ?Õige vahekord peab venivusel ja tugevusel olema. Kahtlustan ikkagi liigset pinget! Tee lihtne test:
1. Istu maha ja pane tallad kokku
2. Too kannad noxile nii lähedale kui saad ja suru põlved maha
3. Usun et eriti kaugele sa ei jõua, kannad ei tohi kaugeneda!
PT London
Membertreeneri koostatud kava on ka kindlasti sysikaid täis! Ma soovitax patupäevade asemel teha patu toidukordi, soovitatavalt peale trenni, mind hoiab selline lähenemine paremini vormis/vaos, teen 3-5x nädalas(laadimise päeval)! Magusat ma eriti ei söö, “patustan” sushi, datlite ja kohupiimaga ning protein bars, need pole vist erilised patukad
PT London
MemberArvan st sul need lihased hoopis liigses pinges, kykkamise ajal nad venivad ja saavad soojaks, tee parem venitusi! Enne kykki vähemalt 5 min dünaamilisi venitusi jalalihastele, natuke staatilisi ka.
AutorPostitused